Mamici si burtici de BAIA MARE (19)
Raspunsuri - Pagina 17
ariana2005 spune:
malinka,..nici eu nu merg azi la sala,..si cred ca nici maine,..dar vineri merg SIGUR..multi, multi

pentru Marc, sa fie ceva trecator si sa nu raceasca..
melly, ce dor mi-e de putina plictiseala,..am si uitat cum e..
Adriana, inca nici o veste?
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Malinka spune:
ariana, deci ne vedem vineri...pot sa te iau de la tine din fata, la 20 fara 15 min, ok?
adriana ne-a zis ca are programare la cluj pe saptamana viitoare, inca nici o schimbare...
melly...tragi tare, da? doar tu ai mers la sala, cred...ancaurn...vii maine sa ne dam cu bicicleta? ![]()
ariana2005 spune:
malinka, ar fi chiar super daca poti sa ma iei si pe mine,..la 21:45 ies in fata blocului,..sau acolo unde m-ai lasat luni?..eu nu stiu pe unde vii tu,..
noapte buna mamici, burtici si bebelusi..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
clauco spune:

Stefania, Dragos

Noi toti bolnaviori. Remus e mai bine dar parca incep eu. Ma doare gatul. Bogdi e cu antibiotic, Madalina doar Calpol dar asa de greu respira. Are secretie in gat si cateodata asa de tare se aude. Mai si tuseste. No, ce sa facem.
Nu prea mai am timp sa scriu ca tot invat pt scoala de soferi. Sunt foarte constincioasa.
Malinka, super pozele. E mortal Marc cu cravata. Sa-i treaca nasucul cat mai repede. Saracutii, asa mici si bolnaviori, ti se rupe sufletul.
Anca81, sper sa treci cat mai repede de faza asta si sa-ti pape. Nici noi nu mancam grozav dar nici nu ma pot plange.
Ancaurn, se pare ca la noi asa e. Cand se inbolnaveste unul, toata gasca se inbolnaveste.
Melly, Ana, Dflavia , 
anca81 spune:
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
neata
vai anca ce scumpa e, cand am vazut-o asa la margine mi-a stat inima, ca daca era Stefi a mea era in cap demult 
deci bilant de 9 luni la o fitzoasa: 8,730 kg, 74 cm sanatoasa tun
Mami de
Stefania 11.05.2008
ancaurn spune:
mmmmm dimineata! Ca nu-i buna. Dragos s-a trezit la 10.30, a stat treaz pana la 1.30 (cum naiba, ca nici ziua nu rezista 3 ore!
), apoi s-a mai trezit de la 3 la 4.30 si la 7.15 a fost suuuus urland. Se pare ca are un canin care vrea neaparat sa vada lumina zilei cat mai repede, si anume cel din stanga sus.Parerea mea a fost confirmata si de d-na dr, la care am fost ieri sa ne masuram. Suntem baieti mari. Are 75cm si 9.400g.
Malinka nu ai batista bebelusului? S-ar putea sa tuseasca si din cauza mucisorilor care il ineaca.
si muuulta sanatate. Nu stiu daca pot sa vin deseara, ca inca mai am muci si la orice efort ma apuca o tuse de numa' numa'. Nu cred ca se face sa-mi imprastii microbii pe acolo. Altfel tare m-as fi dus. Iar in ceea ce-l priveste pe Dragos&cravata, pun acum acumulatorii la incarcat si cel tarziu maine dimineata il pozez.
Claudia multa sanatate si voua, tuturor. La noi se pare ca eu am fost egoista. N-am dat la nimeni nimic. Sau cel putin nu se vede pana acum. Dar ma gandesc ca de sambata seara, ar fi trebuit sa aibpara simptome daca era sa se imbolnaveasca careva, nu? Spor la invatat!
Anca81 frumos viermisor ai! Nu ti-a fost frica sa nu se rostogoleasca si sa cada din pat? Nu mai are asa mult si o sa inceapa sa faca primii pasi in 4 labute.
renataozana spune:
Buna fetelor,intru si eu cand ma lasa piticul meu .V-am vazut pozele la toate si asa mari copilasi aveti.,si super draguti .
Anca ai comandat ceva de pe bimbomarket?As dori si eu un scaun de masa de acolo,daca comanzi anunta-ma te rog si pe mine si vedem cum ne intalnim.Multumesc.
anca81 spune:
Flavia, Anca
. Eram langa ea, nu avea cum sa cada, dar nu o las singura in patul mare.
Renata, vreau si eu un scaun de masa de pe bimbomarket, inca n-am comandat dar am prietene care au comandat din Ro si au livrat.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla