Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 17

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delyutz buna am o intrebare, unde anume pot pune codul pentru rambursement (acel cod de la note d;avoir) pentru ca nu functioneaza acolo unde puneam codurile de cadouri. merci Delia |
citeste prima pagina a subiectului
Mara si Matei

Mireillegl spune:
citat din mesajul lui puselu Buna , ai primit coletul din Chisinau?Cit a durat pina a ajuns? |
Buna. 18 zile a facut.

Delyutz spune:
merci frumos, am gasit.
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
citeste prima pagina a subiectului Mara si Matei |

claujro spune:
citat din mesajul lui Mireillegl Asta incercam si eu sa aflu Claujro. Le-am dat un e-mail. Astept sa imi raspunda. ![]() |
Te rog sa spui si aici ce raspuns ti-au dat.

Mara si Matei

Mireillegl spune:
Ce prompti au fost
"In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat siteului La Redoute Romania.
Catalogul cu noua Colectie Primavara - Vara va fi disponibil in aproximativ 3 saptamani si il veti primi gratuit in cazul in care plasati o comanda din colectia actuala. In cazul in care nu sunteti interesata in achizitionarea de produse din aceasta colectie insa doriti sa primiti catalogul cu noua Colectie Primavara - Vara trebuie sa achitati suma de 5E + TVA.
Pentru orice alte informatii sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.
Va multumim si va dorim spor la cumparaturi!
Echipa LA REDOUTE ROMANIA."

miki68 spune:
Bey ce nesimtiti! Pana acu n-am mai auzit de vreo firma care sa-si vanda catalogul de produse. Asta demonstreaza inca o data (daca mai era nevoie) micimea lr.ro.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mireillegl spune:
Dar de catalogul din fr cum pot face rost? Nu se plateste si la ei? Eu asa credeam.

miki68 spune:
citat din mesajul lui Mireillegl Dar de catalogul din fr cum pot face rost? Nu se plateste si la ei? Eu asa credeam. |
Comanda-l de pe site (in casuta care se deschide pentru a te loga exista undeva mai jos recevoir un catalog, insa la adresa aia din Basarabia unde ai dat si comanda. Nu se plateste nimic.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei