Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
andreuta, nu are importanta daca ai postat sau nu. Eu stiu ca ati fost toate alaturi de mine si stiu cat de greu este in astfel de momente sa spui ceva 
gaia, mercic de PM 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
CD27 spune:
am aparut si noi mai pe la pranz asa![]()
Piciul s-a trezit pe la 3, transpirat si a baut 2 guri de ceai apoi somnm, dar nu mai sunt obisnuita cu treziri nocturne![]()
Am mesajul de la Ratonelul, off, ce-i in sufletul ei
pentru micul Sasha
babymom sper sa fie ochisorul peste 2 saptamani si sa nu fie nevoie de interventie
Anca te inteleg perfecvyt si piciul meu mnaca ca spartul primele 2 luni si apoi a intrat in greva, acum si-a revenit (doamne ajuta) Eu ii dau sa pape in balansoar, lichide din bib e ok, cu lingurita arunca peste tot si daca nu iau in brate incepe sa urle, in brate il legan si ii bag lingurita si papa omu' ceva![]()
Supravegheaza tusea aia ca si la noi a fost, dar era asa slaba tusea de credeam ca se preface bietul pui, chiar nu parea nimic si dr l-au ascultat si au zis tot timpul ca ok (dar eu cred ca luase virusul de cateva zile). Multa sanatate printesei mofturoase
Lumi
cand imi este greu eu ma gandesc la tine![]()
si imi esti de ajutor, asa ca ai si tu voie la un plans mic
anamona, Mikul e mai bine dar mucios si cu tuse si e ingrozit de aspirator
; unde facem noi la resto este de nefumatori
a tinut tipa sa ne zica asta de la inceput si noi tare ne-am bucurat![]()
Mda...botez..invitati...acum erau 10, acum sunt 50, sunt curioasa cati apar. Pentru ca erau putini initial am decis sa nu fie cu party, doar masa la restaurant, acum e mult prea tarziu sa caut alt loc, dj etc, mai ales ca va fi in we cu ziua indragostitilor![]()
Moni, scoatem agitatele in fiecare zi daca e nevoie
si lasa ca nu ies cornite si daca totusi iti ies, ce daca?! cu toate avem nevoie de cornite uneori
,
hai Moni

Am reusit sa-l adorm
mai fetelor ce-o avea de se pituleaza asa
incearca sa isi ascunda fata si se cufunda in bluzele mele la subrat, l-o durea ceva? eu nu-l las ca se suoca si el maraie cand trag d-acolo
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
anca81 spune:
Baymom, iti multumesc mult de tot pentru raspuns. Cerealele le adaug in lapte cu doza de la formula. Carla are acum 5 1/2 luni iar diversificarea am inceput-o de la 4 1/2 luni, cu pauze din cauza crizelor de nervi la vederea linguritei. Pana acum i-am dat morcov + mar in suc, banana piure si putin morcov fiert. Atat. Accepta doar sucul in biberon si doar cand are ea chef.
Moni, Aly e mai bine, pe 28 au ajuns acasa, Sebi are o usoara anemie, mai ia medicamente dar s-a insanatosit. Aly in schimb spune ca e terminata fizic si psihic si o inteleg draga de ea dupa atatea zile de stat in spital, pe 11 Ian am primit primul mesaj de la ea deci au fost internati mai bine de 2 saptamani.
Andreuta, CD27 
V-am pupat gagici, iesim putin afara iar apoi fug pana la birou.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
CD27 spune:
Musette pupam pe Luca si mamica, sa se faca puiul bine repede si sa nu fie nevoie de antibiotic

Dar eu nu inteleg cum ajunge la otita din cauza mucilor? nu radeti de mine, dar neuronul meu e inca la recuperare
sper sa se reintoarca in mare forma![]()
babymom75 spune:
EvaF sunt in regula si vacinurile gratuite de la Sanepid, chir au foarte mare grija cu transportul si depozitarea, sunt lucruri verificate la sange ca nu e de joaca. Calitate lor mai proast rezida din faptul ca proteinele bacteriene continute nu sunt atat de bine purificate, si de aici si efectele secundare mai numeroase. Dar nu astea sunt motivele pt. care am ales eu calea ereziei.
Acum 5 ani, cand am hotarat asta a fost o decizie f. greu de luat - Victor a fost primul copil din Bihor nevaccinat. Acum a fost mai usor pt. mine. Intre timp la "secta" noastra s-au mai alaturat si altii, majoritatea fiind copii de medici.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CD27 spune:
babymom, unde vad si eu pozici cu puii tai? ca nu am dat de ele pe webshots
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 EvaF sunt in regula si vacinurile gratuite de la Sanepid, chir au foarte mare grija cu transportul si depozitarea, sunt lucruri verificate la sange ca nu e de joaca. Calitate lor mai proast rezida din faptul ca proteinele bacteriene continute nu sunt atat de bine purificate, si de aici si efectele secundare mai numeroase. Dar nu astea sunt motivele pt. care am ales eu calea ereziei. Acum 5 ani, cand am hotarat asta a fost o decizie f. greu de luat - Victor a fost primul copil din Bihor nevaccinat. Acum a fost mai usor pt. mine. Intre timp la "secta" noastra s-au mai alaturat si altii, majoritatea fiind copii de medici. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
pai si ii va primi la scoala? Eretici asa
Si a propos, o sa verific si eu in DEX, vai de capul meu de absolventa de limbi straine, care e pluralul corect: vaccine sau vaccinuri? Ca m-am turmentat
...mie imi suna bine vaccinuri dar am vazut cateva minti "luminate" prin reviste ca zic 'vaccine" si m-am luat si eu ca oaiamulta sanatate puiului tau

Paranteza:
Nu stiu daca ati remarcat la tv campania lu' peshte cu pneumococul, cu bebele care trece pe sub camion, lacrimogena rau...te pune pe ganduri
Insa, nu pot sa nu ma gandesc, cat la suta o fi campanie si cat la suta reclama pentru trusturile astea farma care o duc excelent pe spatele mamicilor panicate de pneumococ, rotavirus, gripa, etc
Mare business, totusi, si numai cand ma gandesc ca e cineva in spate imi cam dispare cheful sa inghit argumentele lor ca musai trebuie copilul vaccinat daca esti mama responsabila.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
preety spune:
Anca81 eu am schimbat Aptamil imunofortis cu Humana SL dintr-o data, la 1 luna a asteia mici, ptr ca facuse o iritatie naspa de la laptic... A avut aceleasi efecte ca la Iepurilla, dar ulterior s-a reglat...
Acum schimbam iar Humana SL (soia) cu Humana 1, dar dupa principiul "masura contra masura" - inlocuim o masura de lapte Humana SL cu Humana 1 incepand de lunea si tinem asa o saptamana. Acum sunt deja la 3 masuri Humana 1 si 2 masuri Humana SL. Mai avem putin...
Unii pediatrii recomanda sa schimbi mult mai repede, dar noi am preferat asa ca sa nu apara alte reactii mai ales ca asta mica fusese suspectata de intoleranta la lactoza.
Claudinna cate supradyn iau pe zi? o capsula?
Moni... unul din gemenii Luminitei e al Sorinei, deci daca faci fetita, si din suflet iti doresc sa fie bine, il ai pe celalalt 
Asta daca nu se supara Lumi ca facem imparteala cu gemenii ei ![]()
Ratonelu nu te cunoastem, dar suntem toate cu sufletul alaturi de tine, dorindu-ti putere tie si sanatate multa celui mic 

Ne gasesti mereu aici daca ai nevoie de noi, macar pentru suport psihic daca nu altceva. Te
cu mult drag, si cred ca vb in numele tuturor!
Anamona noi la 13.00 am avut biserica si la 14.30 rstaurantul. A durat pana la 21.00 cu 2 feluri de mancare si tort. Am tinut-o pe asta mica doar o ora jumate apoi am dus-o acasa unde a stat bunica mea cu ea, ptr ca se fuma...
Aseara am avut show de tipete vreo ora; deja ma intrebam cu ce gresesc si daca nu sunt mama buna???!!! 

Azi am fost la masaj. Excelent. As fi stat toata ziua...![]()

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
CD27 spune:
preety ce zici tu acolo mami? pai vrei bataita? cum sa nu fii mamai buna, pentru puiul tau esti cea mai buna mami, esti centru universului
stiu si eu cum e cu tipetele, mai ales de cateva zile incoace, il iau in brate plange pana da in urlet...il pun jos, ba la ferma lui, ba in balansoar si undeva isi gaseste el linistea
JulyMorning spune:
Intamplari cu bebe mic: pus copila in bouncer, mama dusa in bucatarie sa bea o gura de cafea. Stateam in picioare, gata de start, cand incepe sa scartzaie. Trec 2 minute: nimic; trec 5 minute - nimic. Trec 8 minute: nimic. Mama panicata iese tip-til din bucatarie si trage un ochi in living si vede imagine. Copila in bouncer, dadea din picioare si se legana singura si in fata ochilor copilei statea in sezi si se uita de la inaltime cainele. Asta mica era intinsa cu mana spre el..
Cainele m-a auzit si a venit la mine si m=-am intors cu el in bucatarie. Evident ca dupa 30 de secunde scartaia pitica. Acu' iar ii tine de urat.. hihiihi
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze