Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
CD Niciodata nu vom sti dc am fost noi cu adevarat vinovate, chiar dc vom ramane toata viata cu aceasta intrebare.Hai sa ne bucuram de copii nostri invingatori.Eu asa gandesc...dc unul s-a dus, celalalt sigur s-a luptat sa supravietzuiasca.
botez Karina
Nikole mami de Karina
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Cocutica daca te linisteste eu sant geaman cu mama fecioara. Suntem din lumi diferite, dar respectul si dragostea ne uneste. Anca am experimentat cu Mihai, din greseala, mancatul de pe deget. Succes total. Poate nu ar strica sa incerci si tu. Se pare ca am avut dreptate. Cerealele date la penultima masa il agitau. Le am mutat la masa de 10 si s a linistit copilul. Ieri a dormit de la 16.30 la 6.30, cu pauza de papa si baie la 18 si de papa la 1. Am cumparat cereale Novalac cu prune (mersi pt info Claudinna) si sper sa rezolv si faza cu constipatul si balonarea. Oricum cerealele de la Milupa l au agitat cel mai rau, cele de la Humana sunt ok. Mai citesc si poate am sa revin. Didi |
Cum sunt cerealele Novalac cu prune sunt ok?Voi beti si lapte Noavalac sau nu?
Sa stii ca si eu am avut impresia ca cerealele il agita si nu i-am mai dat.Acum vreau sa incerc sa ii dau din nou.
De unde ai cumparat biberon cu lingura?
La multi ani!!!Lucas de Bitza!!!
Babytza sa va treaca raceala la toti!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
Moaaaaama ce liniste e pe aici......
Soricelul a inceput de cateva zile sa isi scoata suzi din gurita , se joaca cu ea apoi o baga la loc E un duuuuuuuuuulce Si cand ii pun o jucarie in fata o apuca cu mainile imediat si o trage spre el. Apoi o cearta si o musca
Dya
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
Salutare si de la noi!
Raportam o noapte f agitata, cred ca cea mai agitata din existenta unora de huni si a altora de parinti... in 1.5h l-am adormit pe Edi... Robi dormea de 0.5h.... dupa ce a adormit Edi, s-a trezit Robi....fresh.... apoi chinuit cu Robi inca 1.5h sa adoarma.... adica pe la 00.00. Apoi trezit pe rand la 01.00, la 02.00, la 03.30, la 04.00, la 05.30... la 07.00... ...au mancat f mult inainte de somnul de ora 00.00.... si tot s-au trezit sa pape... nu stiu ce sa mai cred.... asa ca am decis sa nu-mi mai pun niciun fel de intrebare, ca innebunesc. Sunt bucuroasa in schimb ca au luat in greutate, desi au cam varsat un pic de la Rotarix... acum avem 7370 gr (Edi) si 7470 gr (Robi). Am avut musafiri pana acum, asa ca presimt iar agitatie mare dupa-amiaza...
CD, iubita, nu te mai necaji! Eu sunt sigura ca nu din cauza ta s-a intamplat, chiar daca nu te pot convinge si pe tine de asta... lasa ca e mai bine asa, totul se intampla cu un sens, stie DD mai bine! Va pupam mult!
300, si Robi al meu tot asa adoarme, cu degetul in gurita, cel mare de la mana stanga.... Edi n-are preferinte pentru deget si am observat ca nu e asa dependent de el ca Robi.
Babytza, sanatate multa, sper sa va treaca repede, repede!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
anca81 spune:
Didi, multumesc mult pentru raspunsul referitor la bibe cu lingurita. Am gasit de la Canpol si e de 300 ml, cred ca-l cumpar sa-l incerc . Am incercat si cu degetul, la inceput a fost incantata, acum nu pot sa-l indes printre buzele ei stranse, nu deschide gura neam.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI Luca de Bitza! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Citind din urma: la noi ficare baita dureaza cam 30 minute, cu tot cu masajul uleios. Cred ca ar dura chiar si mai mult, dar noi facem baita de regula inainte de masa, si cum am doua baite de facut, bebele lasat la urma nu mai rezista de foame... si atunci trebuie fie sa incepem mai devreme, fie sa ne grabim putintel. De regula ne grabim, caci daca incepem mai devreme nu vrea primul bebe sa pape, ca nu e ora, si atunci il apuca o mica criza. Bebei cu personalitate, ce sa le fac....
GHIDUL MAMEI
babytza spune:
Lumi cred ca esti franta de oboseala.... pupici si pentru nazdravani
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Tocmai au plecat musafirii si de la noi.
luminita chiar te inteleg, cu atatea treziri in tandem, cred ca esti . Eu tot spun si cu unul e greu , cu doi... n-am cuvinte.
babytza azi-noapte, dupa ce am discutat noi ce si cum cu infasatul, l-au apucat pe al mic urletele asa din senin, dar niste urlete de zici ca-l pisca un roi de albine si nu am putut sa-l potolesc nicicum, nici in brate, nici la san, nici cu suzi, nici plimbat, asa ca m-am gandit ca poate nu i-o placea ca e infasat si l-am desfacut. A tacut, a supt, a adormit si apoi l-am pus asa desfasat in patut la el, la somnic. Imi spuneam: uite mai ca aveau fetele dreptate se cere singur sa-l desfac. Da cand colo n-a mai reusit sa adoarma din cauza ca-l incurcau manutele - si-a scos suzi din gurita din greseala, a inceput sa planga, i-am dat-o inapoi, a inceput sa se frece cu manutele haotic peste fata, ochi, si-a tras paturica peste el, s-a incuract in tifonelul de la cap... pana cand eu n-am mai rezistat la atata foiala si l-am facut din nou sarmaluta. Intr-o secunda a adormit. So... il mai las asa. De ce o fi racnit asa... nu stiu.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)