Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,multumesc...tu sa ma ierti,n-am facut-o pe a ta,o fac si pe aia,tot cu iaurt de capra ca suntem consumatori,am facut cu rosii,usturoi si carnita de pui...am avut senzatia ca am scris,dar nu.

cafera,sanatate ilincai
eu ma gandesc cu groaza la plecari,cand vine sotu o luam spre croatia dar trebuie planificat cu rezervari si toate cele si sa fii in prag de plecare si copilul sa se imbolnaveasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Si David e mare amator de peste,lui ii place cel mai mult somonul pe care il fac la tigaie cu putin ulei de masline si apa + legume.Asta e felul lui preferat.
Carla nu ai niste prieteni care sint dispusi sa stea cu Saby ?
Am incercat si eu reteta de bubinca a Oaneimada ,am facut reteta dubla ca ma gandeam ca maninca si fimiu.De unde n-a deschis gura neam asa ca m-am sacrificat.Eu n-am bagat la cuptor am luat un aparat cu abur si am pus-o acolo,a iesit super buna.
As vrea sa ii iau niste lego duplo ca e pentru copii mai mici,strumfii vostri au,se joaca?Ca mi-e ca iar zace printr-o cutie aruncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou..........
cafera, imi pare rau.....de la ce a facut febra?
timi, ce putin mai ai.......nasti odata cu nasa mea de cununie!.......sa fie rapid si putin dureros!!!
musso, felicitari pt examen. esti cea mai tare!!!!

mama dar ce mai bucatariti fetelor.....budinci peste budinci, prajituri , ciocolate........nu stiu cand aveti timp, dar aveti toata admiratia mea!!! eu fac numai ce e rapid, cat de cat sanatos si fara bataie de cap.

sa aveti un vikend placut!!!!!!!

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da ma mychy,da tu muncesti...sa ma vad atunci cate o sa mai pot face din ce fac acum?!.multumesc de felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bravo fetelor, ca aveti timp de casa, de bucatareala..eu sunt cea mai puturoasa de pe aici, cred...
Doar mai fac maruntisuri prin casa, si mai gatesc cateceva doar pt Andreea.. Pt noi n-am mai facut mancare de 100 de ani, curatenie...
Pur si simplu nu am timp, copilele imi ocupa cam toata ziua...si daca se mai nimereste sa doarma in acelasi timp, mai rup si eu 1 ora de somn...
ASa ca voi sunteti harnicute, ce mai...

Carla, trebuie mai sa gasiti pe cineva de incredere care sa va ajute cu Saby, daca cu bunicii nu merge... iti inteleg temerile, dar o sa gasiti voi o solutie sunt sigura.
La noi de baza au fost parintii mei, care stau la 5 minute de noi... I-am sunat la 4 dimineata si au venit imediat. Ba chiar tatal meu a venit si el cu noi la spital, ca sa ma tina amandoi, ca de abia mai mergeam Iar in zilele cat am fost eu la spital, au facut la schimb cu socrii, la ramas/iesit pe afara cu Andreea.
Pe bune, daca stateam pe langa voi, v-as fi ajutat eu...
Tot mi-am facut incalzirea cu 2 copii, asa ca unde erau doi, mai era loc si de nr3.
Auzi...tot ziceai de Saby ca suge, iar tu nu mai ai lapte (si e normal in luna 4-5 de sarcina cat ai tu, sa se termine laptele, ca cica nu mai face fata organismul femeii sa sustina si sarcina si o alaptare)..practic Saby suge "in gol" ca sa zic asa? Inseamna ca simte nevoie de apropiere, nu neaparat de potolire a foamei... Ma, prin din astea nu am trecut, asa ca nu stiu ce sfat iti pot da, doar cel generic ca "nimeni nu a ramas neintarcat".

Arhdy, sanatate multa cu Cristiana. Daca ai nevoie pt o recomandare de cabinet, noi am fost cu Andreea tot cu o problema la un ochisor, la cabinetul dr Burloiu, care este oftalmolog de copii, si este bun, are rabdare cu copiii...
Andreeai i=a dat un tratament..avea cica un mic chis la ochisor, care insa nu ii dauna cu nimic (nici pe ea nu o deranja, doar vedeam noi mica umflatura, mica mica), si s-a resorbit... Zice ca si daca ar fi ramas, nu ar fi deranjat-o cu nimic, si ar fi urmat sa-l operam un pic mai incolo, cand mai crestea un pic. ASta a fost cazul nostru...

Oanamada, frumos povestesti de familia ta
Michy, cum mai e la voi la serviciu, se mai anunta chestii dubioase? (restructurari bla bla) sper ca nu, si ca treci cu bine prin perioada asta...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Loredana, dispusa sa stea cu Saby ar fi nasa ei de botez, dar va fi in luna a 7-a cand voi naste eu si nu vreau sa o stresez, mai ales daca ma apuca noaptea.
Lego are Saby 4 serii, de la cel normal la cele moi care miros frumos, dar ultimul este preferatul ei, unul cu Pooh, se joaca de vreo 2 saptamani continuu cu el.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Monicabo, esti o dulceata, asta ar fi culmea, sa fii stat mai aproape si sa te las pe tine sa ne ajuti, ca doar n-ai destule de facut!
Saby a supt in gol cam o luna sa zic asa, adica nu voia sa adoarma noaptea decat daca simtea sanul in gurita, molfaia de 2-3 ori si gata. Am citit mult despre suptul non-nutritiv si se pare ca este destul de des intalnit. Astazi suntem iar dupa 4 zile consecutive in care a adormit-o sotul, fara sa ceara prea insistent sa suga. Acum la pranz m-a topit toata, s-a urcat la mine in brate pe scaunul de la calculator, a pus capsorul pe umarul meu si a adormit asa, fara sa ceara san, fara sa se foiasca, doar m-a luat in brate si s-a bagat ambele manute pe sub manecile mele, sa-mi simta pielea. As fi tinut-o asa ore intregi, dar imi statea si pe burta si am pus-o dupa o vreme in patut, a dormit 3 ore.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Of, carla, ce imagine!!!!!!!!!!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Vio, , pe mine m-a terminat toata, plang ca proasta de atunci cand imi amintesc. Si nu cred ca are legatura cu hormonii de gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am uitat sa scriu in mesajul precedent, am emotii pt maine, avem botezul Anei Maria...
Speram sa fie vreme cat de cat acceptabila, si sa fie frumos evenimentul in sine.
fetele

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput