Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy umflatel,eu pot vorbi,dar din cate stiu el filmeaza pe la reclame,telenovele ...mai mult in Buftea ... nu cred ca are cunostinte la stiristi,reporteri...parca si Tzuni lucra la Protv **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
iulia,mersi mult.si scuze ca am indraznit..ideea este ca am incercat la multe tv-uri cu mihaitza si nu ne-a bagat nimeni in seama...daca nu ai pile si relatii..
..daca este ceva strig pe privat,e bine?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
devoska spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
cum dreak sa dispara in bermude? acu' e iarna...oare nu i-o fi frig saracu' numa' in bermude? Haideti sa-l incalzim impreuna ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

violeta69 spune:
Misha,Melutzu e al meu,s-a adjudecat ![]()
ma bat pt el.
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA 
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
citat din mesajul lui gabriella1![]() ai zis ca daca ieram barbat ma luai pi mine,chiar caprar sa fi fost !Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
am zis ca poate ma asez si io la rind, ca io tot pi tini ti iubesc

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71
cum dreak sa dispara in bermude? acu' e iarna...oare nu i-o fi frig saracu' numa' in bermude? Haideti sa-l incalzim impreuna ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ntz, mie nu-mi place el.mie -mi place J.Mel e in bermude bre.. bermude (le)alteia !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
umflatel,ok
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Na, ca mi-am amintit -- George Cloney -- sau ceva pe-acolo... mmmm, as face ceva cu el Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
mei, ala-i al meu! clar?
doar sa-l vad in poza...ca de altceva nu cred ca-i bun

misho, cand mai vrea soacra vacanta, o trimit la tine. e fata buna, gateste super, e croitoreasa buna, iti face capul calendar zilnic....
unde zicea ca stai?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
andruskandu spune:
citat din mesajul lui gabriella1
soacra ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
N-am, bre, soacra, n-am... ca s-o dus demult, inainte de a-l cunoaste pe G.... asa ca ramase o dilema, (cine m-o pominit)
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
violeta69 spune:
Gabrielo,n-auzisi bre ca Mel a divortat?
deci e liber...Oxana asta sa mai astepte![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA 
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 zi ca nu ti-ar placea si tie dramba lui.macar o data ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
doar s-o iau cu doua deshte sa o ridic, ca altfel nu cred ca mai are putere si de asa ceva
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor