Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Stiam ca mai vreau sa spun ceva, dar am uitat . Cu Victor mi-am jurat ca nu-l aduc in pat cu mine, orice-ar fi! Si asa am facut ma ridicam eu la el din ora in ora, iar dupa 6 luni, cand l-am mutat in camera, lui faceam naveta toata noaptea. A fost o alegere foarte proasta, ca eram rupta de oboseala - mai mult ma plimbam decat dormeam.

Acum, de la inceput l-am pus pe Dragos cu noi in pat ( oarecum fortati de imprejurari - stam la soacra-mea, pana ne e gata casa, intr-o singura camera toti si ca sa nu faca scandal mare pana ajung eu la el ). Il alaptez cand vrea el fara sa ma mai ridic chiar daca de trezit ma trezesc, dar e muuult mai usor.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Ref la alaptat, tare va invidiez; tare mi-ar fi placut sa alaptez si eu ... eu cu toate suplimentele tot putin am; pun fata la san la fiecare masa sau intre mese ca s-o calmez; suge tot dar nu se satura... de... economista fiind... nu am reusit totusi sa pricep principiul asta al cererii si ofertei

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

preety in economie cred ca functioneaza alfel legea asta, nu?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Diana tratamentul nu este pt a nu mai regurgita, ci pt a calma durerile. Pt ca odata cu laptele iese si suc gastric. Laptele de tip AR este indicat pt a nu mai iesi laptele din stomac sau o masura de cereale in laptele normal. Haraitul de la mucisori dispare cu timpul (a spus Babymom cauza)si dispare cand sta in fundulet.

A intrebat cineva de biberon cu lingura. Am folosit la inceput. Mie mi aplacut pt ca nu se murdareste bb, in plus e mai usor sa ii dai mancare daca nu sta in fund. Dezavantajul e ca are capacitate max de 80 grame.

Didi

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine spunea ca a luat Milupa sa dea ca supliment la bb. Sfatul meu este un NU categoric. Este fffffff dulce si da si colici. Am ajuns la concluzia ca din acest motiv nu a mai supt la san. Eu aveam si putin, dar tragea acolo la piept, nu refuza. Plangea de se rupea cand vroiam sa ii dau sa pape. Si asa am intarcat.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

BUna dimineta!

Suntem si noi treze in sfarsit inaite de miezul zileiAm resuit sa o culc azi noapte pe Maria la 00.30 in loc de 3.00 si uite ca s-a trezit inaite de pranz. De cand stie sa se intoarca pe burtica, doar mai mult intr-o parte dar se trezeste cand pica pe burta asa ca o intorc eu pe spate...si scenariul asta se tot repeta pana dimineata. Dar ma incurajez ca e doar o faza, ca apoi se va intoarce singura pe toate partile in somn si o sa fie bine.

In dimineata asta am vazut multe multe poze si filmulete deosebit de incantatoare. Sa ne fie sanatosi toti copii, dar si mamicile si taticii, si acolo unde exista fratii sau surorile pe langa ei.

Mergi la inceput

Zodia Fecioarei este sefa la noi in familie
Adica eu, tata, sotul si Maria. ESte minunat, pentru ca eu ma inteleg excelent cu fecioarele si asta pentru ca iti spun direct ce le nemultumeste, mai devreme sau mai tarziu, depinde de temperamentul fiecaruia. Dar stiti cand nu prea e roz la noi? Cand atat eu cat si my husband suntem intr-o stare mai proasta si e foarte cred sa ne revenim tocmai pentru ca nu are cine sa ne scoata din ea si ca se intampla in acelasi timp. Acum tooata nadejdea noastra sta in Elena, care e in Gemeni si care, conform caracteristicilor zodiei este cel mai vesel si sociabil copil. Dar, cea mai mare surpriza am avut-o intr-o zi cand am citit, undeva pe la compatibilitati cred, copiii gemeni nu se inteleg cu parintii fecioara, asa ca suntem bine Acum Maria ne salveaza, care se va intelege cu sora ei si asa si noi cu ea.

Eh, zodii si iar zodii

Mergi la inceput

Cocutica daca te linisteste eu sant geaman cu mama fecioara. Suntem din lumi diferite, dar respectul si dragostea ne uneste.

Anca am experimentat cu Mihai, din greseala, mancatul de pe deget. Succes total. Poate nu ar strica sa incerci si tu.

Se pare ca am avut dreptate. Cerealele date la penultima masa il agitau. Le am mutat la masa de 10 si s a linistit copilul. Ieri a dormit de la 16.30 la 6.30, cu pauza de papa si baie la 18 si de papa la 1. Am cumparat cereale Novalac cu prune (mersi pt info Claudinna) si sper sa rezolv si faza cu constipatul si balonarea.
Oricum cerealele de la Milupa l au agitat cel mai rau, cele de la Humana sunt ok.

Mai citesc si poate am sa revin.

Didi

Mergi la inceput

Didi sunt convinsa ca ma voi intele cu copiii mei indiferent de zodie. Noi doar ne-am amuzat cand am citit. Si da ai dreptate,dragostea si respectul sunt mai preses de orice si uneste oamenii oricare ar fi ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Noi ne facem siesta de dupa-amiaza. A venit tati pe la noi si Anda a ras ce-a ras pana a inceput sa urle. Sa fi fost mustatile lui tata, sa fi fost somnul lipsa de la 8.30...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Salutari si de la noi

Am avut o noapte linistita, cu 3-4 drumuri de mufat bebe la suzi. Nu mai avem asa mucisori, suntem mai bine si a mancat mai bine. I-am facut si piure de fructe, ca am facut pauza 2 zile si a ras 40g in cateva minutele. Maine bagam mai mult daca doreste Si adaugam si piersica , ca mar cu morcov papam de 10 zile...

In schimb vad ca l-a luat si pe tati raceala...e in pat cu 38.6.... Am mai ramas eu Ca Valentina e mucioasa de ieri dimineata Bine ca ii trece piciului , ca noi suntem mari si stim sa luam medicamente fara sa ne lamentam

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput