Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Babymom cat timp mai are reflexul cu manutele o sa ii fie greu sa adoarma desfacut. MAi ales ca ii place sarmaluta.Se simte mai in siguranta asa.
Dar tot singurel va cere cand va dori sa doarma liber. Poate aseara ii era mai cald ca de obicei, sau poate era prins cu vreo manuta si il deranja, ca se mai intampla. Cine stie...mai au si ei momentele lor
Sa sti ca si David isi mai da peste suzi noaptea si uneori tipa ca o vrea inapoi, alteori nu, sau isi baga degetele in ochi si se enerveaza, dar acum deja s-a obisnuit sa doarma liber si nu cred ca ar mai vrea infasat. Are deja 2 saptamani de cand doarme liber.... Boierie cum sta imprastiat in tot patul
Eu acum , de cand e mucios, i-am inclinat patutul putin sa nu mai fie complet pe spate si vad ca ii place ....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Delphinas spune:
babytza super filmuletu cu david...e un dulce.
de fapt toti sunt niste dulci.
pt toate mamele si un pt toti bebelusii.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
CD27 spune:
La Multe lunite Lucas de Bitza
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
Salutare! Si noi am termi cu vizitele si am o bebe mica dormind in brate; a dormit o repriza si cu musafirii, in carut, dar cum am mutat vorbaria pe hol s-a trezit si ea sa vada ce si cum. Acusi recuperam, dar trebuie sa pregatim si terenul pentru baita.
Mai toata lumea zice ca ce copil cuminte avem. Tata : "sunteti fericiti, nici nu stiti ca aveti copil!" Oare :) Anda e un cupil normal, e drept ca plange rar dar si eea vrea lipita de mami, ba chiar o cearta cand numita mami o culca separat si ea se prinde de manevra
(nu radeti, am patit-o zilele trecute). Si uneori e bine la mami in brate cand mananca sau ar vrea sa manance, sau macar sa faca un pic de treaba. Dar mami e fericita ca seful nu o vrea la serviciu pentru moment si viseaza cum se va intoarce la munca... cel mai devreme prin septembrie, cand fetita va fi mare si diversificata.
In sfarsit. Am facut si eu poze cu toata familia ca n-aveam.
Babytza, super face bebe in filmulet. Un scuuuuump!
Lumi, o pentru tot ce faci zi si noapte. Pe tine chiar nu te opate ajuta nimeni peste zi? Sau va fac mai mult rau decat bine stricandu-va programul?
Dya, CD, cocutica, Didi
Sabinel ti s-au intors boii acasa? Ai schimbat polaritatea magnetului atragator de stari negative?
Delfinas cum mai esti?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babymom75 spune:
300 ti-am vazut "poznele" in asteptarea Andei ( mai demult, nu acum ) si tot am vrut sa te intreb, dar am uitat: ce e soro cu cultura aia ilicita de opium in care stai tu cu burtica??!! A sta cultivati voi??!! Citeam in "Orbitor" de Cartarescu ca ceaiul de mac da vise halucinante sexuale, insotite de exacerbarea libidoului
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 300 ti-am vazut "poznele" in asteptarea Andei ( mai demult, nu acum ) si tot am vrut sa te intreb, dar am uitat: ce e soro cu cultura aia ilicita de opium in care stai tu cu burtica??!! A sta cultivati voi??!! Citeam in "Orbitor" de Cartarescu ca ceaiul de mac da vise halucinante sexuale, insotite de exacerbarea libidoului Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
nu e opiu :)) sunt doar niste maci batuti, arata foarte bine era o gramajoara in curtea soacra-mi. Au valoare pur ornamentala. Auzi, cultura ilicita de opiu :))
Da' o rog pe soacra sa-mi pastreze si mie seminte/petale, daca au asemenea efecte dejaaaa....
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
Cd , Nikolici
300 ce dulce e cum isi papa manutele
Joy ce putin mai aveti pana la botez...Stai linistita , aveti timp sa rezolvati tot....si noua ne-au ramas multe nerezolvate pana in ultima saptamana si totul a fost ok...
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutica Zodia Fecioarei este sefa la noi in familie Adica eu, tata, sotul si Maria. ESte minunat, pentru ca eu ma inteleg excelent cu fecioarele si asta pentru ca iti spun direct ce le nemultumeste, mai devreme sau mai tarziu, depinde de temperamentul fiecaruia. Dar stiti cand nu prea e roz la noi? Cand atat eu cat si my husband suntem intr-o stare mai proasta si e foarte cred sa ne revenim tocmai pentru ca nu are cine sa ne scoata din ea si ca se intampla in acelasi timp. Acum tooata nadejdea noastra sta in Elena, care e in Gemeni si care, conform caracteristicilor zodiei este cel mai vesel si sociabil copil. Dar, cea mai mare surpriza am avut-o intr-o zi cand am citit, undeva pe la compatibilitati cred, copiii gemeni nu se inteleg cu parintii fecioara, asa ca suntem bine Acum Maria ne salveaza, care se va intelege cu sora ei si asa si noi cu ea. Eh, zodii si iar zodii Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008) |
Eu nu cred cine stie ce in zodii, insa mai se nimeresc cateodata.
Sora mea este Gemeni, tata este fecioara si se inteleg extraordinar...cei mai buni prieteni. Sora mea a fost (cand era mica-mica) un copil fff cuminte si linistit insa si foarte incapatanat (asta cred ca e trasatura de familie).
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
HA..HA...uite acum ma uitam ca m-am inscris pe forum a doua zi dupa ce am ramas insarcinata....am aflat abia de Craciun, deci peste 2 saptamani...tare...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama