Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

of melly

noi am sosit si sa stiti ca mango a avut succes, a papat jumate cu un sfert de banana si cereale, e super la gust, asa cu chiu cu vai cu pacalit dar l-a papat

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

melly, n-am vazut mesajul tau decat tarziu, poate veneam un pic spre tine daca-l vedeam (flavia si cu mine)

ariana...mersi mult maine probabil nu o sa vin la sala, marius e plecat la satu mare (iar) si sigur nu o sa se intoarca la timp...cred ca ramane pe vineri sa vin...dar as vrea sa mergem joi, ce zici, la sala, de la 8, vrei? si tu melly...si tu ancaurn...ce ziceti?

anca81...imi pare tare rau ca ai probleme cu carla la mancare...sper doar ca in timp sa se rezolve, as vrea sa te pot ajuta...

ancaurn...sa ne zici cum a fost ziua la servici...sper ca te simti mai bine...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

flavia...bravo pentru stefi care a mancat mango... acuma ce vrei si tu...de la problemele pe care le-ai avut cu mancarea sa treci direct la program normal? o ia si ea incetisor, draguta...i-a fost foame, de aceea a marait afara?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

foame?....hm...nu cred din moment ce cand am ajuns acasa a fost toata un zambet si cu pofta de joaca (ce-i drept ca atunci a venit si taica-su acasa) da a mancat numai dupa vreo juma de ora...deci fite dom'le fite

anca81 sper ca esti mai bine si Carla la fel

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va multumesc de urarire de 10 luni
n-am reusit sa intru ieri, dar le-am "cules" azi.
luati de serviti un fursec, o aluna...astea nu ingrasa

inca o data multumiri
o pentru fiecare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Pacat de vremea asta oribila, as fi iesit la plimbare dar nici o sansa azi.

Malinka, Flavia sunteti niste dragute. Nu suntem mai bine cu mancarea, ieri a mancat in jur de 500 lapte iar azi de dimineata iarasi foarte putin - 110, acum pe la 7.30. Merg azi cu ea pana la medicul de familie, eventual poate ii schimb laptele cu alta formula, oricum trecem la numarul 2. Voi ce stiti de Aptamil?

Iar ca noutate, Carla sta in 4 labute si se impinge inainte si inapoi. E o scumpa . Poate de aia nu mananca, e prea ocupata cu fatzaitul.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Mai ce vreme! Vad ca mai nou e vreme de iesit numai in zilele cand eu sunt la servici. Hmmm. Eu sunt muuuult mai bine, mai am doar nasul cam infundat, dar sunt sigura ca pana maine trece si asta. Mai nasol e ca a inceput Cezara sa tuseasca . Sper sa scape macar Dragos.
Flavia nici Dragos nu mai vrea sa manance de o saptamana. Si-a scos masa de la 6 si nu vrea nimic-nimic pana la 8.30-9 cand se culca iar. Azi am reusit sa-i dau o jumatate de banana, dar bucatele, din mana. Orice fruct pasat e cah. Am zis ca maine incerc cu mar dat pe razatoare si i-l dau tot din mana. Sa vedem ce-o sa iasa. unde a vazut Anca81 cum zice stefania ma-ma? Vreau sa vad si eu. Dragos e un puturos fara pereche la vorba.
Anca81 felicitari pt noua pozitie achizitionata. Imediat o ia la goana si apoi sa vezi! Am vazut ca ati avut petitori. Da' Carla nu pare prea impresionata. Tot la Marc ii e gandul?
Melly Am vazut si pozele noi cu fluturica. Se face pe zi ce trece tooot mai frumoasa.
Malinka se pot recupera orele de tae-bo pierdute si martea sau joia? Atunci cred ca azi inca stau pe fundul meu, merg vineri si saptamana viitoare merg in fiecare zi. Cine se mai baga?Despre servici, ce sa-ti zic? Ieri cel putin a fost groaznic. Zici ca s-au deschis portile la spitalul de nebuni si toti au venit la noi. Ma intreb ce-o sa fie vineri, ca-i si 13

Mergi la inceput

Asaa, si m-am hotarat sa vand leaganul, ca juniorul nu mai sta in el. Poze aici si aici. Are si o chestie ce se poate fixa in fata si se transforma in scaun de masa. E la priza si se leagana automat in 4 viteze. De asemenea are melodii, cu 4 trepte de volum. Daca il vreti careva, anuntati-ma. Eu l-am luat cu 500 de pe leagane .ro, il dau cu 300. Daca il vreti careva, dati-mi un semn.

Mergi la inceput

Flavia am vazut ca i-ai luat stefaniei premergatorul ala de la Quelle. Cum e? Ii place? Tu esti multumita?

Mergi la inceput

Meeey, ma lasati sa vorbesc singura pe aici? Chiar v-ati intors toate la somn?

Mergi la inceput