Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
biky spune:
pisik - asa da....
nu am cuvinte....ce mama...ce fiica....
tineretea fara batranete si un cupil ingeras, nu alta!
dar si jipul imi place, chiar daca este a pretenarului...
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
pisikuta spune:
kit: nu ti e rusine? pe batrani sa i respecti, nu sa i pedepsesti!
rox: a calcat raresu pisica ?? oh, eu sint sensibila la subiectul asta..
ioano: de unde ai scos pisica aia, maaa?? am crezut, inainte sa citesc ce e, ca scrii in idiograme, ca ai gresit fonturile. da' tu chiar scrii in idiograme
karra: eu n am vazut pozele alea deocheatele sau film, ce o fi fost, dar in astea noi e atat de draguta winnie, are niste niste ochi tare frumosi.
bicky si karra: diseara fac plashinta. iete ashea! si nu va dau, ca nici voi n ati dat! si nu pun nici poze! (sint frustrata rau). cuiburile alea, madam kitty, se fac greu de tot, maaa...n are nervul meu atata rabdare...saaau, eufemistic vorbind, zic ca andra, sint la cura , ca suna mai bine decat nu pot sa fac.
jo si rox: n am sonor, mai.... de vazut doar i am vazut, sint frumosi ficiori la mama lor...si tu, iohanna, aprinde lumina cand mai faci filme, lasa economia
diana: tita, tita, si tu ai gasit eufemistic vorbind cum sa declini invitatia la gatit viaspe, ziic ca n ai cuptor...ma rog...iete, kitty il injura pe al ei, ii zice ca i de varsta mea , dar ai vazut ce bunuturi face la el
laura: na ti terminat cu bolitul inca?
elyanna: le taiati iarasi motzul?
cu ziua domnisoarei, m am gandit doar la baloanele laea mari, in care stau umflate o puzderie de baloane mici si confetti. as merge la un club ptr copii mai degraba. acasa nu ma simt relaxata, parca nici n as sarbatori.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
gaia.nevia spune:
pai cum sa faca, sta in pat si vorbeste intr-una, vine cu toate maninile, etc. Se mai da jos, il pui iar la loc. Si tot asa...
Am incercat o vreme sa sting desenele, ti-ai gasit, a plans pana s-a sufocat. Ma rog, nici eu no-i fi tare, si cedez cand vad cum urla copilul si nu-mi vine sa il las sa adoarma plangand.
Inainte cel mai bine adormea daca il lasam singur. Acum gata... iese pe hol si striga dupa noi, ca a inceput sa ajunga la clante...
Ma rog, ne-om regla noi cumva-candva....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Mihaelaaa spune:
De mult tot vreau sa zic si io 2 vorbe dar ba nu am timp ,ba nu-mi gasesc cuvintele...ca n-am mai scris de muuult.
In primul rand o felicit si eu pe Rein.
Felicitari,sa-ti traiasca!
...Si pe Bianca si loradin,sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si cumintei.
Sa zic si io acu cate ceva de David...
-nus daca am mai zis ,da nu mai avem suzeta de vro 3 luni.Nici sticla cu biberoane nu-i mai dau.O fost mai usor decat am crezut sa-l dezvat.Noaptea bea apa (ca se trezeste si cere),din sticla normala.
-Mai ramane sa-l dezvat de par,ca se joaca inainte sa adoarma in parul meu.Asta o sa fie greeeu...aaaa,si sa doarma singur,ca tre sa stau in pat langa el pana adoarme.
Mai rau e cand are chef sa se joace in par si-l culca tacs-o ,ca el e asa mai chelios.
-Poezii nu zice,nici nu m-am gandit sa-l invat si pe el (alea 2-3 care le stiu io)ca am gandit ca e prea mic.Da daca am vazut ca unii bebei deja stiu ,am zis "hai sa incerc".Da nu vrea sa repete si pace.Da nu ma las...
Stie sa numere pana la 5 in ro si in germana..
Culori nu stie nici una,da lucramsi la asta.
In schimb e un harnicut...ajuta si pe mami si pe tati.Pe mami la curatenie,maturat,aspirat ,sters praf,pe tati la renovat si de astea..treburi de barbati.
De vorbit ,vorbeste tot mai bine,zice tot mai multe cuvinte,face si propozitii ,da nu corect,cele mai multe in germana,asa ca n-are rost sa va scriu aici cum zice..
-aaa,fae baiatu si puzzle...I-am luat prin toamna unu asa din lemn,si am incercat sa-i arat cum se face ,da nu s-a prins...am zis OK mai incercam in cateva luni...si...acu 2 sapt i-l dau si le pune toate de ziceai ca a exersat..la unele le stie locul,la altele se uita la forme incearca aici,incearca acolo si gaseste locul la toate.
La aniversarea lui inca nu m-am gandit,da anu asta o sa incep sa-mi fac planuri numai cu o sapt inainte ,ca anu trecut am avut atatea in cap si n-am putut face nik ca am fost si io bolnava si David.
In orice caz tortu o sa-l fac io.Am facut unu pt nepotu si a iesit super...si bun.
aaa,de sapt viitoare merge de 4 ori pe sapt la gradi-martea nu-,de aia ma gandesc ca poate o sa am mai mult timp sa stau si cu voi.
la bolnaviori.sa va faceti bine!
Incarc neste poze si revin.
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
madybulancea spune:
Razvi al meu se culca cel mai tazriu la 22...facem baie de pe la 21:15,apoi imbracat,laptic,si stam in pat ascultam muzica,luam masinute in brate si adormim....
aseara a treb sa ii fac baie eu,vai si mi-a cam venit peste mana caci de la un an ii face numai tasu baie,a hotarat ca ala e momentul lor si nici nu ma lasa sa intru in baie...nu stiu de cate ori i-am facut eu baie de atunci,aaa poate vara cand ii faceam dus dupa ce veneam de afara dimi,adik pe la pranz dar in test e treaba lu tasu,eu pregatesc patutu,pijamale,crem,lapte si de-astea el ii face baie si e f bine aaa si aseara tasu era la fotbal,eu ii faceam baie si razvan ma tot intreba de tasu...i s-o fi parut si lui ciudat ca il spal eu....mie imi place mult cum iese tasu din baie ud leorca dar fericit si vb numai de ce facea fiisu in apa,ma zapaceste de creier...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Buna dimineata!
La multi ani sfanta RAduleascaaa!
La multi ani Ioanelor si Ionilor!
LA multi ani pt toti cei care sarbatoresc azi pe cineva drag!
Giulia e mai bine, dar diareica , ma apuca toate groazeleeee.
Laura treci la cura sa poti scoate cupilu de sub pat!!! Uite la ea, crede ca a scapat!
Giulia adoarme si ea f greu, nu, nu sta in pat, urla, il trezeste pe frate-su, asa ca denaturata cum sunt o culc dupa cum bate vantul, in jur de 23 dar ne apuca si miezul noptii .
Mihaela, imi pare bine ca ne mai povestesti cate ceva despre voi, m-am distrat ca il pui sa doarma cu tac-su ca nu mai e problema cu parul.
Mady, ce frumos cu baita facuta cu tata!
Ce-ai Pisik cu cuptorul meu, ti-e dor de el? (Pt cine nu intelege, cuptorul meu a fost coleg de liceu cu Delia, ea spune ca deaia e asa dastept - cuptorul adica e dastept )
Eu nu fac mare tamtam de ziua monstruletei, tortul il fac eu - ceva de genul - blat simplu, crema de mascarpone cu fructe si eventual cu frisca naturala - nu stiu inca ce tema o sa am, cred ca aleg o idee de www.coolest-birthday-cakes.com/cake-decorating.html" target="_blank">decorat de aici.. Am vrut sa fac un tort barbie dinacela cu printesa in mijloc, dar m=am razgandit, ca banuiesc ca anii viitori o sa ne toace cu ceva de genul ala, asa ca acum profit ca nu prea intelege mare lucru si ii fac ceva fluturas, albinuta...vad eu.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana_jors spune:
Hello,
acum o sa imi iau revansa pentru tot ce m-a facut invidioasa (deh, ca o viaspa veritabila ce sunt ) si anunt ca pe la orele 19:30 (da, am scris bine), Alex isi cauta "biba" (aka paturica), si se duce in patul nostru, pe locul lui tati, pune capul pe perna si e gata sa faca "nani" Eu mai trag de el pana ii fac un dush, ne mai jucam putin la baie, spalam dintisorii, il imbrac in pijama, iar pe la ora 20 mergem in patut, sa faca "nani" cu "bebe" (are in patut o paturica cu 2 bebei). Si gata, imi spune sa sting lumina "nina, data" si , fara nici un plans si fara nici o foiala. In ceea ce priveste somnul e de o cumintenie rara Si doarme neintors 11-12 ore (de cand a avut problemele de sanatate doarme si 13 ore noaptea, dar banuiesc ca isi revine la normal dupa ce isi recapata greutatea si fortele). Iar la amiaz mai doarme cam 2 ore.
Re-felicit si eu ultimele gravidute , sa aveti sarcina usoara. Loradin, si eu mancam castraveti murati in cantitati industriale , dar si ciocolata, asa ca nu m-am putut orienta dupa asta
Aniversare - noi suntem mai la coada stupului, dar cred ca o sa organizez ceva cu grupa lui de la gradi, acolo. Nu o sa il duc in spatiu de joaca, am fost si am vazut cum se comporta - se joaca el de unul singur cat are chef dupa care vrea afara, nu are nici o treaba cu ceilalti copii. Deci n-are rost. Iar la tort inca nu m-am gandit, dar probabil va fi ceva cu multa frisca batuta in casa
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu am si eu un copil de-a dreptul mirobolant de aratat poporului, il puteti vedea www.youtube.com/watch?v=lYGCpRPxfW4" target="_blank">aici. sa vedeti ce frumos coopereaza el cand invatam poezii. nemiscat sta si repeta cuvintel dupa cuvintel. |
Pai e , cum spune Dl "Patei" poezii...Si cum se ineaca la partea cu piticul inecat
teodora cand se ineaca, isi trage singura in spate, sa-i treaca
M-ati innebunit cu cuiburile voastreee, asa ca azi am scos oua si unt din frigider, sa-mi infaputiesc un cuib pe masura diseara
Ma duc la citit, ca mai am 3pagini...asa spor mare va doresc mereu!
laura_oana spune:
buna
ioana....daca nu am stiut ca e sarbatoare ce sa fac?
de la doctor numai vesti nasoale...haraie urat de tot la/ langa ( nu am priceput bine) plamani si nu e de bine prin urmare pe langa sumetrolim si nurofen mai dau ketof , sirop expectorant si augmetin!!! de ce ti-e frica de aia nu scapi!asta e , nu mai comentez parerile dr. fac ce zice numai sa se faca bine edy.( pana la urma el a facut medicina nu eu!)
stefania...scuze ca uitai...condoleante! si grija la kiwi.
felicitari loradin si sa stii ca eu cu edy aveam pofte numai de castraveti murati din piata din aia de la tarani pusi in butoi de lemn ..daca stiti de care zic...( aia pusi de mine sau mama nu erau buni) si mai pofteam la greu la ciocolata si pepsi( pe care le mancam/ beam la lucru pe ascuns sa nu ma vada soata ) si bineinteles nelipsitele lamai si mandarine fara de care nu rezistam.te pup , sarcina usoara si cat mai putine pofte! acum ce o sa fie ...important sa fie sanatos!
nu mai stiu ce am vrut sa zic..fug la bucatarie si mai revin , daca nu , va doresc un week-end fain.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
carmenefr spune:
Somnul de seara. Am vazut ca daca ne pregateam de culcare pe la 20.30, pana ne faceam dus, sau ne intindeam la cine stie ce joaca, o lua somnul spre 22...Asa ca noi de o sapt la ora 19 incepem ritulul,dusulet/sau baie, lapte , si apoi cantecul "nani nani, shooo"(nani, nani, puisor)
Cand nici noi nu mai putem lupta cu d-ra Teodora , ca o mai apuca si pe ea fitele, da, si noi ne gandim cum s-o descurca Eliana
sau, si mai rau, la familia aia din america, cu gemene si sextupleti