Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Rein , bine ati revenit! cand o fi si ceva timp liber, asteptam si poze!

Deci, am mesterit...cuibu' meu de viaspa
Am facut 2foi in loc de 4, la prima am uitat nuca zdrobita, am pus-o toata la a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... io nu mai pot ... sunteti off-topic (ia sa va parasc la un moderator)... aici e vorba de albinute si bondarei... nici de viespi, nici de pizze
Asa ca luati-va tavile de aici si mutati-va la bucatarie

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

gata numai facem mancarurinici nu mai vb de asa ceva........hai sa vb de sex

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Acuma lasand gluma la o parte...care aveti cunostinte afara din tara sa pot comanda si eu de pe laredoute.fr......ca au iar niste reducri...si asa i-as mai fi luat ceva la Winnicu.....si nu gassc pe nimeni dincolo.....aveam o cunostiinta in Austria da acolo nu livreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sex??? acu??? cand n-am barbat acasa si sunt bantuita de un om urat si rosu???
neah ...
mai bine tot de mancare ... am o friptura la cuptor. cu carnati ...
si as manca un tort cu martipan.
auzi karra, dar nici la tine acolo in togo nu livreaza?? poate livreaza in insulele lu' kitiloasa!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Gata... io nu mai pot ... sunteti off-topic (ia sa va parasc la un moderator)... aici e vorba de albinute si bondarei... nici de viespi, nici de pizze
Asa ca luati-va tavile de aici si mutati-va la bucatarie

[

Hai, iti trimit niste cuiburi? Daca imi venea sotul mai devreme ( sosit acum 15min) il timiteam sa-ti aduca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Denaturatooo, o cauti cu lumanareaaa!

Ioana vad ca ceva pofta tot iti faci in seara asta! Vezi sa nu faci prosti ca vad ca ti-o cam iei de la Ma(Pa)(Te)TEI!

Elyanne drept ai, Carmen intrece masura acum , uite eu ce frumos m-am potolit si nu mai fac mancarici.

Tzuna, grozave pozele!! M-am uitat de doua ori la ele ca nu ma mai saturam. Felicitari pentru ca ati scapat de scutec pana si noaptea, cand eu inca bifez fiecare reusita mai mult sau mai putin intamplatoare! Bafta in continuare!

Total Davidu in elanul lui, am ras de pozele alea, suuuper.

Laina, cate zile a facut tratamentul dinainte si cu ce? Oare i s-a intors boala sau a luat altceva pe fond de sensibilitate dupa ce a avut? Sanatate!

Stefaniya, multumesc de complimente, adevarul e ca nu stiu ce m-a apucat, Giulia e cu diaree in continuare, nici eu nu ma simt grozav, cred ca refulez pe aici prin stup. De fapt si acasa...daca ma gandesc mai bine, ca ieri l-am inchis pe RAul in camara cand a intrat sa isi ia ceva si apoi i-am pus un scutec (nefolosit) pe cap si am insistat sa-i fac poze spre disperarea lui.(Ei ... el e obisnuit cu noi ca tot facem chestii deastea, seara e un circ la noi ..)
Daaa stiu de la Raul si am si citit ca e foarte bine sa aiba copilul ritualuri mai ales la culcare, atunci accepta mult mai usor ceea ce urmeaza sa se intample si nu protesteaza. Ar fi bine daca as si aplica ceea ce stiu!

Rein bine ai revenit cu noul mic bazaitor - care e un pic si al stupului nostru ! La multi ani de primul Sfantu Ioan din viata!

Noi am lucrat frumos azi in plastilina dupa site-ul dat de Ioana. Noi - adica Raul si cu mine, ca Giulia numai ni le strivea. In schimb tot azi i-am dat creioanele cerate si a mazgalit in voia ei o vreme pe foaie apoi pe masuta direct.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

O desfatare totala in acest stup..care mai de care cu poze de cuiburi, pizze, caramel...bravo dle adevarate gospodine!
Vz poze cu Maria in zapada, cu Winnicu mazgalita si cu codite, cu David mare meserias in renovari,Matei care spune poezii; BiancaM care a vz samburelul, Rares care plimba pe ''cipi''Pisika junior pe plaja cu una bucata jeep in decor care placu lu Biky,copii care adorm usor, care stau fara pampers etc etc etc
''Recrutari" nu fac pentru ca stiu exact locul unde trebuie sa ma duc si ce sa aleg(apropos de aniversare 2 ani).

Cam atat,,nu am dispozitie de scris..va citesc insa asta dc nu ma trage Ana in disperare de maneca sau pantalon.Mai pun si eu cate un rand asta asa ca sa va mai aduceti aminte de mine
Noapte buna Romania,Danemarca, Togo, Congo, Seysheelle( sau cum s-o scrie)

Mergi la inceput

'neata minunatele mele.....
Va poftesc la o sau ce vreti voi......

Winnicu meu fu matinala la 9 trezirea.....semn ca s-a culcat inainte de 23aseara.
Tzuna felicitari pt scutec.....te admir..sincer...eu nu reusesc cu olirza sa ajung la Winnie, nici nu am insistat, un sg kk avem facut la olita, de pisu nici nu poate fi vb....ca urla cand aduc vb d ea, inseamna ca nu e ready?Cand face kk fuge si se ascunde sau in dulap, sau intr-un colt unde e intuneric si sta cuminte pana o coace, dupa o intreb daca s-a kk pe ea si zice ca niuuuuuuuuu.....Mi-a facut si langa olitza, ca am lasat-o fara pampi....si s-a pus langa.....deci inca o mai las...poate nu stiu nici eu sa procdez cu ea...dar asta e de asta is denaturata nu?

Reinmulta putere sa va dscurcati....si bine ati venit acasa

Azi mergem la un botez....si apoi seara iesim cu finii nostrii sa dau d baut pt manie...pe voi va servesc maine dimineatza cu ce va pofteste sufletul.
VA
Revin.....daca mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

De cand ne-am trezit o tin numai in nervi: Raul tandalea si nu se pregatea de baschet, Calin intindea si el de cafea, Giulia a facut un kk pe mocheta (pana sa apuc sa-i pun scutecul) si apoi a rasturnat cerealele (mai era un sfert de punga) in bucatarie. ASa ca de azidimineata tot spal, adun si mai ales urlu. Si cum toti sunt lejeri si trebuie sa trag de ei mai am si o imagine de muma padurii!

Iiii, Rozi, cand te-ai mutat in Bulgaria?
Cred ca de "recrutari" era vorba sa punem pe aici modele si sa ne spunem ideile sa "dasteptam" popu latia sa faca torturi frumusele.

O zi mai linistita decat cum se arata a mea va doresc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput