Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai trebuie sa fac ceva?

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui dma2007

mai trebuie sa fac ceva?

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

daca vrei sa fii pe lista trimite-mi un PM cu numele,nr client si adresa de mail pe care era facut contul la LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

fetelor,

sa inteleg ca lr nu si-a skimbat parerea ds livrarea in ro?

dar voi cum faceti? si eu ii boicotez grav pe cei din .ro sunt nesimtiti...

alte siteuri care livreaza in romania sunt? si din alte tari?

tre' neaparat sa iau una alta la fete. ultima mea comanda din franta a fost in septembrie si imi pare rau ca nu am luat inca doua colete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

buna,

Am o intrebare. am doua articole care s-au epuizat, pentru unul dintre ele mi-au trimis mail si apare la mes ramboursement cu codul de rigore astfel incat sa pot scadea suma cand dau o noua comanda. In schimb, pentru unul dintre articole nu mi-a aparut nimic, decat ca e epuizat. Le-am scris celor de la aide si mi-au raspus:

Je vous rassure, le 4 février, la somme de 13,80 € vous a été remboursée par lettre-chèque et de 4,00 € par avoir.

Sa inteleg ca lettre-cheque vine prin posta si nu apare pe site? Nu pot obtine respectivul cod electronic?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

Buna , uite si contul meu

nume : CHIRIAC LOREDANA
nr. cont client :540020353
e-mail : chiriac_loredana@yahoo.com

Singura problema e ca acum la tara scrie afrq de sud ca nu mai e romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

[quote]citat din mesajul lui Delyutz

buna,

Am o intrebare. am doua articole care s-au epuizat, pentru unul dintre ele mi-au trimis mail si apare la mes ramboursement cu codul de rigore astfel incat sa pot scadea suma cand dau o noua comanda. In schimb, pentru unul dintre articole nu mi-a aparut nimic, decat ca e epuizat. Le-am scris celor de la aide si mi-au raspus:

Je vous rassure, le 4 février, la somme de 13,80 € vous a été remboursée par lettre-chèque et de 4,00 € par avoir.

Buna ce vor sa spuna e ca vei primi in curand o scrisoare cu un cec in valoare de 13€80, cec pe care sper sa il poti incasa la banca ta dar cu comisionul pe care si-l va lua acasta( cecurile din strainatate nu pre trec in bancile din Rom
Sper sa-ti fi fost de folos

iar avoir inseamna ca vei avea o reducere de 4 euro la urmatoarea comanda
Sa inteleg ca lettre-cheque vine prin posta si nu apare pe site? Nu pot obtine respectivul cod electronic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redoutistele spune:

Am copiat GHIDUL pe prima pagina...cine are intrebari sa citeasca mai intai acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mireillegl multumim mult.

Jasmine si tie iti multumesc pt eforturi si sper ca te simti mai bine.

In rest privesc de pe margine cu regret daaar ma bucur pt cele care ati gasit modalitati de a comanda de pe fr. tuturor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Delyutz, desteptii de reduti ti-au trimis cec, dar banuiesc ca ai comandat cu adresa din FR (adica ti-ai modificat la profilul contului de LR), deci cecul va ajunge la acea adresa, prin posta.
Ce am invatat eu de la veterane, este ca, atunci cand imi ramburseaza cu cec, sa le scriu ca nu vreau cec, ca il voi distruge, si sa imi dea note d'avoir. ... de bagat cecul in banca in Ro e costisitor pentru o valoare asa de mica (jumatate din valoarea lui o vei da pe comisioane).

Picsou, welcome ! Scrie repede 10 mesaje, ca sa nu iti mai apara decalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Delyutz, cec-urile nu au un cod, deci nu au ce sa-ti trimita pe mail. In plus, sa refuzi rambursarea prin cec le va parea bizar pentru ca, nu-i asa, e doar un cec emis de o firma franceza catre un rezident din Franta si e lesne de incasat ( sau ma insel eu si nu ai comandat cu livrare in Franta?) Singura posibilitate pe care o vad in mom.asta e ca persoana care iti retrimite pachetele in Ro sa comande ceva ce-ti place de acea suma si sa ti-o trimita, eventual impreuna cu o alta comanda mai consistenta, ori sa lasi acea suma la dispozitia persoanei respective si sa reprezinte contravaloarea unor servicii pe care ti le face.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput