Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
babymom75 spune:
Luminita fii si tu mai econoama cu scutecele alea, mai ales ca ai doi kkciosi
. Nu mai trezi copiii noaptea sa-i schimbi, iar in cursul zilei nu e nevoie sa-i schimbi asa des - auzi, la 3 ore!! Schimba pampersul doar cand e plin. Eu consum cam 3 scutece/24h cand nu sunt vremuri kkcioase!
Si o imbunatatire la tehnica Adei: cand desfaci pampersul murdar, cu partea din fata ( cea care a acoperit putzica ) sterge dintr-o singura miscare dosul copilului si apoi pune-i-o sub fund, in timp ce-i ridici picioarele, astfel incat sa stea cu fundul pe partea exterioara curata a scutecului ( cea cu desenele ).
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Nu te necaji, ca nu ai gresit chiar asa de mult. Faptul ca are scaune mai dese si mai multe deocamdata nu inseamna nimic. Tine-o sub observatie in continuare. Nu e cazul sa mergi la doctor inca. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
sarumana din suflet.
nici ca sunt asa de moi nu conteaza, deocamdata? duminica face o saptamana de cand i-am schimbat laptele. dac nu se regleaza pana luni sa sun Dr?Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Luminita fii si tu mai econoama cu scutecele alea, mai ales ca ai doi kkciosi Si o imbunatatire la tehnica Adei: cand desfaci pampersul murdar, cu partea din fata ( cea care a acoperit putzica ) sterge dintr-o singura miscare dosul copilului si apoi pune-i-o sub fund, in timp ce-i ridici picioarele, astfel incat sa stea cu fundul pe partea exterioara curata a scutecului ( cea cu desenele ). Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
babymom si eu tot cam la 3 ore il schimb pe Edi, asta ziua. Noaptea nu-l schimb deloc. Plus ca mai face kk de vreo 3 ori/zi deci iti cam dai seama cati pempersi consum. O sa incerc sa reduc consumul ca sa zic asa dar ma gandesc cum mi-ar fi mie sa stau mai mult de 3 ore cu o baltoaca la fund.
Legat de tehnica Adei si de ce ai completat tu vreau sa-ti spun ca maica-mea face exact asa cum ati descris voi. O fi citit pe undeva smechera ca prea e "experta" si n-a umblat never-ever cu pampersi pana la Edi.
Mda...am uitat, buna ziua!
Suntem in plin proces de crestere cerebrala, primul pe acre il observ la Edi. Marait, adoarme greu ziua, nu-i convine in nicio pozitie...si mai avem cica vreo 2 saptamani de chin. Ehh..las' ca trece!
Moni scoatem agitatatele de cate ori este nevoie!

Ratonelu am citit ieri ceea ce ai scris. Ma doare sufletul ca suferi in tacere! E cel mai greu! Mai vino pe la noi si mai descarca-te, ne gasesti mereu aici cand ai nevoie! Te imbratisez cu drag!
Ramona asta zi o sa ma chinui sa "tai" filmuletul. Mi-am stabilit target: calcat (ceea ce am facut), curatenie pe balcon si taiat filmulet. Daca nu ma descurc, cer intariri

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
musettepink spune:
Angelina
nu se aude nimic in filmulet.
Luminita
asa e cu rotarixul,trebuie avut grija sa nu ne contaminam noi,virusul se elimina prin kaki cam in a 7 zi deci atunci atentie sporita.Vazut poze cu minunile tale,niste dulci,tare mi-ar placea si mie asa 2 dint-un foc.
Eva multumim
.Am reusit de am vazut si eu pozele,f tari dar cea cu caciula...mortala![]()
Andreutac
mare dreptate ai cu intuitia de mama,asa a si fot,am decis asa pe loc sa merg cu el la dr.
si mica baloasa
,Eva.
Carla 
Aly multa sanatate puiului si tie putere sa treceti peste toate
Cd
legat de otita,incerc o explicatie,nu sunt sigura ca e corecta,mucii ii inghite deci ajung in gat si de acolo virusul migreaza catre ureche caci nasul,gatul si urechile comunica intre ele.De asemenea in cazuri mai grave mucii pot ajunge direct in plamani si de acolo alte complicatii,brrr Doamne fereste.
Acum legat de marturii,nu am apucat sa vad de care vrei dar din numele site-ului si descrierea ta cred ca din alea am luat si noi.Este o iconita pe o chestie de sticla?daca sunt alea arata f bine,noi am da cate una la cuplu si au avut mare succes.
Babymom aceeasi tehnica de schimbat scutecul o am si eu.
Sper sa fie bine cu ochiul.
In legatura cu vaccinurile,noi am facut rotarix,mai avem acum la 5 luni inca o doza si gata cu el.M-am gandit f mult inainte daca sa-l fac sau nu,pana la urma l-am facut si nu regret pt ca in jurul nostru multi prieteni cu copii au avut virusul si au patimit tare mult,cel mai nasol un caz care a stat cu fetita in spital aproape 2 luni
si inca nu e vindecata pe deplin, plus parintii si sora ei au facut virusul
.
Cu prevenarul in schimb ma mai gandesc,inca nu am cunoscut pe nimeni sa aiba boala respectiva ca sa ma sperii tare![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
luminita2008 spune:
Cuscra draga, cine se seama se aduna... si ai mei urla seara, dupa baita, cam de vreo saptamana.... nu stiu de ce, am incercat toate variantele posibile si cu baie dupa masa, si inainte de masa, si la diferite ore (20.00, 21.00, 22.00, 23.00......
) si nimic! Mai nou, de luni, avem o criza si dimineata.... in fiecare dimineata.... desi pe asta o pun pe seama vaccinurilor (Eva, am cautat in dexonline, cica e corect vaccinuri... si eu credeam ca vaccine)
Deci, preety, nu esti o mama rea, se intampla tuturor!
Imi spui si mie mandra pe care din gemenasi l-a ales...? Ca sa stiu ce rezerv pentru Moni, daca face fata, ca e super oferta, are mama doi!
si mandra Sorina, si pe tine si pe Moni, careia ii multumesc de aprecieri!
CD, si pe tine si pe tiz va pupam, ms ca v-ati gandit la noi!
Babymom, eu dpdv al scutecelor sunt mai mult decat paranoica.... insa nu i-am trezit niciodata noaptea ca sa ii schimb! Tocmai asta si spuneam, ca ii schimbam noaptea inainte, cand se trezeau sa pape la 3 ore si vreo 2 ore oricum nu mai adormeau... acum, tot la 3 ore se trezesc
, dar adorm imediat, uneori cu bibele in gura, asa ca nu-i mai schimb. Ziua insa.... nu ma va convinge nimeni sa ii schimb mai rar, nici chiar criza economica... mai ales ca nu prea pot sa ii spal la fundulet ziua... sunt tare zvapaiati (exista cuvantul asta?
) si ar trebui sa merg cu amandoi la baie, ca n-are cine sa-l supravegheze pe fratica.... avem doar baita seara, asa ca ii schimb cat de des.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Musette, te pupa mama de gemeni (si gemenii) si pe tine! Nici Luca nu e mai prejos
.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
iriss_04 spune:
hello gagici,
revin si eu dupa o mica absenta,,,net-ul ma supara la greu
cand merge cand nu merge,,,iar printisorul meu vrea numai iubire,,,si ma impart intre el ,treburi si voi iubitele mele
cum intru si eu citesc postul carlei,,,cata tristete,,,mamica scumpa stii ca suntem alaturi de tine,,,scrie-me cand vrei sa te descarci si asa cum ti-au spus si fetele sunt absolut sigura ca puiul va fi bine
Musette:
puitul si sa-i traca repede terorista de otita
lumi:nu mai shimba noaptea puiutii(doar daca face kk schimba-i),,,piticul meu de cand nu-l mai schimb papa in somn si adoarme instant 
subscriu si eu la imbunatatirea tehnicii de schimbat pampers recomandata de babymom75
,,,asa fac si eu si nu muradaresc de loc bine asta in cazul in care kaki nu a ajuns pana la ceafa![]()
preety:lasa prostiile ca vin si te bat,,,esti o mama ff buna esti aerul puiului tau
,,,
cuscra pe unde esti?
printeza,,,vrem poze noi
si acum sa ne laudam si noi cu ultimele progrese: acum cateva zile andu a zis MEME iar ieri ia zis lui tati KAKA,,,s-a topit tot, mai ales ca se prezenta si un miros straniu
dinspre pui de nu puteai sa nu-i dai dreptate
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
CD27 spune:
Musette, merci de explicatie, stiam si eu ca nasul, gatul si urechea comunica, dar...comunicare nas gat mi se parea cea mai 'buna'
, pupam LUca mic sa treaca totul repede
Iconita este pe sticla, tu le-ai luat de pe net sau de la magazin? Daca ai luat de la magazin, tare as vrea sa stiu si eu unde este![]()
Mi s-a parut draguta si mai am o varianta, un ursulet care e de fapt suport de carduri, dar trebuie sa le vad in realitate, desi nu stiu cand, ca pe puiul asta nu l-am mai scos si nu cred ca il mai scot decat pentru dr pe vrmea asta
Asa fac si eu pampersul cum a zis babymom si d-acum am inceput si faza cu pus scutec nou sub cel vechi, dar trebuie sa ma mai experimentez si sa nu mai pierd intrusi
. Mie imi este cel mai usor cand pot sa-l spal la fund dar nu pot mereu (nu avem apa calda mereu, cand este apa trebuie lasata 15 minute sa se incalzesca si cica are rabdare?!
)Cem mai rau a fost la maternitate cu primul kk, era multtttt si aprope negru si lipicios domne
si apa calda nu era
si eu aveam doar un pachet mic de servetele![]()
Vorbeati de niste scutece cu F care nu se vad in farrmacii si magazine, am folosit unul cat am fost la spital acum si mi s-a parut ok, seamana putin cu happy (asa mi se pare, am folosit doar cativa happy)initial mi s-a parut ca nr 4 e foarte mic si o sa dea p-afara, dar a fost bun si a tinut cateva ore
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy.p spune:

Noi azi am fost la vaccin...a plans la intepatura si atat,dar dupa ce am ajuns acasa a toot plans si abia am culcat-o.
Noi stam cam asa:8kg si 68 cm![]()
luminita tot incerc sa mi te imaginez potolind hunii,eu nu reusesc s-o potolesc pe terorista asta mica cand se pune pe plans
Ce-mi place cum imipart tu gemenii...socar cu 2 nurori![]()
musette
ici lu Luca sa-i treaca otita..bine ca ai descoperit la timp si nu s-a complicat.
Roxana sa vezi ca si aici se potrivesc picii ..si Alexia face la fel cand se culca isi baga nasul in bluza in patura oriunde numa sa fie acoperita ...zici ca sunt Struti![]()
Babymomti-am trimis aseara PM nush daca l-ai primit...super ideea cu intalneala![]()
angelinna cand sunt gata vi le arat
Carla
sa va dea D-zeu putere si multa sanatate...si intar aici sa te mai descarci
Aly multa sanatate si voua

Moni

preety hai ca toate trecem prin stari din astea,sunt normale si firesti cand iti tipa in cap un copil care nu stii ce are sau cum sa-l ajuti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
eu sunt la cap. diversificare. din nou. citesc, printez, iar citesc.... contrar celor ce ziceam de curand, ma gandesc sa incep totusi, ca nush ce sa mai fac sa ii scap de crizele de plans de seara si de dimineata... ma gandesc ca poate e de la lapte, sau de la nevoia de altceva... desi alte semne ca ar fi pregatiti, nu sunt... habar n-am ce au... 

CD, si ai mei se ascund asa, desi eu nu ii alaptez. nu cred ca e ceva grav... se cuibareste si el, ii e drag de mami a lui! 
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI