Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 8
diotima spune:
buna dimineata lume! un nou cod pentru interesate http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=adb18a302460fe7023
Yannis

Picsou spune:
Buna tuturor; voiam sa va dau o informatie; pt cele care vor sa comande si altundeva decat pe LR mai exista un site exprès pt copiide la 0 la 18 ani si au si hainute pentru gravidute; pb e ca nus tiu daca livreaza in Rom dar e pos sa gasit sa vi se livreze ca si LR; acesta e www.vertbaudet.fr
si in acest moment au reduceri de pana la 70%
Picsou spune:
ah, am uitat !
Soldurile in Franta dureaza doar pana pe 10 febr
un we frumos si pe curand
Picsou
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picsou Buna tuturor; voiam sa va dau o informatie; pt cele care vor sa comande si altundeva decat pe LR mai exista un site exprès pt copiide la 0 la 18 ani si au si hainute pentru gravidute; pb e ca nus tiu daca livreaza in Rom dar e pos sa gasit sa vi se livreze ca si LR; acesta e www.vertbaudet.fr si in acest moment au reduceri de pana la 70% |
Nu livreaza in Ro...dar nu ati pierdut nimic ptr ca sunt neseriosi!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Mireillegl spune:
[quote]citat din mesajul lui vlada
Dar vara pe ce data incep reducerile in Franta ? Merci
Andreea
"pe 17 iunie incep soldurile de vara. deja vom fi pregatite atunci, nu mai bajbaim ca acum..." (Claujro)
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Delyutz, cec-urile nu au un cod, deci nu au ce sa-ti trimita pe mail. In plus, sa refuzi rambursarea prin cec le va parea bizar pentru ca, nu-i asa, e doar un cec emis de o firma franceza catre un rezident din Franta si e lesne de incasat ( sau ma insel eu si nu ai comandat cu livrare in Franta?) Singura posibilitate pe care o vad in mom.asta e ca persoana care iti retrimite pachetele in Ro sa comande ceva ce-ti place de acea suma si sa ti-o trimita, eventual impreuna cu o alta comanda mai consistenta, ori sa lasi acea suma la dispozitia persoanei respective si sa reprezinte contravaloarea unor servicii pe care ti le face. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
F bun raspunsul!

Mara si Matei