Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
In alta ordine de idei tatal meu a fost la medic si i s-a recomandat cu tarie sa se opereze pe cord (a mai avut o operatiein Franta-nu pe cord deschis in decembrie 2006). Operatia e posibila in Italia. Speram sa ne organizam cu documentatia si resursele cum trebuie si mai ales sa il convingem si pe el.

Tinem pumnii sa se 'aseze' toate asa cum vreti voi si sa treaca tatal tau cu bine prin operatie si recuperare.
Multa sanatate!
Si succes cu achititionatul de casa...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!
Azi recunsoc si eu ca am trendavit , m-am trezit la 10, fata inca doarme. Recupreaza somnicul de ieri. Dupa e a venit tati de la examen am plecat cu parintii mei si cu fratele meu la sora mea, ea sta la tara ca acolo ia placut dintotdeauna, si in plus vroiam sa le vedem casa cea noua. Inca nu e terminata, dar in mare este gata.
Adelina a fost o fericita, iar cand a vazut-o pe verisoara ei a inceput sa rada. S-au jucat tare frumos impreuna, ce facea nepotica mea facea si ea, o imita in orice.

Erina sa stii ca si Adelina e la fel de linistita, rareori alearga sau face ceva nastrusnic. Ei ii place sa se joace cu puzzle-ul, sa deseneze foarte mult si isi iubeste foarte mult jucariile de plus. Eu nu-mi fac griji, am vazut ca in compania altor copii se joaca foarte frumos si nu e rusinoasa deloc. Ieri a reusit se ne uimeasca cu cateva cuvinte noi: zice bebe, i-a zis fratelui meu pe nume "Gigi", daca o intreb cum o cheama zice "Ade", nenea.

Mad ma bucur ca lui Robert i-a placut la teatru. Si te scuzam ca nu mai ai timp si de noi.

Cecilia am vazut pozele, zona este foarte frumoasa, iar voi se vede cat de bine v-ati simtit.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, poate e mai bine sa cereti si parerea altor medici. Si pe tata il operau demult si uite ca e ok asa si acum.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata, a dat cineva cafea azi ? Daca nu, luati de la mine, sa va energizati pentru toata saptamana.
Ieri n-am apucat decat sa fac subiectul nou, apoi m-am luat cu bucatareala si altele prin casa.ne-am plimbat, am fost la locul de joaca din Auchan, era extrem de aglomerat si n-a vrut sa stea mai mult de 10 minute.
Am facut ca de obicei, cumparaturile saptamanale, apoi gata weekendul.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineta!

Mai intii melodia preferata a Dariei. Noha-Tu cafe
http://www.youtube.com/watch?v=UCPPQL365eI

Roxana multumesc pentru explicatii. Mergem simbata la tirgul imobiliar. Sper sa ne facem o idee si mai buna despre ce exista pe piata.
Voi ati asteptat intradevar pina ati gasit casa ideala. Sa va bucurati sanatosi de ea!
Despre casa in oras si renovare nici nu poate fi vorba. Dispunem de resurse limitate.

Adimercedes, intradevar eu sunt o fire destul de calma iar tati a fost extrem de linistit cind era mic. Enjoy your new playground.

Yaia multumesc

Cecilia, minunate pozele. Se vede ca v-ati simtit bine.Ce dragalas era Cristi in zapada! Catelusul e al vostru?
Zona aceea seamna asa de mult cu tara mea...mi s-a facut un dor...

Alehiam bine ai revenit! Pupicei frumosului Robert. Zile linistite la job si numai bine.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Carpatina, am intrebat despre dezvatatul de baut lapte noaptea si sora-mea mi-a spus asa: masa consistenta seara si pus in biberon apa sau ceai neindulcit in loc de lapte. Cica s-ar putea sa te planga 2-3 nopti, pana se prinde ca nu are motiv sa se mai trezeasca noaptea. Poate tie ti-e greu sa o dezveti acum, ca ai serviciu, si nu-ti permiti nopti albe.
Eu ii dau cina la 19 (pt. celelalte fete, mentionez ca ii dau seara carne sau peste si nu sunt probleme) si inainte de culcare, la 21 primeste biberon cu lapte, cam 280 ml. Dupa asta, spalat, schimbat si culcat. Doarme deja pe la 21:15 si pana dimineata la 7 nu se mai trezeste (decat daca ii ies dinti).
Succes!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Cecilia, ati avut bafta de vreme super, zona este superba, in orice anotimp. Am vazut ieri niste masini de cusut Singer, la 5 milioane,oferta era slaba la auchan. Mai caut.
Erina, e o perioada cumplita pentru miscari pe piata imobiliara, nu prea stii ce si cum sa faci, dar si cand vine vremea sa scoti din buzunar teancul de bani sa platesti chiria....Am vazut niste apartamente superbe pe Soseaua Nordului, prin spatele Herastrului.
Roxana, eu sunt convinsa ca Bubu e un copil perfect dezvoltat psihic pentru varsta lui, vezi ca in weekend te uimeste cu multe chestii de care nu-l credeai in stare, de fapt nu avea timp sa-ti faca demonstratii. Deci nu mai blenduiesti, a inceput sa manance bucatele

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, i-am facut de 3 ori programare la un medic din Bucuresti dar nu vrea sa vina. Are probleme mari. Scapa singe la o artera, inima si-a facut o circulatie periferica dar o parte din muschi e necrozat iar nici stenturile nu sunt in regula(nu stiu sa explic in termeni medicali).
Multumim.

Greyerash, pupici Adelinei. E super tare isi spune numele!!! Daria mi-a scos cerceii si se juca cu ei. I-a pus pe birou si a zis clar un, doi, tei.

Papansh multumim pentru cafea.

Mamici am fugit la joaca cu fata si la treburi.
Aseara a plins foarte foarte mult. S-a calmat cu greu dupa 5ml de nurofen. Cind o intrebam ce o doare arata dintii. Isi musca mineca si se framinta. Cred ca ies caninii.

O zi buna tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatino, desi nu m-ai intrebat, iti zic si eu cand nu se mai trezeste baiatul Ghighi sa manance peste noapte. Atunci cand vrea sa manance consistent seara, seara insemnand la el si ora 22 sau 23. Aseara la 10 a mancat 2 portii de supa de pui, cu bucatele de carne rupte in zeama, nu se mai satura de credeam ca azi tre'sa fac alta oala cu mancare .

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna,
Papanasule multam de cafeluta,tare buna ,a picat la marele fix
Am citit din urma ,am vazut poze frumoase ,nu nominalizez ca sigur uit pe cineva..
Urez multa sanatate gravidutelor cu probleme,apropo am vorbit cu Si Bv este pe ultima suta de metri ,in max trei saptamani naste !
In rest noi suntem bine ,am ramas decat cu Teo ,Alex este in cantonament,dar nu imi este mai usor,nu am liber nici macar un minutel,Teo e ca o zvarluga..

Mergi la inceput