Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babytza...super tare cum se cearta acolo cu leutzul...

Cand a facut Matei prima oara in felul asat m-am speriat.... Am crezut ca apatit ceva...

Astazi a chitzait vreo ora daca nu mai mult ...tare ii mai placea sa se auda...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Luminita...am toata admiratia pentru tine, pentru tonusul si optimismul tau...Copiii tai sunt tare norocosi sa te aiba mama pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

300 ti-am vazut "poznele" in asteptarea Andei ( mai demult, nu acum ) si tot am vrut sa te intreb, dar am uitat: ce e soro cu cultura aia ilicita de opium in care stai tu cu burtica??!! A sta cultivati voi??!! Citeam in "Orbitor" de Cartarescu ca ceaiul de mac da vise halucinante sexuale, insotite de exacerbarea libidoului

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

nu e opiu :)) sunt doar niste maci batuti, arata foarte bine era o gramajoara in curtea soacra-mi. Au valoare pur ornamentala. Auzi, cultura ilicita de opiu :))

Da' o rog pe soacra sa-mi pastreze si mie seminte/petale, daca au asemenea efecte dejaaaa....

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Pai nu din maci se extrage opium? Nici nu stiai ce comoara are soacra-ta in curte. Daca faci rost de seminte sa ne spui si noua daca functioneaza, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

300, ajutoarele mai mult ma incurca, si nici nu sunt oferite cu f mare placere, mai mult din obligatie, asa ca ma lipsesc.... e greu, dar trebuie s-o scot la capat. uite acum de ex., i-am adormit relativ devreme si nici nu dau semne de trezeala.... sper sa-i tina!

babytza, vazut filmuletul, asa ne certam si noi de cateva zile... doar ca eu aud stereo! Soricelul e un dulce, ca de obicei.

ma intreb ce-o face Ada... o fi terminat? parca vad ca bantuie la noapte pe aici, sa povesteasca cum a fost... de fapt, mai bine as vrea sa 'vad' maine, in noaptea asta chiar tb sa dorm putin...

am fugit, ma duc sa vad ceva pixeli si ma bag la . noapte buna, fetele!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Luminita...am toata admiratia pentru tine, pentru tonusul si optimismul tau...Copiii tai sunt tare norocosi sa te aiba mama pe tine.

Multumesc mult, Alexa! Si voua, tuturor celor care aveti mereu cate un cuvant bun pentru mine! Din pacate le aud cam rar in viata de zi cu zi, asa ca de la voi sunt chiar bine venite!!! Deja ma simt mai bine...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

babytza, vazut filmuletul, asa ne certam si noi de cateva zile... doar ca eu aud stereo! Soricelul e un dulce, ca de obicei.

stereo zici....

Mai devreme chiar urla la el...i l-am luat ca deja se enervase rau pe el....serios, am zis ca vomita la cum tipa si se enerva se inrosise tot la fata...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Multumesc mult, Alexa! Si voua, tuturor celor care aveti mereu cate un cuvant bun pentru mine! Din pacate le aud cam rar in viata de zi cu zi, asa ca de la voi sunt chiar bine venite!!! Deja ma simt mai bine...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup fetele si bebelushii!
ne-am intors si noi in seara asta, a fost superb la munte! razvan a fost cuminte, toata lumea a fost al lui si el a fost al tuturor:))

am citit cate ceva din urma, nu tot...raspund:
preety, am luat supradyne forte asha cum zice in prospect, adica o pastila efervescenta/zi

despre tetine pt cereale: cerealele noastre se prepara asha: 180 ml apa+ 6 masuri lapte+ 4 masuri cereale (varianta pt biberon, iar pt lingurita, se mai pune in plus o masura de cereale). eu am tetine babynova, speciale pt cereale. au o singura gaura, de forma ovala, destul de maricica...sunt multumita de ele

sucul de fructe dat cu tetina normala, ca sa nu se mai infunde tetina de la pulpa ce mai ramane in suc, inainte de a-l pune in biberon, il strecor prin strecuratoarea de ceai. asha fac si cu supa.

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Oare ce face Ada?

Mergi la inceput