Strumfi de iul-aug 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Carla, tare dulce Saby Sa vezi cand vor si doi sau doua, va fi si mai si.
Asa cum e la noi cu fetitele noastre
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Buna fetele!
Eu sunt stoarsa, am avut niste zile si, mai ales, nopti chinuitoare. De Ilinca nu mai spun... la cat de rau i-a fost... Ne-am pricopsit cu o viroza cu febra foarte urata si persistenta si cu mucozitati abundente, care nu au lasat-o sa se odihneasca deloc. A putut dormi doar pe umarul meu, in brate. Altfel nu putea respira. Astazi a facut si cateva scaune moi, dar nu stiu ce elimina, ca de mancat nu a mancat nimic. Spre seara i-a fost mai bine, a mancat jumatate de castronel cu orez si morcov, fierte cu un strop de ulei de porumb si un covrigel.
Eu sunt mama cangur si ma rog sa-i fie mai bine ca sunt tare demoralizata.
Alexia pleca maine in tabara cu sotul si sper sa ma descurc cu strumfita, mai ales ca nu vreau sa o scot pana nu se reface complet. Sper sa-mi ajunga proviziile si sa nu am alte nevoi urgente si mai sper sa fim bine. Vedeti ca incerc sa par optimista.
Bag de seama ca sunteti in forma, bucatariti, asa ca va urez spor la degustat si sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Aoleu, cafera, acum am citit...
Sanatate multa Ilincai!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Monica, n-am stiut, va tin pumnii sa fie vreme buna si sa iasa exact asa cum va doriti. Pupam si noi fetele si mamica tanara si frumoasa .
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Cafera, multa sanatate Ilincai, te cred ca esti stoarsa. Din pacate viroza de anul acesta pare mult mai puternica decat pana acum, mie inca nu mi-a trecut de o luna. sa treceti cu bine peste week-end si sa se faca bine puiutul repede.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musetto spune:
Timi, multumim de reteta , o incerc si eu cat de curand. Multumesc mult si celorlalte fete
care au scris retetele de peste, sa stiti ca le incerc pe toate, poate una se va prinde si de fiica-mea... Mi-a mai scris o fata de la americance ca il amesteca si cu piure, incerc orice, numai sa o vad ca mananca. Deocamdata din cauza racelii nu baga mai nimic in gura, nici macar fructe :(( Si mai sunt si singura acasa, sotul e plecat, asa ca sunt cam demoralizata.
Carla, m-am topit ca o inghetata in soare cand am citit cum a adormit Saby, draga de ea... Imi pare rau ca nu va intelegeti cu bunicii, poate gasiti totusi o solutie convenabila pana atunci, niste prieteni de familie, poate chiar nasa pana la urma. Eu inteleg cum e ca si noi suntem fara niciun ajutor pe aici, chiar nu stiu ce as face sa am acum un al doilea copil...
Georgi, felicitari pt examen! Si mult succes si la cele trei care au mai ramas.
Monica, sa fie vreme buna si sa aveti cat mai puine emotii! Si poate pui poze cand ai timp.
Cafera, sanatate multa Ilincai!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Ilinca multa sanatate si la mami multa putere.
musso FELICITARI pt examen! Mai ai multe? Dar nevi si rabdare sa inveti?
Pt umplutura de pui cred ca merge cam orice punga, eu nu folosesc speciale. (dar cum nu ma pricep am preferat sa mentionez ca trebe una care rezista la fierbere)
Monicabo va doresc sa fie botezul asa cum vi-l doriti. Ai doua minunatii de fete, iar le-am admirat.
Mychy sper sa fie nasterea rapida si pe cat se poate de nedureroasa. Nastere usoara si nasei tale ii doresc. Ce mai face Andrei?
Musetto aici
ne poti vedea (avem si pozer proaspete, calde de azi).
Oare ce mai fac Alina.a, Anto, Mada de nu mai vin pe la noi?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
neatza
monica,sa aveti zi frumoasa,bb-ita cuminte si distractie placuta
cafera,sanatate si putere
carla.....bine ca a adormit fara titi...offf,stiu cum e cu ajutatul,dar trebuie sa se iveasca o solutie,stii ca la fiecare problema este o solutie..ai incredere.
timi..mai am 3,rabdare am,ma relaxeaza cititul..imi place tare poza astahttp://mariasophie.webforyou.ro/?Qwd=./MARIA_SOPHIE/Sapt%28Week%29_72_74&Qif=20081225-IMG_9523.jpg&Qiv=thumbs&Qis=M...m-am uitat in album
musetto,saru'mana,sper sa fie cu scces si la celelalte,in special la cel de pe 14
CarlaV spune:
Georgi, Musetto, multumesc pentru incurajari, sigur va aparea o solutie pentru Saby, intotdeauna a avut noroc. Macar sa nasc repede si sa se intoarca tati repede acasa, ca niciunul din bunici nu stie sa schimbe un pampers, ba maica-mea ma bate la cap continuu ca "tot pe ea face".
Timi, am vazut si eu pozele si ti-am admirat burtica, abia astept sa-mi creasca si mie atata. M-au topit scenele de tandrete ale tale cu Sophie, cineva chiar stie sa faca poze si sa surprinda exact sentimentele din ele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Ok, citesc de vineri si nu stiu daca am inteles ceva. Eu cred ca nu am mai scris de inainte de sarbatori, stiu ca la mama v-am citit apoi am continuat sa va citesc pana pe 10-11 ianuarie dupa care s-a rupt firul. Am fos aglomerata la servici, de o saptamana sa zicem ca ne-am dezaglomerat dar am verificat ce am facut pana atunci. Asa ca vineri am zis sa iau o pauza, am citit ceva capitole (cred ca 2) si am ramas pe weekend cu 1 si jumatate. Pe care le-am dovedi astazi pentru ca ieri am avut program de bal, am fost la botezul verisoarei baietilor mei. Imi lipsea o fusta sau un pantalon asa ca m-a rezolvat sotul, s-a dus ieri si mi-a luat din oras ca eu nu aveam cum . Si sunt multumita ca dupa atatia ani, stie ce numar sa imi cumpere, chiar daca am slabit destul de mult.
Ok, l-am pus pe drumuri sa vad cat il tine!
Eu de pe 20 decembrie mi-am dus copii la Braila si au stat pana pe 11 ianuarie. De Craciun am fost si noi si l-am gasit pe Dodo captusit cu o raceala puternica, cu polipi lipiti si fara nicio ameliorare la medicamentele normale. I-am dat antibiotic si si-a revenit in exact 24 de ore si a fost ok pana pe 11 cand s-a intors acasa si de atunci muceste in continuare, de joi parca mai abitir si de ieri din ce in ce mai rau. Sper sa ii treaca natural, il aspir, ii pun picaturi in nas si ceva paracetamol, virozele astea nu ne-au ocolit niciodata. Si inca mai astep miracole, acum cred ca astept sa faca 2 ani sa il operez de polipi si sa vad ce si cum.
In rest e superactiv, pot sa spun ca am doi baieti si nu seamana deloc unul cu altul la personalitate. Vlad e mai mamos, Dodo e mai independent, Vlad e antisport, Tudor deja pedaleaza la cea mai mica tricicleta pe care Vlad cred ca nu a mers de 10 ori cu ea. Vlad este precaut, nu face nimic care i se pare periculos si intelege regulile, Tudor se urca pe scaune si mese intr-o clipita si ne-a mazgalit pereti cu culori de nenumarate ori si nu vrea sa inteleaga la nici un fel de NU! Vlad isi manevreaza masinile si jucariile, Tudor nu vrea decat sa strice si sa mearga stand in maini pe masinuta si cu picioarele agatate cine stie pe unde. Vlad nu stie si nici nu vrea sa alerge sau sa paseze mingea, Dodo ne zapaceste cu alergatul, cazaturile si cu mingea la picior. Vlad sta si face puzzle-uri, citese carti, Dodo le rupe si nici nu este atent cand ii povestim sau ii citim. Vlad ne alina, Dodo ne bate si asta fiind gestul lui suprem de a ne alinta, de trage doua peste fata si ne zice zambind mai-mai
Salvez si editez, ca e Dodo calare pe laptop!
Deni & Vlad & Tudor