Andrei, sufletelul nostru curat!(2)
Raspunsuri - Pagina 33
prisi spune:
'neata, o pentru mami si un -ic pentru fluturas
o zi buna va doresc
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Yaia, tare mi-ar mai fi placut, insa noi ajungem in Ro pe 5 iulie, de fapt e chiar 6 ca ajungem la 00:36 ,ora Ro, la Otopeni.
In perioada 11-18 iulie plecam in concediu la bulgari, o sa mai facem o escapada la Predeal, asta de 2-3 zile, nu mai mult, in rest numai in Tgv o sa fim. Bine, se mai adauga cateva curse de Buc, ca vreau sa-i fac analize complete lui Andrei, plus mie o mamografie, plus orl eu si tati ca ne-au invadat oaresce rinite alergice, plus mers la nasi. Deci o sa avem de alergat.
Aaaa, nu mai pun la socoteala si motzul domnisorului Motzoc care trebuie executat si el. Cam asta va fi in mare concediul nostru. Voi cat stati in Ro si in ce oras?
Prisi mult ptr cafeluta. Tare aveam nevoie de ea. Mi-a mers la suflet direct!
De cand e mama la noi, a preluat ea dormitul noaptea in camera cu Andrei, ca Andrei doarme la el in patut, asa incat mami profita si doarme bustean. Ieri am bagat si 5km traseu cu fluturasul cu carutul, plus 1 ora de sala dupa, asa incat am cazut lata iar dimineata, daca nu ma trezea tati, dormeam mult si bine. Mama denaturata ce sunt. Am executat lapticul si pastilutele fluturasului , in transa, iar de machiat, m-am machiat la birou.
Cam asta despre noi.
Va pupam tare tare.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Sa aveti un weekend excelent!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
vn_edelweiss spune:
Draga Nana
Am citit povestea voastra si m-a impresionat tare mult.
Multa sanatate si multi pupici fluturasului
je t'aime énormément petit cœur
Roxana_G spune:
Un weekend super si voua!
Am citit programul de concediu in Romania, poate reusim totusi sa ne vedem. Fie si in zilele in care veniti la analize.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
devylla spune:
Grozave vesti Nana!
Bravo,ma bucur tare mult de evolutia fluturashului!
Va pupam cu drag.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, tare mi-ar mai fi placut, insa noi ajungem in Ro pe 5 iulie, de fapt e chiar 6 ca ajungem la 00:36 ,ora Ro, la Otopeni. In perioada 11-18 iulie plecam in concediu la bulgari, o sa mai facem o escapada la Predeal, asta de 2-3 zile, nu mai mult, in rest numai in Tgv o sa fim. Bine, se mai adauga cateva curse de Buc, ca vreau sa-i fac analize complete lui Andrei, plus mie o mamografie, plus orl eu si tati ca ne-au invadat oaresce rinite alergice, plus mers la nasi. Deci o sa avem de alergat. Aaaa, nu mai pun la socoteala si motzul domnisorului Motzoc care trebuie executat si el. Cam asta va fi in mare concediul nostru. Voi cat stati in Ro si in ce oras? |
Noi ajungem in tara pe 20 iunie si stam pana pe 12 iulie. Si la noi program plin de vizite si alte cele, mergem la mine acasa, la Onesti. Dar mai mult ca sigur stam la sora-mea la Moinesti. Vrem sa vedem Transfagarasanul, poate ne vedem cumva, daca ne potrivim...poate ne intalnim in Bucuresti, cine stie...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Nana, ce vesti! Ma bucur tare pentru voi.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
O saptamana minunata sa aveti!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi