Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Gabitza, mare de tot!Vio, ti pup fai fata fai!! Ti pup!! Cre' ca ma duc sa bag niste teste auto...ma copleseste iarasi somnu', tre sa ma dreg cu ceva urgent! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Tanto si io ti pup

si bine faci matale,ia mai lasa fanteziile si baga niste chestionare...
io la alea de mecanica sunt tamaie si nu sunt afon mecanica,dar astea chiar nu le pricep
parca e japonezaVio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
Ba pe mine ma lasa memoria! Deh, virsta
Arhiva mea e in Recycle Bin, o scot numa' la nevoie ![]()
Constiinta, constiinta, da' vaz io ca se fac cozi la alde fosti, actuali sau in curs de .....
Vio, mama, te stiam fumee sirioasa, bre!
Kokiy baga o poza cu ex-ul ca poate ma asez la rind si io! ![]()
kari Ia d'aci
si fa-ti curaj pentru runda urmatoare de vizita a soacrei ![]()
andrushko n-ai ce-i face! E generatia de copii atomici!
cretzulinu'
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
mei, ascultati aci la baba! am fost si io tanara si nelinistita, da pe cinstite daca am ravnit la hasbandul alteia....acum, una e gluma asa...virtuala, ca sa ne descretim fruntile, da vad ca de 'enj de pagini numa asta se vb.
so, bagati mintile la cap, sa trecem la lucruri neserioase.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui andruskandu
Ba da, ba da, cum sa nu ? Mi-l dai pe Mihaita? Ca Andreea e cam rebela.... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
tot baietel vrei...?la tine ma asteptam sa ceri fata,,,

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Ba pe mine ma lasa memoria! Deh, virsta Constiinta, constiinta, da' vaz io ca se fac cozi la alde fosti, actuali sau in curs de ..... Kokiy baga o poza cu ex-ul ca poate ma asez la rind si io! kari Ia d'aci si fa-ti curaj pentru runda urmatoare de vizita a soacrei andrushko n-ai ce-i face! E generatia de copii atomici! cretzulinu'**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

ai zis ca daca ieram barbat ma luai pi mine,chiar caprar sa fi fost !Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kariguld mei, ascultati aci la baba! am fost si io tanara si nelinistita, da pe cinstite daca am ravnit la hasbandul alteia....acum, una e gluma asa...virtuala, ca sa ne descretim fruntile, da vad ca de 'enj de pagini numa asta se vb. so, bagati mintile la cap, sa trecem la lucruri neserioase. ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
eu le ofer copii,gata crescuti...si ele nimic...barbati si barbati...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
andruskandu spune:
Mie-mi place de ala de-a jucat in "Spitalul de urgenta" mai pe la inceputuri, imi scapa numele... da' cica e tot burlac... si frumoooos... na! ca ma pomeneste cineva, sughit!
Cine ma vorbeste?
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kokiy spune:
umflatel,eu pot vorbi,dar din cate stiu el filmeaza pe la reclame,telenovele ...mai mult in Buftea ... nu cred ca are cunostinte la stiristi,reporteri...parca si Tzuni lucra la Protv ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kariguld mei, ascultati aci la baba! am fost si io tanara si nelinistita, da pe cinstite daca am ravnit la hasbandul alteia....acum, una e gluma asa...virtuala, ca sa ne descretim fruntile, da vad ca de 'enj de pagini numa asta se vb. so, bagati mintile la cap, sa trecem la lucruri neserioase. ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
da' io daca ravnesc la J.Iglessias, se pune?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
pai ce asta nu e treaba neserioasa?
Misha,asa ma stii tu pi mine,pai nu-mi pusesi tu asta?

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!