Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
karra80 spune:
Kitty iubita....pupam dulce pe Giulia sa-i treaca...kk moale...vezi ca de la augmentin face asa ca eu am vrut sa-i dau augmentin in dec cand a avut rosu in gat ca aveam un flacon cumparat si mi-a zis dr ca ea nu-mi recomanda ca face diaree de la el...si tre sa-i mai dau si tratament pt kk moale.
gaza mica
Ce mai ziceti ca faceti voi?
Ce imi place cand caut la scutece si va gasesc pe primul rand
Asa bazaitoarele mele dragi...bagati material.....
Din TOGO pt info stup va transmite KARRA mami de Winnie mic.
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
carmenefr spune:
Laura sanatate multa pt piticul Edy. Si nu-l mai pacali, auzi la ea, il pui sa se ascunda si asteapta baietu' acolo
Castraveti acri, si io am halit la greu in sarcina(inainte nici nu ma interesau, si nici acum), dar atunci eram disperata, cumparam de la magazin, si nici nu intram bine in casa cu traistile, nici nu ma descaltam, si ma apucam sa mananc din borcan, ii mai lasam si sotului 2 castraveciori lesinati, "uite, m-am gandit si la tine", si acum Teodora e fan castraveti acri(pusi in otet, nu in saramura)
Ce mai trebuia sa graiesc...
aaaa, de pizza de la Vaslui, maaaa, si io is la curaaaaaa, pe buneee, dar ma felicitez singura ca-s mai silfida cu 2kg in 4 zile, asa ca in seara asta chiar imi fac cuibu'.Sper sa-mi iasa mandru si gustos ca al vostru.
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisikuta beeey, voi cand intrati pe linku' meu de poze, nu stiti sa derulati, aveti 2 sageti pe care sa clickati! hai, ca va ajut un pic, sa vedeti si voi marea http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=278094660/a=94600523_94600523/t_=94600523 mama de papusha si cateodata balaur, Nana Asa creste o fetita Varsta mea Everyday is the right day |
Nu le taie IAR motu, il taiem acu, ca la un an n-aveam ce
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyanne
|
Nici iooooo
elyanne spune:
Laura multa sanatate
Kitty pe mine m-ai pierdut cu urarile de LMA ... iar e sf. Ion?
pitica sa treaca... ceai de menta vrea? sau hidrasec?
Ora de nani... de la 22 pana la 24 In functie de cum se culca si se scoala la pranz... si de cati oameni mari suntem in zona, adica teminam ma irepede sau mai greu operaiunea... Daca dorm mult la pranz degeaba ii pun in patut la 10, ei tot la 12 adorm, dupa ce se converseaza, se rad, uneori tipa
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
laura_oana spune:
carmen...io am fost mai tare ca tine...ce sa mai astept pana acasa???...din piata si pana acasa era gata punga cu castraveti... ca ma certa sotu: dar nu poti astepta pana acasa???...ete nu pot ca pana ajung acasaobosesc si imi trec pofta, daca nu manc acum nici nu imi mai trebe!...saracul de el...a vrut copil sa ma suporte!si acu ma bate la cap : cand mai facem unu mic???i-am zis sa isi faca din plastelina aia de o sa i-o cumpar lu edy ...ca io nu mai vreau!( asa imi place mie sa il necajesc) sau ii mai raspund: daca stii sigur sa "sadesti" samanta de fetita FAC! DACA NU ...NU!"
DA MAH IL TRIMIT SA SE ASCUNDA CA MA CAPIAZA DE CAP CU " HAI MAMI ACUDEM!"si deja stie toate locurile de ascunzatoare! si io sub pat chiar nu am loc...asa ca daca ii intra ceva acolo isi scoate singurel...ca doar e baiet mare.
hai ca fug la trebi...
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Kitty spune:
Mai daca vreti onoarea sa vedeti pisoiu mic atunci trebuie sa va faceti cont pe pestele ala....
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_oana carmen...io am fost mai tare ca tine...ce sa mai astept pana acasa???...din piata si pana acasa era gata punga cu castraveti... ca ma certa sotu: dar nu poti astepta pana acasa???...ete nu pot ca pana ajung acasaobosesc si imi trec pofta, daca nu manc acum nici nu imi mai trebe!...saracul de el...a vrut copil sa ma suporte! |
Tareee...mi-am amintit acum o faza , nu cred ca v-am spus-o , eram gravi si am fost cu sotul la piata norilor, ne-am nimerit p-acolo, eh, hai sa luam un peste , si am vazut hamsiiIo cum sunt terminata dupa peste...Am ajuns in masina, am pus punga in poala(sau sub burta cum vreti) si-am inceput sa rod la hamsii, cu geamul un pic deschis(era vara-toamna)si aruncam capetele pe geam, atenta sa aterizeze pe jos, sa le haleasca ceva maidanezi, ca asa m-a sfatuit consoarta sa fac(io nu arunc nimic pe jos)sa nu cumva sa aterizeze pe mansonul ala de la geam sa se imputa p-acolo...Si-am halit cat am putut, io si vulpea din poveste, m-am netezit pe burta,uite asheeeeeeea, si hai, da-i bice sotule sa ajungem s-acas'
Hai ca am scris azi...
M-am uitat in calindar, daaa, e sarbatoare si e ziua lu' Mama lu' Matei daca ii uram alea alea, ea face cinste?
La multi ani!
Mihaelaaa spune:
Asa,cum am promis ,vin cu poze....si asta numa pt ca vad ca voi va tot "laudati" p-aci care mai de care e mai denaturata ...Nu ma las io mai prejos....
Ia uitati aici una...care pune cupchilu la treaba asa grea cand el nici macar n-a implinit 2 ani...Merit ,nu-i asa?
Si am vrut sa incarc si un filmulet sa vedeti ca pozele nu sunt facute numa asa...ca copilu asta CHIAR munceste!...da nu merge incarcat,nu stiu de ce...
AAAa,pe cand zicea Roxi ca ea crede ca mai stie pe cineva care poate are bebe,despre mine era vorba...Da n-a fost a fie din pacate...Si chiar luna asta a intarziat 2 zile (de obicei nu se intampla) .Asta numa ca sa dau io o gramada de bani pe teste ...binenteles TOATE negative..ce sa facem..mai incercam
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Laina spune:
Hello stup....
In primul rand...LMA Mama lu Matei!!!!
Apoi...bah, m-ati ucis, UCIS, cu bunatatile voastre...cine vine si la mine si se milostiveste de o pomana pentru un om puturos?? Adevarul e ca de cand am inceput sesiunea is habauca de cap, nu mai stiu nici pe ce lume traiesc. In al doilea rand, is fricoasa, ma apuc greeeu de teama ca nu-mi iese, si daca intr-adevar nu-mi iese (si de obicei asa se intampla cand te apuci cu frica), atunci ma demoralizez rau de tot si nici ca mai am curaj sa mai incerc vreodata.
Am citit de bolnaviori...pupam Giulica sa treaca diareea repede, pupam pitici de Elyanne, pupam apasat Edy de Laura... poate reusim sa scapam odata din perioada asta nasoalaaa...
Si la noi treaba e cam nasparlie. Iar mi-a facut o subfebrilitate, un 37,6, asa ca am reluat antibioticul, eritromicina de data asta, plus protectie hepatica, plus exudat faringian, ca m-am cam saturat sa faca rosu in gat la fiecare adiere mai rece de vant! Ufff...il mosteneste pe taica-su...
Sa va spun cum a fost sesiunea asta la mine?? despre datele examenelor stiti...in plus, de pe 21 ianuarie e circ si haos, ba fata cu 40 febra..cand a terminat, chipurile, fata, a inceput barbata-miu cu o gripa cu febra, frisoane, voma..tot tacamul. Acu ca a terminat el, a reinceput Antonia...imi dau demisiaaaa
Buuunn...m-am jeluit la voi...ma iertati, da n-am cui spune.
Imbratisam cu muuult drag si cu toate gandurile bune pe gravidute...am emotii pentru voi, imi aduc aminte foarte bine de perioada asta de care n-am stiut sa ma bucur... Voi sa fiti fericite si sanatoase cu puii mici si noi din burtici!!