Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Ce sunt! Am vazut pe amazon niste cataloage de la lr.fr, le vindea cineva cu 15 euro si cred ca de aia credeam eu ca se plateste si la ei.

Multumesc miki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi l-am primit fara sa-l cerem, pur si simplu ne-am trezit cu aviz de la posta....

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Noi l-am primit fara sa-l cerem, pur si simplu ne-am trezit cu aviz de la posta....

Mara si Matei

Eu nu. L-am primit numai dupa ce il comandam (printam comanda, o completam si o trimiteam prin fax)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Si cand a fost nebunia aia cu cataloagele venite surpriza la posta, pe toate conturile...cand fiecare a primit 4-5 cataloage...cate conturi avea...?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Au scos soldurile de pe promod!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

astia de la .ro incearca sa vanda si ei ceva,orice!

daca tzoale n-au reusit sa vanda,macar pe cataloage sa ia ceva bani,ca e criza mareeee

pe mine nu ma intereseaza deloc catalogul lor,nici daca e gratis

sa stea la ei 1000 de ani.

Mireille,da si tu un reply si spune-le ca aceste cataloage se trimit pt a face reclama produselor,pt a atrage clienti si in nici un caz n-ar trebui sa ceara bani pe ele de la potentialii clienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Buna
nu stiu daca ati intrat deja pe site dar cred ca atia uzit de el, mai mult sunt sigura ca ati auzit!
vi-l trimit pat ca sa faceti o comparatie de preturi cu LR;
iar calitatea produselor e ok eu comand foarte des la ei si nu am fost niciodata dezamagita

http://www.quelle.fr/portal/portal/SiteInternet/App/Shopping?secteur=destockage
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Parca sunt roboti . A raspuns acelasi lucru:

"Catalogul La Redoute Colectia Primavara – Vara este absolut gratuit pentru toti clientii La Redoute, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda pe siteul www.laredoute.ro. Toti clientii La Redoute beneficiaza de gratuitatea catalogului din colectia ce va urma.

PS. : Valoarea catalogului (5E+TVA) va fi achitata doar de cei care nu sunt inca clienti LA REDOUTE sau care la inscriere nu au beneficiat de un cod/oferta speciala.

Va multumim pentru intelegere!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl
PS. : Valoarea catalogului (5E+TVA) va fi achitata doar de cei care nu sunt inca clienti LA REDOUTE sau care la inscriere nu au beneficiat de un cod/oferta speciala.

Va multumim pentru intelegere!"

Adica ii incurajeaza sa devina clienti cerandu-le bani pe catalog

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

daca vreti va trimit eu ctalog italian... asta ca sa vedeti produsele, la capitolul preturi sunt tot cam lr.ro...

picsou in ce oras locuiesti?
eu una am trait in calitate de clandestin si nu am avut niciodata probleme de primit pachete sau de trimis pachete. nu vreau sa critic sau ceva... dar 50€ de pachet mi se pare excesiv... mai ales ca fetele fac comenzi cu duiumul in anumite perioade ale anului si ai putea face un drum pentru 5-10 pachete deodata...

salutari... si shopping placut

Mergi la inceput