Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 16
kokiy spune:
Banuiesc ca la refuzat pentru ca era mic
... Clau,nebunatico ai cont pe .ro
...ti-a ajuns comanda data cu adresa din cucuieti din deal ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
claujro spune:
Bey, uitasem! M-ai facut sa verific. Ia uitati!
Data si ora Status Modalitatea de plata Modalitatea de livrare Valoarea totala comenzii
2008-11-06 17:40:27 Inregistrata Livrat de catre un reprezentant LAREDOUTE 604.97 LEI
Mara si Matei
mirunajr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Bey, uitasem! M-ai facut sa verific. Ia uitati! Data si ora Status Modalitatea de plata Modalitatea de livrare Valoarea totala comenzii 2008-11-06 17:40:27 Inregistrata Livrat de catre un reprezentant LAREDOUTE 604.97 LEI ![]() Mara si Matei |
Foarte tareee!
Sa stii ca Odobestiul (parca acolo ai trimis comanda) e un orasel mic...POt striga cu portavocea sa caute destinatarul....

miki68 spune:
Bag de seama ca au reprezentant lr la Cucuieti (adica un fel de relais-colis?)![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Pai de-aia au zis ei la un moment dat ca au avut 500 de comenzi in prima luna de la lansare. Daca or fi fost numai d'astea ca a mea!!!! 
Ma facurati sa intru si iar am dat cu nasul de preturile alea nesimtit de mari. Deja visez la reducerile din 17 iunie. Mai e putin, nu-i asa?
Aaaaa si vanez reducerile de bijuuri la Promod. ![]()
Mara si Matei
kokiy spune:
| citat din mesajul lui claujro Bey, uitasem! M-ai facut sa verific. Ia uitati! Data si ora Status Modalitatea de plata Modalitatea de livrare Valoarea totala comenzii 2008-11-06 17:40:27 Inregistrata Livrat de catre un reprezentant LAREDOUTE 604.97 LEI ![]() Mara si Matei |
Cine stie care merge tantos prin Odobesti cu toale LR pe el
...vezi ai facut un roman fericit 

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
claujro spune:
Da...dar cine a dat pe un paletot, o tunica si o pereche de balerini de plastic 6 milioane? Ca pe .fr ar fi costat maxim 20 euro la solduri!
Nu m-am prins ce tb sa faci sa primesti catalogul in lb romana? Il primesc automat toti cei inscrisi? Tb sa-l ceri cumva? Macar sa-l studiez ca sa stiu ce sa comand la vara din Franta! ![]()
kokiy spune:
| citat din mesajul lui claujro Da...dar cine a dat pe un paletot, o tunica si o pereche de balerini de plastic 6 milioane? Ca pe .fr ar fi costat maxim 20 euro la solduri! Mara si Matei |
Vezi daca le regasesti in soldari pe .ro

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delyutz spune:
buna am o intrebare, unde anume pot pune codul pentru rambursement (acel cod de la note d;avoir) pentru ca nu functioneaza acolo unde puneam codurile de cadouri.
merci