Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (10)
Raspunsuri - Pagina 8
GiaDavid spune:
Aida,...eu zic ca nu mai suporta prostiile astea de medicamente...intr-un fel e bine-tind eu sa cred, poate corpul ei nu mai are nevoie de ele, altfel, e rau, ca daca ii fac bine...DAR voi ati mai facut o "poza la scarbe"? pe mine ma intereseaza burtica, sa stii ca tot raul de acolo pleaca! Acum cateva seri, am "localizat" cuibul de viespi din burtica...dar, speranta23, am nevoie de tine! Vreau sa stam de vorba. Te rog frumos, cand ai timp, contacteaza-ma: Gia_David@hotmail.com. Multumesc!
va pupic si va imbratisez cu drag!
gaba-rema spune:
Neatza, Aida+Emma+bebe (si Laci, desigur :), neatza fetelor,
Aida, draga mea, sa stii ca nici nu veneam cu 'sfaturi pretioase' (de care te-oi fi saturat si tu, saraca, e de inteles!...) daca nu constatam ca Emma e un caz paradoxal si ca are un potential exceptional! Sa fim sincere: cine crezi ca ar fi rezistat cu metastaze si tumori cu evolutie rapida, in mod normal??? Nu iti spun asta de complezenta, crede-ma, dar Emma chiar e un caz special. Inclin sa-i cred pe cei de la Viena un pic, cand ziceau ei ca e o evolutie atipica pentru un radbomiosarcom ... Una peste alta, ai motive bune sa speri la un miracol, pentru ca Emma chiar ESTE aproape un miracol!
M-am gandit eu ca ai ajuns si la IP6, dar totul tine de doza la chestia asta. In compusul chinezesc probabil ca e ceva de ordinul zecimilor de gram de IP6 ... or, Emmei ii trebuie o doza zilnica de 2-8 grame, adica de multe ori mai mult... De ce insist pe IP6: pentru ca nu are contraindicatii, practic, are doar precautia sa ii dai pe stomacelul gol (cu lichide) si-apoi sa astepti pana intr-o ora. Chiar daca IP6 nu i-ar scadea tumorile propriu-zise, e un detoxifiant excelent pentru trupusorul Emmei atat de imbacsit cu medicamente... iti dai seama ce ficatel incercat are fetita ta!... Cum ziceam, chiar medicii din alte parti asociaza chimio si radioterapia cu IP6, ca sa le suporte mai usor pacientii!...Macar pentru asta, si tot ar fi bine sa-i dai IP6.
Problema e ca nu se gaseste peste tot, in varianta simpla (fara alte o mie de adausuri). Eu am gasit (il folosesc preventiv, ca antioxidant si detoxifiant si am niste analize beton acuma :):
- exista o firma in Cehia, fondata de un fost atlet pe nume Robert Zmelik, firma numita STRA LIFE, si care produce practic numai armonizatoare celulare (ca acest IP6, sau Codryceps, sau coenzima si asa mai departe...). Au produse de foarte buna calitate, iar la pret sunt comparabili cu Walmark, de exemplu, adica nu sunt exagerati.
Au site si in romama:
www.starlife.ro
De curand au deschis un punct de distributie si la Targu Mures, si poti comanda foarte usor la o doamna (romanca, casatorita cu un ceh, cred), iata:
Nicoleta Nedvedová STARLIFE s.r.o.Husovo nám#283;stí 1702253 01 HostiviceMob.: +40 731 252 000 Tel.: +420 220 982 548, fax. +420 220 982 549E-mail: Nicoleta@starlife.cz, www.starlife.cz (www.starlife.ro).
Poti comanda pe mailul Nicoletei (Nicoleta@starlife.cz), sau pe mobilul 0730252000, si ai produsul in 2-3 zile maxim acasa la tine.
Sunt foarte seriosi, eu m-am inteles extraordinar cu cei de la Starlife... Ia si tu vreo 8-10 flacoane a 60 capsule de IP6, e cam 60-70 RON bucata... Dar la cat cheltuiti oricum cu tonele de tratamente si medicamente, ma gandesc ca nici nu se mai baga de seama vreo 7 milioane de lei vechi dati in plus...
Iarta-ma ca am scris atata si ca par insistenta, dar Emma merita, e un caz iesit din comun. Si-i urez tot binele din lume. Hai, ca se poate!
Cu bine,
Gabi
Anina_n spune:
O zi usoara si frumoasa, va doresc !
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
andanii spune:
rugaciuni si pupici miiiii
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
GiaDavid spune:
Gabi, multumim de amabilitatea si incapatzanarea de care dai dovada in a explica ce si cum si de ce!
Aidaaaaaaaaaaa, fa-o si pe asta! Ce te costa? (7-8 milioane)Uite, MA OFER (asta inseamna ca nu accept refuz) ca eu sa platesc tratamentul! Acum trebuie ca tu sa iei legatura, dai comanda, iar eu trimit banii (de preferabil, in cont- am sigurantza ca ajung teferi si nevatamati), asa ca ia legatura cat mai curand si astept instructiunile in mail-ul pe care deja il stii!
Pup Kissulina dulce de tot!
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GiaDavid Gabi, multumim de amabilitatea si incapatzanarea de care dai dovada in a explica ce si cum si de ce! Aidaaaaaaaaaaa, fa-o si pe asta! Ce te costa? (7-8 milioane)Uite, MA OFER (asta inseamna ca nu accept refuz) ca eu sa platesc tratamentul! Acum trebuie ca tu sa iei legatura, dai comanda, iar eu trimit banii (de preferabil, in cont- am sigurantza ca ajung teferi si nevatamati), asa ca ia legatura cat mai curand si astept instructiunile in mail-ul pe care deja il stii! Pup Kissulina dulce de tot! Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005) file:///C:/Documents%20and%20Settings/abcd/Desktop/ametrin.htm |
gia draga chiar crezi ca e vorba de bani? Uita-te mai bine! Pt IP6 si restul premiam curierul la 2 saptamani cu cate 23 de milioane ... si degeaba. In primul rand cu Life2 nu se mai poate da nimic.
Crezi ca ma pot hazarda si sa ma intorc la un tratament simplu care nu a mers in combinatie cu multe altele pt tipul asta de boala?
Nu zic ca nu ar merge pt cancer sau alte tipuri de cancere si nu vreau sa rapesc nimanui sansa de a incerca sau de a se vindeca , dar eu am inteles pe pielea fetitei mele (ca sa nu mai zic de cele 3 luni pierdute in care puteam sa incerc altceva) ca nu merge pe sarcoame.
Trebuie sa plec , Emma se simte foarte rau azi
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Ba nu , revin si rectific : IP6 , Xian Tian , anticancerlin , shiitache Maitache, colostrum ... si restul NU MERG PE RABDOMIOSARCOM. Si nu merg in sensul ca nici macar nu stagneaza boala.
... ca sa nu mai zic ca in situatia in care ne aflam nu cautam o stagnare ci un tratament , un remediu ...
Testat , pierdut timp si nu mai vreau. Inteles? Asta inseamna ca refuz.
Sorry.
Ba nu , nu imi pare rau pt ca stiu clar despre ce vorbesc. Si oricat ma judeca unele persoane ca nu ii dau una sau alta ... nu am timp sa imi bat capul cu asta si cu articole de tratamente miraculoase scrise acum 10 ani de care nu s-a mai auzit nimic ... si nu s-a mai scris nimic.
Intelege cineva ce vreau sa spun?
Chiar nu a timp de asta ... imediat e ora 13
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
Din tot sufletul si cu toata putere.
Emma scumpa, toata puterea si iubirea Universului sa te invaluie.
Sa-ti fie bine, licurici.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13