Mamici si burtici de BAIA MARE (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
clauco spune:
Salutari si de la noi.
Si noi am avut o noapte buna, a dormit de la 22 la 8. Super. In schimb sotul meu e la pamant. Febra 39.2 si se simte groaznic. Asa ca il duc pe Bogdi la ai mei iar eu o sa ies cu Mada.
Malinka, iesi? nu ne intalnim?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
'Neata. Si la noi e soare, dar e ger, frig tare. Iesim si noi, dar acum Alexia doarme, cu cine ma intalnesc ?
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Malinka spune:
clauco, noi am iesit azi cu tati...am sta in parc la mara de la 13 jumate pana la 15...a fost o zi minunata, de primavara parca...nu-mi mai venea sa plec de-acolo...si au fost atat de multi copii...care de care mai galagiosi...
si mamici au fost o multime...si tatici singuri vreo 5,6...n-am vazut pe nimeni cunoscut...de fapt, pe mamica care o cunoaste pe ancaurn si are baietel in grupa cu cezara...medard...:) in rest, nu stiu...voi pe unde ati fost?
noi mancam cam greu...tot mar cu morcov, azi a inceput sa planga suparat cand i-am dat ,deschidea gurita dar nu-i facea placere ce-i dau...in schimb, cand suntem in bucaratie deschide si inchide mereu gurita, e tare pofticios si nu stiu ce sa fac cu el...ar vrea sa ii dau ce mancam noi...
speram ca si maine e o zi la fel de frumoasa...si luni, sa ne putem vedea...
irlandeza...tot vreme urata se arata prin anglia...sa speram ca in martie o sa fie frumos, macar mai bine decat acum, ca mai rau nu prea are cum...
Mami Loredana si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete
Intre noi, baimarencele
clauco spune:
bona sera,
Am fost si noi afara, ne-a dus un prieten cu masina si ne-a adus, am fost in centru vechi. A fost super. Cald si bine. Am stat pana aproape la 5. Acum am pus pe foc o ciorbita si pana fierbe, mai fac niste chestionare.
clauco spune:
Malinka, cum ramane cu Iris-ul? Mergem?
Irlandeza, inca putin si ne intalnim la plimbare cu piticii.
IliesClara spune:
Buna seara
Clara sunt. (Ma interesan in urma cu cateva zile de Euromedica si m-am lamurit.)
Stiti ceva de AdrianaSM? a deschis un topic pt satmarence si de muuult nu a aparut. Sper sa nu fie ceva probleme cu Estera.
Am vazut pozele voastre cu gashca de carucioare... foarte impresionant. Va felicit!
Fetele Iulia si Antonia 32+ si mami...
Clara
mihatp spune:
idee de program azi, daca vreti sa va clatiti ochii
http://family.webshots.com/album/569984518yQVhKj
la sala expozitionala a Camerei de comert (unde o sa fie si Euromedica), in spatele Casei Armatei
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
clauco spune:
salutari!
Mai da ce liniste e aici in weekend.
Mihatp, frumoase poze. Acum ai de unde alege in aranjamente. Mai demult era mai simplu. Dar evoluam, nu? Oare cum va arata o nunta peste 50 sau 100 de ani.
AdrianaSM, da-ne un semn. Chiar suntem ingrijorate. Banuiesc ca ai mai mers pe la controale sau la Cluj de aia nu ne-ai scris. Asteptam vesti de la voi si speram sa fie bune.
Voi fetele, ce faceti? dormiti? ati plecat toate din oras? unde sssssuuuuunnnnttteeetttiii?
mihor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp idee de program azi, daca vreti sa va clatiti ochii ![]() http://family.webshots.com/album/569984518yQVhKj la sala expozitionala a Camerei de comert (unde o sa fie si Euromedica), in spatele Casei Armatei Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
Am fost ieri sa ne clatim ochii...noi ne-am uitat mai mult dupa fotografi si fotografii...
cand am facut noi nunta, a fost targ dar mult mai micut si cu mai putine oferte...e bine ca evolueaza