Andrei, sufletelul nostru curat!(2)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

De ce vrei sa-i faci analize in Ro? Alea de acolo ce au?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa iasa bune analizele oriunde le-ati face!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Carpatinule parca il aud pe al meu sot!
Ei ce au- nu au nimic- am eu gargauni in cap- asta da.
Daca tot pot sa alerg prin caldura si sa ma obosesc- de ce as sta intr-un loc sa ma bucur si eu de concediu?

De cand s-a nascut fluturasul- exceptand luatul de sange ptr verificarea nivelului de medicamente din sange si analize ptr depistarea cauzei spasmelor- e prima oara acum cand ii luam sange pur si simplu ptr a verifica altceva gen Ca- Fe- paraziti etc.
Inca nu am primit raspunsul de la dr cum au iesit. Asteptam sa ne sune.
De-aia vreau acasa de la A-Z domne. Plus control la ochisori ca nu sunt eu impacata cu mine ca sunt corecte dioptriile astea. Asta ptr ca nu mereu are directie cand trebuie sa ia ceva.
In weekend ne-am capatat cu primul cucui- asta cand avea ocluzorul la ochisor- ceea ce e de inteles ca nu avea directie. S-a umflat instantaneu si am simtit ca-mi sta inima. L-am adormit si bineinteles ca in 5 minute cat am atipit si eu langa el am visat ca de la lovitura revenisera spasmele. A fost cumplit.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, micutul accidentat. Uita de visul urat, e doar un vis, voi sunteti si o sa fiti bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multi fluturasului cucuiat! Va pup cu tot dragul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, cu controlul oftalmologic parca te inteleg.. insa cu analizele de sange... nu prea.. Pentru ce sa-l intepi inca o data? Eu zic sa uiti de gandul asta..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr ochisori sigur ii fac un alt control si acasa.
La cel de sange ma mai gandesc inca, nu sunt 100% convinsa.

Intre timp au venit si rezultatele la sange, cu toate analizele in limite normale. Exact asa s-a exprimat Ýr, doctorita.
A zis sa-i dam sa manince ce vrea, atata vreme cat ia bine in greutate. Ca si un copil sanatos are momente cand face fixatie pe un anumit aliment si o perioada vrea numai asta.
Offf. Usor de spus, tare greu de facut.

Luni, marti, miercuri avem testarea lui Andrei iar joi la 14:30 mergem sa ne interpreteze rezultatele.
Doamne ajuta sa iasa totul bine!
Stiu ca este in urma fata de alti copilasi, si ma astept la asta, insa sper sa nu apara alte probleme.

Cam asta.
Multi .

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nanuto,sigur o sa fie bine,o sa plecati linistiti spre casa si o sa aveti o vacanta minunata alaturi de cei dragi.
Va pupam dulce dulce si va tinem pumnii

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Succes, Nana! Va fi bine, ai sa vezi! CU asa parinti, n-avea cum sa nu razbeasca fluturasul drag!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Tinem pumnii saptamana viitoare si asteptam vesti bune.

Eu te inteleg cu analizele in tara. Daca e numai de luat putin sange si de dus o mostra de urina, eu as face-o daca as fi in locul tau, chiar si numai pentru a sta linistita. Si nu e doar faptul ca ai avea mai putina incredere in medicii din Islanda, dar macar in Romania iti explica pe intelesul tau rezultatele (adica mi-e mie greu cu unii termeni medicali in engleza, unde mai pui ca si medicului ii e greu sa se exprime in engleza, saracul a invatat in limba lui), iar pe deasupra e o a doua opinie, intotdeauna binevenita. Numai ca asta trebuie sa fie fara umblat prin caldura si asteptat ore in sir la cozi. Adica eu mi-am facut odata analizele in tara. Am avut programare la o clinica particulara, mi-au luat sange si peste cateva zile au venit rezultatele. Tot ce nu era in limite, era trecut cu rosu si usor de vazut. Cum la mine doar calciul total era putin sub limita, nu am mai mers la medic pentru interpretare si eventual tratament.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput