Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Va dorim un weekend placut.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

lore vii la sala?

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

stiu c-am zis ca vin la sala dar domnul sot inca n-a ajuns acasa...bineinteles, la satu mare e...deci, pas...

vremea e super naspa si asa ma simt si eu, fara nici un chef de nimic...oricum, plimbarea, desi prin ploaie, a fost ok...cred ca doar flavia si cu mine ne-am scos odraslele pe vremea asta...ce mamici denaturate suntem...

un weekend placut si de la noi...cica o sa fie vreme frumoasa...sa vedem...da' faceti bine si mai intrati si in weekend...

azi piticul meu a mancat prima lui inghetata... mda, de fapt, prima lui senzatie de inghetata, ca doar l-am lasat sa-si puna limba pe ea...sa nu va zic ce incantat a fost, pofticiosul...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Bona sera,

Fac si eu o pauza, mi-am mai scos nasul din carti si chestionare. O sa bolunzesc.

Malinka, mergem la Iris? Se vand bilete sau inca nu? Abea astept.
Ai vorbit cu sotul? Sta cu Marc? Am vorbit si cu colega mea cu care am mers si in alti ani si a zis ca vine. Si bineinteles cine mai doreste. Mergem noi, gagicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

fetelor, ati auzit ca mersul cu avionul ar face rau bebelusilor? cineva s-a luat de noi ieri zicand ca trebuie sa intrebam doctorul daca e voie, ca ii face rau presiunea...

Nu stiu daca ma repet, noi am zburat cu Alexia Dublin-Budapesta (3 ore) + 7-8 ore cu microbusul in aprilie, cand avea 3 luni, si nu am avut probleme. A dormit aproape tot drumul cu busul. Iar in avion la decolare si aterizare. In rest se uita curioasa in jur.
Probleme nu ar fi, doar daca pui radiatiile care exista si care daca e sa afecteze, ne afecteaza si pe noi, nu doar pe bebelusi.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Malinka, intradevar e o zapada in Anglia.....si la noi, de o sapt. ninge zilnic, noaptea ingheata, se depune zapada , dar e mai apoasa si se duce, iar se depune...si tot asa. Eu de 6 ani nu am prins asa vreme rece, mai jos de O grade nu au fost, dar acum........si ninge asa des si cu fulgii foarte mari, doar in Ro. am mai vazut, pe vremea cand eram copil.
Si in martie e bine, dar sa nu aveti surprize si atunci, ca de obicei vremea rea e prin febr. - martie. Dar poate avei noroc de vreme buna, si poate reusim sa ne intalnim totusi.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata
a fost o noapte super, fata mea a dormit legat de la 22 la 6 dim , ceva nou pt ea, da eu bineinteles ca m-am trezit de 3 ori sa o verific fiind obisnuita cu 4-5 treziri pe noapte

se anunta o zi super de plimbare, sa vedem....

si nu in ultimul rand Suzy78 sa ne traiesti si sa te bucuri de minunea ta si multa multa sanatate

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si o asa grozava cum va e pofta!raportam o noapte SUPERRRR!exceptie prima ora dupa pus in pat cand piti a mea tot se trezea plangand din 15 min in 15 min!! dar in rest dupa ora 23 somnnnnn de voie pan la 8 20!!!!

vreau sa urez weekend placut tuturor ca noi il avem cam aglomerat cu zi de tata si sorela azi, cu mers la tzara maine, tre sa fac curat sa ma aranjez si io o tzaruca asa ca va tzuc!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka
[...]

vremea e super naspa si asa ma simt si eu, fara nici un chef de nimic...oricum, plimbarea, desi prin ploaie, a fost ok...cred ca doar flavia si cu mine ne-am scos odraslele pe vremea asta...ce mamici denaturate suntem...

[...]

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Am crezut ca numai eu sunt mamica denaturata :)) Noua ne place oricum sa iesim cat de mult in oras...vrem sa o invatam in toate conditiile

De ieri o tin si in wrap...e super bine...nu ma doare spatele si sta si comod in el...poate o sa ies si in oras cu el in viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata, soare... ce vreme superba, parca-i primavara...
abia astept sa scot piticul, sa-l vada si pe el soarele...doamne, ce buna stare-mi da...

o zi minunata va doresc si voua...

Povestea minunii mele

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput