Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari si de la noi.

Si noi am avut o noapte buna, a dormit de la 22 la 8. Super. In schimb sotul meu e la pamant. Febra 39.2 si se simte groaznic. Asa ca il duc pe Bogdi la ai mei iar eu o sa ies cu Mada.

Malinka, iesi? nu ne intalnim?

Mergi la inceput

mai iese cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

'Neata. Si la noi e soare, dar e ger, frig tare. Iesim si noi, dar acum Alexia doarme, cu cine ma intalnesc ?

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

clauco, noi am iesit azi cu tati...am sta in parc la mara de la 13 jumate pana la 15...a fost o zi minunata, de primavara parca...nu-mi mai venea sa plec de-acolo...si au fost atat de multi copii...care de care mai galagiosi...
si mamici au fost o multime...si tatici singuri vreo 5,6...n-am vazut pe nimeni cunoscut...de fapt, pe mamica care o cunoaste pe ancaurn si are baietel in grupa cu cezara...medard...:) in rest, nu stiu...voi pe unde ati fost?

noi mancam cam greu...tot mar cu morcov, azi a inceput sa planga suparat cand i-am dat ,deschidea gurita dar nu-i facea placere ce-i dau...in schimb, cand suntem in bucaratie deschide si inchide mereu gurita, e tare pofticios si nu stiu ce sa fac cu el...ar vrea sa ii dau ce mancam noi...

speram ca si maine e o zi la fel de frumoasa...si luni, sa ne putem vedea...

irlandeza...tot vreme urata se arata prin anglia...sa speram ca in martie o sa fie frumos, macar mai bine decat acum, ca mai rau nu prea are cum...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

bona sera,

Am fost si noi afara, ne-a dus un prieten cu masina si ne-a adus, am fost in centru vechi. A fost super. Cald si bine. Am stat pana aproape la 5. Acum am pus pe foc o ciorbita si pana fierbe, mai fac niste chestionare.

Mergi la inceput

Malinka, cum ramane cu Iris-ul? Mergem?

Irlandeza, inca putin si ne intalnim la plimbare cu piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Buna seara

Clara sunt. (Ma interesan in urma cu cateva zile de Euromedica si m-am lamurit.)

Stiti ceva de AdrianaSM? a deschis un topic pt satmarence si de muuult nu a aparut. Sper sa nu fie ceva probleme cu Estera.

Am vazut pozele voastre cu gashca de carucioare... foarte impresionant. Va felicit!

Fetele Iulia si Antonia 32+ si mami...

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

idee de program azi, daca vreti sa va clatiti ochii
http://family.webshots.com/album/569984518yQVhKj
la sala expozitionala a Camerei de comert (unde o sa fie si Euromedica), in spatele Casei Armatei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

salutari!

Mai da ce liniste e aici in weekend.
Mihatp, frumoase poze. Acum ai de unde alege in aranjamente. Mai demult era mai simplu. Dar evoluam, nu? Oare cum va arata o nunta peste 50 sau 100 de ani.

AdrianaSM, da-ne un semn. Chiar suntem ingrijorate. Banuiesc ca ai mai mers pe la controale sau la Cluj de aia nu ne-ai scris. Asteptam vesti de la voi si speram sa fie bune.

Voi fetele, ce faceti? dormiti? ati plecat toate din oras? unde sssssuuuuunnnnttteeetttiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

idee de program azi, daca vreti sa va clatiti ochii
http://family.webshots.com/album/569984518yQVhKj
la sala expozitionala a Camerei de comert (unde o sa fie si Euromedica), in spatele Casei Armatei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Am fost ieri sa ne clatim ochii...noi ne-am uitat mai mult dupa fotografi si fotografii...

cand am facut noi nunta, a fost targ dar mult mai micut si cu mai putine oferte...e bine ca evolueaza

Mergi la inceput