Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 6
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 stai sa va povestesc eu de constiinta uneia... eu cu fostul colegi din anul I... prieteni din anul 3,casatoriti dupa vreo 5 ani asa... facem copilu' si dl. se trezeset amorezat(cand asta mic avea un an) de o fosta colega pe care a intalnit-o intamplator...si asta da-i cu nebuniile(desi era maritata)... suna acasa la mine si ma intreba de ce raspun io la telefon ![]() eu n-am stiut cine era decat dupa vreo 3 ani ca intre timp dl. fost avea grija sa ma faca pe mine nebuna ![]() povestea s-a incheiat tragic pt mormoandzela si pt dl. fost deasemenea... io zic ca fantezia e fantezie, dar casnicia e casnicie si ceea ce a legat dumnezeu e sfant mai ales unde sunt copii la mijloc.. aaa,daca nu merge si nu merge si pe amandoi i-a apucat bazdacii,ura si la gara....fiecare cu treaba lui! dar dupa ce -ti inchei socotelile cu actualul partener ![]() asa ca io nu ma bag in treaba nimanui,nu-mi fac nici spovedaniile anuale,dar constiinta o aveam inca dinainte de intampalarea respectiva... am intalnit barbati insurati +copii care voiau o relatie cu mine(ba chiar si acum ar fi vreo cativa ![]() asa ca pi mine nu ma bagati in din astea,da? ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, zau asa. Iar la
... doar lucruri marunte si acide Kari, poate s-au vorbit, mai stii. A mea sigur face fata in Siberia. Si oriunde as trimite-o, ca e fata descurcareata. Si a ta la fel, cred.
Na, ca iar mi-am facut un pacat!
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
pe fii-sau n-ai decat sa-l iei tu! pi moshu-l iau io! Doar sa cante,ha? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ala cinta numa' la dramba la varsta lui
da' fii-su...

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Mie-mi place de ala de-a jucat in "Spitalul de urgenta" mai pe la inceputuri, imi scapa numele... da' cica e tot burlac... si frumoooos... na! ca ma pomeneste cineva, sughit! Cine ma vorbeste? Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
soacra !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
fug sa il culc pe mihaitza si revin asta daca nu
si eu..
fetele..bagati-va minti;e in cap...barbati,barbati,dar nu ale altora...da?
,mahalaua stilata,vorba lu'kari..ce-mi place cum suna...mahala stilata
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
ala cinta numa' la dramba la varsta lui da' fii-su... ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
zi ca nu ti-ar placea si tie dramba lui.macar o data !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Mel a disparut in Bermude Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
cum dreak sa dispara in bermude?
acu' e iarna...oare nu i-o fi frig saracu' numa' in bermude? Haideti sa-l incalzim impreuna 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
| Citat: | ||
da' io daca ravnesc la J.Iglessias, se pune? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
se pune! ca-i din alta tara...e departe...crezi ca-i al alteia? al unei babe poate...

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
andruskandu spune:
Na, ca mi-am amintit -- George Cloney -- sau ceva pe-acolo... mmmm, as face ceva cu el![]()
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kokiy spune:
| Citat: | ||||||
zi ca nu ti-ar placea si tie dramba lui.macar o data ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
dute mey de aci' ,aia e la criogenare de mult

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Asa, asa, sa va zic, ca la vedete-s as
:
- Mel Gibson : taman ce-am auzit ca a divortat si ca e interesat de o domnisorica (Oxana parca o cheama)... i-a sucit aia mintile, conturile din banca, organul si tot ce se mai putea suci! ![]()
- Ala din Spitalul de urgenta: George Clooney! Singur, relatii pasagere, grizonat, carismatic si nelinistit/neconsolat. Cine mai doreste, cine mai pofteste? ![]()
- Enqirue : de-abia ce fu la noi in tara de Revelion, ati ratat sansa sa ii aruncati chilotii (sau budigaii barbatului) pe scena
. Ala-i si mai tanar si mai neconsolat dupa partida cu Anna Kournikova.
Eu am trecut de etapa Iglesias (fiul, la tata n-am avut niciodata bucurii) si am ramas agatata de vechiul meu Robbie Williams
.

viitor "descoperitor" de infinit