Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (10)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
pentru voi si sa auzim numai vesti bune si rasetele Emei sa bucure mamica in fiecare zi din ce in ce mai puternice
luptatoarele
andanii spune:
ma rog, ma rog, ma rog pentru sufletel mic
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
gaba-rema spune:
Draga Aida, iubita Kissy, va pup cu multa afectiune
Aida, cred ca nu ar fi rau deloc sa ii dai lui Kissy, pe langa tot ceea ce ii dai deja, inositol hexaphosphate = IP6 = acid fitic (care se da ca adjuvant,in multe locuri din lume, chiar la chimioterapie, dar se poate lua si singur). Cica opreste sau incetineste unele forme de cancer, poate si rabdomiosarcomul. Se poate lua fara reteta la unele farmacii. Cateva detalii pe site-ul de mai jos:
http://www.anticancer.ro/produse/173-antioxidanti/364-ip6-optimizer-120cps.html
Nu exista contraidicatii, are unele interactii cu mineralele ca fierul de ex., dar daca ii dai compusul separat pe stomacul gol cu niste lichid, apoi astepti trei sferturi de ora inainte sa ii dai orice altceva, nu e absolut nici o problema. E un produs natural care exista in coaja cerealelor ca graul, orezul, etc... Numai ca sub forma de capsule are concentratie mai mare, asa cum ii trebuie Emmei.
Tare as vrea sa ii faca bine matzai tale mici si istete :)
Numai bine,
Gabi
Anina_n spune:
Ma sa aveti o zi senina, cu rasete si bucurii !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Criss75 spune:
Aida, ma bucur pentru fiecare veste buna despre Emma.
Si sper sa fie doaz zile frumoase si senine iar Emma sa fie din ce in ce mai vesela si mai vorbareata. Poate o ajuta si vestea ca va fi sora mai mare.
Criss si Alex (11.05.2003)
vias spune:
am mai pus azi acatist pt micuta!
...sigur va fi bine Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
aidaciolac spune:
Azi a fost ceva mai bine. Terapeutul ne-a sfatuit de ieri sa crestem doza cu 15ml/zi deci marim si mai mult doza , din pacate ieri am apucat sa ii dau doar o doza din 3 pt ca i-a fost rau. Si nu e deloc bine ca practic am intrerupt ziua ...
Ieri am fost plecati in Real unde s-a simtit excelent si cand am ajuns acasa si i-am dat doza a doua a vomitat tot si nici nu a mai mancat nimic , iar de ceai nici nu a putut fi vorba.
Sa speram ca maine va putea sa ia mai bine ceaiul , este cantitate f mare deja si e clar ca il bea mai greu ... , dar mai avem 4 sau 5 zile pana terminam etapa , apoi 4 zile pauza si incepem etapa a III-a
Gia merci mult , am vazut ce a scris gabi , dar eu daca nu raspund la un sfat e fie am incercat fie am trimis e-mailuri si nu am primit raspuns favorabil ... sigur ca eu ce am incercat si am testat nu am scris tot pe forum ... , dar IP6 probabil ca este un produs bun , noi l-am incercat in vara cand situatia statea f bine si tumorile erau invizibile aproape , l-am incercat in combinatie cu Xian Tian (sau cum se cheama fiola) , anticancerlin , colostrum ... pana la 13 produse pe care le lua zilnic dupa schema... timp de 3 luni ... mare dezamagire , mai ales ca dr care facea schema a zis ca la o luna si jumatate tumorile o sa stagneze ...
Na , ca de cand am inceput sa scriu mesajul si pana o sa il trimit s-a schimbat si aici situatia incepem iar cu diareea , dar problema e ca e in combinatie cu varsaturile ... buna zi va avea si maine
Va , fug si eu la ca maine sunt singura cu matzoaica toataaaaa ziulica
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"