Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
Erina, multa sanatate tatalui tau...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
Yaia, stiu ca ai mai intrebat de Si_bv... Ei vorbesc destul de des cu ea. Ii scriu aproape zilnic si imi raspunde cand isi gaseste timp. E destul de obosita si a inceput sa se teama putin de nascare. E suparata cu silueta, dar increzatoare ca totul va fi bine. Weekendul asta boteaza un bebe si si-a propus sa nu nasca tocmai acum. Hihihihihihi... Raisa este o dulceta de fetita, carliontata si desteapta foc. Cu siguranta ca va avea un om de nadezde, care s-o ajute cu bb2. Care a ramas tot baietel. Matei Andrei il va chema. Mie mi-a spus ca mai are doua saptamani. Sunt convinsa ca voi fi prima care va afla cand naste si, cu acceptul ei, voi posta informatia pe forum. Ca sa o cinstim si sa ne bucuram alaturi de familia ei, pentru preafrumosul eveniment.
Simonelu tinem pumnii stransi, stransi, stransi sa fie totul bine, sa ai o nastere usoara si sa ai un bebe sanatos, papacios (ca de frumos, nu ne facem griji, la ce familie oachesa sunteti voi)!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
carpatina spune:
la multi ani aniversatilor zilei.. daca ziceti ca sunt! 
In cazul asta papanasho cafeaua nu mai este de ajuns... O sampanie ceva? ![]()
P.S. Foarte distractiv in weekendul tau, Andrei! Asteptam invitatia la masa cand o sa gateasca mama ta ratele vanate! ![]()
=====================
carpatina spune:
Yaia, merci de sfat... am incercat si asa, cand era mama aici... problema era ca nu mai dormea legat .. adica se trezea, bea apa/ceai.. atipea.. dupa 15-20 min se trezea din nou urland.... si o tinea asa pana dimineata (incepand de la ora 1)... Dupa 2 saptamani am abandonat "proiectul"...
Eh, o veni si vremea cand n-o mai vrea ea mancare seara.. sanatosi sa fim
=====================
valentina_22 spune:
papanash, frumos week-end. Se pare ca la capitolul distractie Andrei nu poate concura cu Ghighi.
Minunatiile alea sunt la locul de joaca din Iris-Auchan? Cel mai mult mi-a placut jocul ala cu ratustele!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
papanash spune:
Carpatino, pe varza e ok ? Sampania curge-n valuri spre Beljica !!!!!
Gabriela, azi e Sf. Iordan si Gavriil, cu cruce rosie.
Valentina, locul de joaca din film e cel din Unirea, etajul 6 parca.Pai si tu trebuie sa dai de baut, e ziua baiatului ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, pe varza e ok ? Sampania curge-n valuri spre Beljica !!!!! |
pe varza e super! Si sampania e binevenita...

=====================
cecilia L spune:
Mutumesc pt cafeluta fetelor, abia acum am reusit sa o servesc, s-a cam racit dar e buna si asa.
Am reusit sa citesc si cap trecut,cad sigur la extemporal, am vazut multe poze cu protagonisti care de care mai frumosi sau frumoase.
Sanatate multa bolnaviorilor si mai ales tie Danielle
Alehim, pensiunea mi-a placut mult, uita aici
http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_eden-c35933-s164906.html
este exact asa ca in poze si exact ce scrie acoloo, doar piscina nu este terminata inca, pana in vara spera sa fie gata(vor sa o faca incalzita) si crama.Eu am fost fff multumita.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, lui Cristi ii place la zapada, cu conditia sa nu ninga cand este el afara, atunci cred ca-l deranjeaza fulgii care ii cad pe fata. A fost fff fericit, mai ales ca a curatat masina de zapada, adica a luat o matura si a lovit ttttttoate masinile si incepeau alarmele sa sune, rand pe rand, a fost atractia lui nr 1, sa faca masinile sa urle, pana s-au prins soferii si gata jucaria![]()
Peisajul este superb, sincer ne saturasem de Valea Prahovei,a meritat schimbarea, pacat ca marea majoritatea apozelor sunt facute din masina, la intoarcere......
Danielle, catelusul era a gazdelor, l-a alergat Cristi suficient cat sa-l determine sa evite copii
de acum innainte.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem