Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 6

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mireillegl Buna ziua! ![]() Am terminat scrisoarea catre LR. Cum fac? Postez aici sa vada toata lumea sau PM? |
pe PM lui Jasmine si hotaraste ea. Multumim!
Mara si Matei

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Clau da am comandat 8 articole si l-am lasta pe husband fara 90 de euro...dar asta e! Nu mi-am mai luat haine din 2006 ca tot gravi am fost si astea sunt faine de la promod...dar numai la solduri te poti atinge Transportul pana la mine mai costa 22 euro ![]() Mi-au dat si 226 de maximiles! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam! |
Atentie la marimi, nu merg cele de la LR. Eu am luat tepe la prima comanda la promod. Si a durat mult mai mult...vin cu UPS-ul, poti sa vezi pe site pe unde sunt hainele si cand intra in tara.
Iar cu maximalele alea nu ai ce face...sau eu nu stiu....
Mara si Matei

Jasmine spune:
Am primit pe PM textul compus de Mireillegl.E bun,mai trebuie completat un pic si pe urma cred ca-l putem trimite impreuna cu lista.Aaaa,si e direct in franceza!
Va rog sa vorbim doar pe PM despre demersurile noastre.

mihaser spune:
Clau imi stiu marimile ca mi-a luat husband si de la magazin. In Tm e ups...si scrie ca vin cu ups pe site.
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

madau spune:
Mireillegl multumim mult!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

camelia_daniela spune:
Mireillegl multumim mult!
A comandat cineva cu livrare in Rep Moldova??? In afara de TVA (pe care Redoute-ul il scade si tre' sa-l platesti cand ajunge in Moldova) ... se mai plateste ceva???
Ar fi o varianta de luat in seama... pentru cine se poate descurca pe varianta asta!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”