Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Mihaelaaaaaabataie iei tu.........trimitem protectia cupilului la tine...e frumos????

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am reusit sa descifrez diagnosticul pus de dr.( cu ajutorul soacrei care e asistenta);...BRONSITA TRENANTA SPASTICA!!!

A DORMIT DE LA 11.30 PANA LA 14.30. a mancat cateva linguri de ciorba cu putina paine.

somnul de seara...am mai zis ..la 20.30 maxim 21.30 edy e deja in lumea viselor pana dimineata la 6.30-7.30.

fug sa citim...in cartea cu dinozauri....pana nu ii vine iar sa ne ascundem...

aaa..l-am lasat fara pampi si il tot intreb: edy faci pisu?"...edy :" nu pisuuu...fac patz!"

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt la capitolul vechi la pagina 10 si am vazut ca naste REIN! de atunci sigur a nascut dar nu gasesc unde asa ca tb sa citesc mai tot. Cum scrieti fetelor asa mult?
Eu sunt iar depasita de situatie. La serviciu am ffff mult de lucru mai ales ca eu incerc sa -mi pastrez jumatatea de norma si sa nu stau mai mult, restul bag la greu acasa. Lucrarea e gata si predata si tb sa ma apuc de invatat ca sapt viitoare am prezentarea.

MARIA e f bine. Din fericire nu e bolnava, mananca mai putin , are numai 10 kg dar ce sa facem.... Vorbeste din ce in ce mai mult, canta primele 2 versuri de la f multe cantecele. Isi ia un bebelus in brate spune ca plange si-l plimba (asa cum vrea sa o plimbam noi pe ea noaptea cand plange) si-i canta:" mec, mec coboboi, coate coane bouoi", "minge, minge, fugi de apada, pi casa pi tada, bine iana a noi", "bate vatu fuzele, vatesc moistile, adunica, boaa, boaa" si tot asa. acum incepe sa spuna si din "Cuveni-se cu adevarat" ce-i cant eu la culcare. Am scapat definitiv (cred) si de scutecul de noapte. am prins iar curaj sa nu-i pun si nici un accident pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Bianca - mult noroc cu samburelul,sa creasca mare si sa nu te chinuiasca prea mult in urmatoarele noua luni.
Cred ca vorbim despre aceeasi problema,ca acelasi lucru se intampla si la Carl,daca nu-l creia o pauzasc(nu ma lasa sa scriu cuvantul ) daca nu-l dau cu crema,se face mai rau.Eu folosesc crema Lucoid special pt eczema.
Dar uite ca Adelyna vorbeste din experienta,si poate in cativa anisori scapam de asta.

Kitty , Biky - radeti voi,dar parca vedeti ca peste ceva timp vin Caterina si Giulia la Carl sa ceara putin elixir

ioanaradu - e bestial filmuletul Ce tare a fost faza,tica tica tica,m-a batut mamica si el vine s te loveasca

Kitty - tu esti nebunatica ma´,dar lasa ca-ti sta bine.Acum inteleg eu de ce sotul tau te vede la fel ca inainte,ca stii tu cum sa faci sa fii o fetiscana (ma refer la faza cand ai spus ca iti cumpara imbracaminte marimea care o purtai pe cand erati prieteni

Elyanne - nu stiu cum e cu gemenii cu generatiile,daca e chiar pe bune,dar mama lui Klaus are o sora si un frate gemeni,iar baiatul geamanului are sotia insarcinata cu gemeni...deci se poate sa fie samanta si la Klaus? Nu de alta,dar mi-ar surade

laura_oana - tu te referi la seringi normale sau sunt speciale pt plastilina? Si nu mai fii rea,ascunde-te si tu,daac asa vrea baiatul
Sanatate lui Edy!

pisikuta - multumesc ! Eu am o scuza ca n-am stiut pe unde-s sagetile,sunt blonda...asa ca..

Mihaelaaa - mult noroc sa se prinda samburelul si la tine!
Dar chinuiti rau copilul mai,il puneti la treaba...acum vine Kitty si iti da pedeapsa

Laina - mult a fost,putin a ramas,usor usor trece si vor veni si zile cu soare Sanatate Antoniei!

Winnie - si mazgalita si nemazgalita,tot frumusica e

Nani - de obicei la 20.30 ne zicem noapte buna,Carl zice doar buna.Daca nu are chef sta si zice buna la toti ursuletii,masinutele,lui Klaus de vreo 10 ori,dar astept ca intr-un final stiu ca in patut ajunge.Daca nu vrea sa adoarma,imi iau plapuma si ma intind langa patutul lui si ma fac ca dorm.Daca incepe sa planga ii spun ca mami pleaca si atunci inceteaza dar ma tine de mana.Daca are vreo seara in care nu poate adormi,il iau in brate,ma plimb cu el putin in camera,ii spun de cateva ori tatal nostru si cand vad ca se linisteste il pun in patut.
- la noi e important ca somnul de amiaza sa nu depaseasca ora trei,ca altfel il apuca 10 seara
- daca e agitat seara,incerc sa-i dau o ocupatie care il atrage si il linisteste(de ex plimba un trenulet pe sine,asta il linisteste sigur)
- eu si Klaus trebuie sa ne facem patul ca el sa vada ca si mami si tati fac nani
Nu stiu cat e de adevarat dar o mamica m-a sfatuit ca inainte de culcare sa fie ca un ritual.Sa incerc sa-l pun in patut la aceeasi ora,daca am inceput mai intai cu schimbat si apoi spalat s-o continuu asa,iar copilul stie foarte bine ca asta inseamna ca trebuie sa faca nani.

Aniversarea - sigur acasa,cu copii,familia,normal.Cum la bucatarie sunt varza o sa comand undeva papa. Deocamdata e mic,dar de pe la cinci ani mi-as dori sa-i pot oferi excursii in parcurile de distractii din alte tari,anual pe undeva.Vedem cum om sta cu banii...

Va urez weekend placut,noi plecam papa!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

stefania....sunt speciale pt plastelina.pai tu iti dai seama ce munca de chinez batran ar fi sa bagi plastelina in alea normale si dai si "lupta"( a se citi impingi pana iti ies ochii) pana iasa plastelina pe varful ala ingust unde se pune acul???

si stii ceva...poate sa se dea cu kuru de pamant sa urle pana nu mai poate dar io sub pat nu ma ascund nici sa ma impusti! intru pana putin mai jos de tzizti dar apoi raman intepenita acolo si ce fac, ha? stau asa pana la ora 16.30 cand vine sotu ? sau eventual ma trage edy de craci, sau cel mai sigur il pun sa sune la ta-su la pompieri sa vina cu "descarcerarea"!

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Poze din vacanta
aici

Felicitari REIN pentru Calin Ioan. Sa fiti sanatosi amandoi.

Mergi la inceput

ROXANICI- vrem si noi matza ca a ta. Auzi ma sa stea sa o plimbe cu carutul... N-am mai vazut asa pisica cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna tinem pumnii stransi... hai ca mai e un pic si scapi

Sefania daca la mine au iesit gemeni, fara sa avem vreunul in familie... la tine sunt si mai multe sanse
Din ce am citit, cei identici sunt o intamplare, pt. ca se divide un ovul fecundat de un spermatozoid, cei diferiti sunt mosteniti, pe lina mamei, pt. ca mama e "defecta" si face doua ovule in ac. luna, sau a luat AC si ovarele si-au reluat activitatea amandoua odata... La mine n-a fost nici o varianta, si uite ca au iesit

si noi picii bolnaviori.

Acum ma pun pe vizionat poze

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna, mamici! Am venit si noi in aceasta dupa amiaza acasa si am intrat sa va salut. nu am citit din urma, deocamdata incercam sa ne acomodam cat mai bine in 4. Bb2 e bine, papa si doarme, am lapte.
Va multumesc tuturor pentru mesaje si ganduri bune,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Bravo Rein!! Mult laptic si bebe sanatos si cuminte!

Stefania, voiam sa te intreb, lui Carl al tau, cand ii ies petele, ies doar pe fata sau pe tot corpul?

Editez: m-am uitat pe net dupa crema de care zici tu...am gasit ceva asemanator dar cu hidrocortizon....

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput