Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

asteptam si eu cu sufletul la gura vetsi de la Monica si m-am gandit mereu la ea.
ma bucur mult ca sunteti bine, Monica!!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Delphinash te pupam si noi si asteptam sa ne dai asha veste cum ne-a dat Moni!!

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

eeeee, nu ma mai joc! ce e cu reducerile astea??
pai daca stiam ma duceam si eu in carrefour, ca am trecut prin pitesti...dar m-am oprit la auchan...
cred ca nu mai agsesc nimci cand oi veni eu peste 2 saptamani la bucuresti...

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna dimineata!

Noi inca nu dormim, dar suntem aproape de a adormi(adica asa sper eu) ca Maria inca mai chitaie

Si pentru ca studiam prima pagina nu pot sa nu fac urarile sarbatoritelor de azi:

Babymom
Codruta

SA fiti sanatoase, sa aveti parte numai de impliniri alaturi de puiutii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babymom si Codruta

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babymom si Codruta

Ankussa, iaca raspund si eu la apel …n-am mai reusit sa scriu desi am mai citit, caci am fost ocupata atat cu cel mic cat si cu domnisoara cea mare la lectii dar care macar arata rezultate promitatoare la scoala si de care sintem tare mandri. De ultima data de cand ma plangeam de constipatia juniorului am fost la un iridiologist, mi s-a uitat nenea ala in iris si mi-a spus ce afectiuni am (nimic serios din fericire) si ce ar trebui sa mananc ca sa nu-l afecteze pe cel mic. Si ca prin farmec a inceput sa aiba juniorul iar vreo 3 scaune/zi de ne minunam si noi . Asa ca urmez cu strictete ce mi-a spus, in mare produse organice de la care nu ma abat. Mi-a prescris si o reteta impotriva vergeturilor, cele interesate let me know . Si al meu se da de curand de pe spate pe burtica, sintem cu okii cat cepele dupa el. Cat despre vigantol aici se merge cu vit. D doar la bebelusii alaptati integral la san si li se masoara si circumferinta capului la fiecare vizita. Iar cu vaccinul impotriva hepatitei nici eu nu ti-as recomanda sa te grabesti, nici nu se face decat daca pleci prin tari calde.

Piersicutza, intr-adevar putin CM la voi acolo. Noi avem un an de zile, si mi se pare ideal, doi ani mi se pare cam mult in special in hard times din astea prin care trecem.

Moni, cat ma bucur pt. samburelul din burtica ta . Sa dea Domnul sa treceti cu bine de toate si sa va vedeti cu un bebelus dragut in brate, caci il meritati

Piolica, ce mai face nora ? Tot cu okii ca niste albastrele ? Voi ce mai faceti, cu ce va mai indeletniciti ces jours-là ?

Musette, nici eu nu-i ating putza baiatului cu nici un chip si asta la recomandarea doctorului.

Felicic, tonica ca de obicei, cu sau fara cantec

Babytza, ce capos cantator ai tu acolo…hai c-am dat-o in aliteratii

Laureta, condoleante pt. finul vostru. Ce trista e viata cand se intampla lucruri din astea.

Vis-a-vis de Prevnar, si aici e obligatoriu si in acelasi timp gratuit, subventionat de stat fata de acum 6 ani cand nu era. De data asta mergem tot cu patchurile recomandate de Piolica, fiimei nu i s-a miscat nici un muschi de pe fata cand i-am facut ei vaccinul. Am vazut ca vorbeati de caruturi, noi aveam din acela compact cu car seat suprapus deasupra carutului, destul de greu de manevrat, dar pt. la vara i l-am luat pe www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2815275" target="_blank">asta care e super usurel, plus se poate schimba pozitia cu fata sau cu spatele. Eu cand va aud cu diversificarea de-abia astept sa incepem si noi, numai ca mai avem vreo 2 luni pana atunci, pana atunci mergem tot cu alaptarea.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Uite cucuveaua daca azi am dormit cat a dormit si pitica se pare ca nu mai vine somnul

Asa ca:

Babymom ma bucur foarte mult ca te avem printre noi!
mamica deosebita!

Codruta

Cuscra draga ne-ati luat-o inainte cu papa, soricelul e baiat mare de acum vazut si fimuletul, super tare
Ma bag si eu in seama ca am auzit ca vrei sa-i dai piersica, din cate am auzit parca nu se dau fructe cu puf decat mai tarziu
zic si eu ca ginerica

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LMA, LMA, LMAAAA Babymom!

Povesti, filme si poze de la botez, mai pe lumina ca sunt varza de somn. V-am citit, dar nu am nimic de carcotit!
Va pup pe toate

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata! Cafea?

Vad ca Anda nu vrea sa suga, se tot duce in partea opusa desi cand am stat eu acolo tot n-a facut mare lucru. Podul palmei e mai gustos.

Victorieee! Ma si miram, un copil mort de somn care ma certa prrr-tiiiiiin! Ca la noi asa a ajuns ingi asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

B a b y m o m
C o d r u t a

Am avut un weekend linistit, cu soare, ieri am fost la plimbare. A trecut repede, din pacate.

Carla e tot fara pofta de mancare, a ajuns sa aiba doar 4 mese de lapte pe zi - cam 650 ml si un bibe cu 100 ml de suc dimineata. Este insa vesela, se invarte pe toate partile, mai nou de abia o imbrac dupa baita pe masa de infasat, parca e argint viu. E atrasa de orice pungulita care fasaie, telecomanda, telefonul meu etc. Mai putin de jucariile ei . N-a mai tusit, febra nu are, ma bucur mult ca nu a racit. Cred totusi ca ii ies dintii, am impresia ca o mananca gingiile, isi tot da cu limba pe ele si roade si baleste jucariile la greu.

Pentru cereale si suc (pe care nu-l mai strecor) folosesc o tetina speciala cu taietura in Y de la Dr. Brown's. Tot cu biberoanele de la ei suntem. I-as cumpara o canita insa nu stiu de care, sunt 'nspe mii de modele, prefer totusi cu cioc din silicon. Idei?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput