Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Banuiesc ca la refuzat pentru ca era mic ... Clau,nebunatico ai cont pe .ro ...ti-a ajuns comanda data cu adresa din cucuieti din deal

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bey, uitasem! M-ai facut sa verific. Ia uitati!

Data si ora Status Modalitatea de plata Modalitatea de livrare Valoarea totala comenzii
2008-11-06 17:40:27 Inregistrata Livrat de catre un reprezentant LAREDOUTE 604.97 LEI

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Data si ora Status Modalitatea de plata Modalitatea de livrare Valoarea totala comenzii
2008-11-06 17:40:27 Inregistrata Livrat de catre un reprezentant LAREDOUTE 604.97 LEI

Mara si Matei

Foarte tareee!
Sa stii ca Odobestiul (parca acolo ai trimis comanda) e un orasel mic...POt striga cu portavocea sa caute destinatarul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bag de seama ca au reprezentant lr la Cucuieti (adica un fel de relais-colis?)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Pai de-aia au zis ei la un moment dat ca au avut 500 de comenzi in prima luna de la lansare. Daca or fi fost numai d'astea ca a mea!!!!

Ma facurati sa intru si iar am dat cu nasul de preturile alea nesimtit de mari. Deja visez la reducerile din 17 iunie. Mai e putin, nu-i asa? Aaaaa si vanez reducerile de bijuuri la Promod.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Citat:

Mara si Matei

Cine stie care merge tantos prin Odobesti cu toale LR pe el ...vezi ai facut un roman fericit ...ba nu doi, daca-l pui la socoteala si pe ADHD

Mergi la inceput

Da...dar cine a dat pe un paletot, o tunica si o pereche de balerini de plastic 6 milioane? Ca pe .fr ar fi costat maxim 20 euro la solduri!

Nu m-am prins ce tb sa faci sa primesti catalogul in lb romana? Il primesc automat toti cei inscrisi? Tb sa-l ceri cumva? Macar sa-l studiez ca sa stiu ce sa comand la vara din Franta!

Mergi la inceput

Citat:

Da...dar cine a dat pe un paletot, o tunica si o pereche de balerini de plastic 6 milioane? Ca pe .fr ar fi costat maxim 20 euro la solduri!

Mara si Matei

Vezi daca le regasesti in soldari pe .ro ...parca vazui si cizmele tutei de pe EVA printre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Buna ,

ai primit coletul din Chisinau?Cit a durat pina a ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

buna am o intrebare, unde anume pot pune codul pentru rambursement (acel cod de la note d;avoir) pentru ca nu functioneaza acolo unde puneam codurile de cadouri.

merci

Mergi la inceput