Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Cu invidia legata de excursia noastra in Ungaria, poate am uitat eu sa mentionez sau ati uitat voi ca mergem in vizita la socrii mei...asa ca mai domol cu invidia...![]()
![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Am reusit sa descarc pozele..........pt cine vrea sa ne vada http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/1AnSi5Luni?authkey=xss97iMfRP0#5297905723601832578 Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
super super pozele,tu esti asa slabuta si arati beton
de Cristi nu zic nimic ca se stie 

ma bucur ca va placut si v-ati simtit bine,
si la noi a inceput sa viscoleasca de aseara,nu imi vine sa cred,e asa mare zapada,poate iesim mai tarziu la facut niste poze.
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

papanash spune:
M-a sunat mama sa ma ureze de la multi ani, habar n-aveam ca azi e sarbatoare, deci chefuim azi, lasam dietele mai de-o parte ![]()
La multi ani Gabrielelor si Gabrielilor, Iordanilor, sa va fie bine !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Yaia spune:
Maria, sper sa ne mai tii la curent cu nasterea lui Si_bv! E valabil si pt. Annisia sau alte fete care tin legatura cu ea prin mess sau e-mail.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
aeperju spune:
Erina, stiu cum e cu caninii astia. Sper sa treaca repede la voi (noua nu ne-au iesit inca).
emma
valentina_22 spune:
Buna, gasca!
Am vazut ca ati scris, nu gluma. De vinerea trecuta nu am mai deschis calculatorul. Am preferat compania celor mici si in special a celui mai barbat membru, cu care am pus tara la cale. Pot spune acum ca sunt bine, iar relatia nostra este din ce in ce mai unita. Inca o data multumesc pentru toate gandurile vostre.Meritati tot ce este mai bun pe aceasta lume.
Roxali,
Erina, sanatate tatalui tau. Cu speranta si credinta reusesti in orice. Va fi bine pana la urma, vei vedea. Suntem alaturi de tine si ne rugam pentru sanatatea tatalui tau.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Gabriela77 spune:
Erina, tinem pumnii si sanatate multa tatalui!
Cecilia, ma bucur ca v-ati simtit excellent!Ce poze frumoase!
Danuta, ce bine ca ati scapat nevirusati!
Roxali, sanatate micutei!
Adi, cam asa e si Sara, ca si Lisa, toata lumea se mira ca nu o vede stand locului mai mult de cateva secunde, si asta poate fi obositor!Dar e si adorabila cum misuna in toata casa! Culmea, pana nu a umblat era tare linistita... Am zambit cand am citit postarea ta, ca regaseam multe din fazele descrise de tine! Cred ca asa am ajuns sa slabesc si eu, ca veci nu ma lasa sa termin si eu o masa! Oricum, Lisa e tare simpatica si precoce si merita sa mai faceti o comoara!
Roxana, felicitari pt Bubu si mancarica!
Betty, success cu proiectul bb2
Papanash, ce sarbatoare e azi?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fb8c16c395d1919f9e805&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">cam asa s-a distrat Ghighi zilele astea ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Daria mi-a scos cerceii si se juca cu ei. I-a pus pe birou si a zis clar un, doi, tei. |
Daria are trei cercei?????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
valentina_22 spune:
Babyline, bine ai venit printre noi!
Adelinei de greyeras si
Dariei de Erina. Mamicilor, ce mandre trebuie sa fiti de asa fete frumoase si destepte!!!
papanash, iti urez si eu La multi ani! La mai mare si celorlalti care au ceva de sarbatorit astazi!
Danielle, Mariana, sper din tot sufletul ca va simtiti mai bine, iar sangerarile s-au oprit.
si tinem pumnii stansi, stansi sa va vedem trecand victorioase linia de sosire!
Cecilia, am vazut pozele, foarte frumoase, peisaje minunate! Nu stiu cat de bine v-ati simtit voi acolo, dar Cristi am vazut ca a profitat din plin de fiecare clipa. S-a facut asa de mare....si seamana leit cu tine Cecilia!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008