Strumfi de iul-aug 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Jadi, ce incatare sa te citesc. Povesteste despre baieti si poate pui si ceva poze.
Eu sunt chiauna. Am avut inca o noapte de mama cangur, dar oricum, starea Ilincai e mult mai buna. Acu' am reusit sa o cuc si vad ca nu se mai ineaca cu mucozitatile. Doamne ajuta!
Tot programul de somn s-a dat peste cap, azi noapte, la ora 2, isi stergea (vorba vine) nasul cu servatelul si api il ducea la cos si tot asa pana a terminat doua pachete. Am incercat sa-i sustrag din ele, dar facea scandal, probabil stia numarul.
Aaaaa, eu eram in spatele ei si eram pe post de apris si stins lumini, dupa cum mi se poruncea. Suflatul nasului se producea in camera ei, iar depusul servetelelor la cosul din bucatarie. Oricum, as fi stat si in cap, numai sa-i fac poftele si sa-i scada febra, daca asta ar fi fost vreo rezolvare.
Copilul mare a plecat astazi in tabara cu partea masculina a familiei, asa ca sper si eu sa-mi revin din oboseala.
Timi, am admirat minunea ta de fetita, Mereu frumoasa, expresiva si tareeeeeee chic. Tu esti foarte frumoasa cu burtica si eu nu o vad mare deloc. E taman bine.
Monica, inteleg ca azi aveti botezul? Sa fie intr-un ceas bun, crestina cea mica sa primeasca harul domnului si sa fie ocrotita. Asteptam poze.
Va pup pe toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Cum ziceam, am si intreruperi, am avut ora de mancare si nu am avut incotro. In rest e vioi si plin de nebunii, daca la Vlad puteam fi siguri daca il lasam singur in camera, pe Dodo trebuie sa il urmaresti la fiecare 5 secunde. E slabanog, nu cred ca are 10 kile desi mananca destul de bine, avea vreo 86 de cm acum vreo 2 luni si lumea zice ca e inalt. Eu il vad doar slab . Vorbeste, unele cuvinte le intelegem, unele nu dar nu se lasa. Intelege tot ce ii spunem si se bate in parte cu Vlad, da Vlad, da si el, musca Vlad, musca si el asa ca Vlad merge la gradi mai muscat de ochi, mai de picior nu de alta dar Dodo nu rateaza. Ca sa il caracterizez in doua cuvinte, Dodo e mai "din topor", pe cand Vlad e finut si are niste explicatii si niste vorbe pe el (pentru fiecare in parte are cate un fel de a vorbi, exact asa cum ii vorbeste si persoana respectiva, aceleasi expresii si aceeasi gestica).
De alte intrebari sau subiecte abordate pe aici, eu la ambii copii am programe fixe, Dodo doarme inca la pranz minim 3 ore, seara in functie de cat de tarziu sau devreme a adormit la pranz, adoarme de la 8 pana la maxim 10 (asta in weekenduri ca trebuie sa il culc si pe vlad care a doua zi merge la gradi). Doarme pana la 7-8 dimineata, circa 10-12 ore pe noapte. Mai are nopti cand Vlad se trezeste urland si il trezeste pe el si atunci 3 ore refuza sa mai doarma si ne chinuie.
Viganol nu ii mai dau de la 9 luni, vitamine nici atat, ii mai dau remedii naturiste si pentru imunitate Baraka , Septilin si Liv10 (cred ca asa se numeste). Asta nu ca l-ar ajuta cu ceva .
De mancat nu mananca inca bucati mari, nu ii mai pasez dar arunca tot ce e mai mare. Nu mai are masa de fructe dimineata, mananca mic dejun de copii mai mari adica oua, almette, branza cu smantana, cascaval mai rar. La pranz inca ii gateste bona separat, iar seara iaurt, desi mai pacautieste la iaurt in cursul zilei. Fructele le mananca intre mese si pofteste la tot ce mancam noi, daca suntem acasa si ne asezam de 10 ori la masa, de 10 ori sta si mananca si el cate ceva.
Desi nu l-am stresa cu nimic, se cere la oala. Am reusit 2 dimineti de weekend sa il punem la oala dimineata si sa faca si ceva in oala si de atunci de anunta "fac caca" , uneori face, alteori nu. Ar fi bine sa inceapa cu asta, apoi o sa vedem si cu pipi. Oricum mai mult de 1 minut nu sta pe oala dar ne distram copios ca ii zicem sa se screme si chiar se screme ca sa ne faca pe noi sa radem dar fara rezultat in oala.
Seara ne omoara cu "veau late" si daca nu i se da in secunda urmatoare e tragedie americana!
Cam atat despre copii, din ce am mai citit in urma, felicitari pentru noile aflari de mamici ale Clauciei si a mameiCamelia, sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi! Multa sanatate copiilor bolnavi, deja urasc cresterile de temperatura iarna, prefer gerul si temperaturile sub 0 grade.
Am vazut ca ati mai intrebat de fete, stiu de Karli ca s-a mutat si ma gandesc ca nu are net, de Simo ca s-a angajat de pe 5 ianuarie si banuiesc ca nu mai are timp, de Anya ca e ocupata zi lumina si seara iar cu fetele si nu mai are timp nici de net, nici de alte preocupari de genul asta. Chiar nu stiu cand voi putea sa reapar si eu in timp real, sigur recuperez constiincioasa din urma.
Deni & Vlad & Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
De poze chiar nu stiu de unde am ramas, trebuie sa urmaresc din urma, oricum sunt de anul trecut. Intretimp i-am tuns pe amandoi scurt, Dodo tot cu carlionti, Vlad lins de vaca
De aici incep pozele de la Craciun, aici sunt pozele de la serbare de la Vlad. Fetele care ma au pe mess cred ca au vazut pozele ca la servici am linkul pus. Poze de anul asta, am ceva dar nu foarte multe asa ca pot mai astepta pana sa le public . Si sa stiti ca ma puteti adauga la mess, am user de jadranna, am raspuns frumos la toata lumea si am loc pentru toti.
In rest am timp si pentru mine, mai un serial, am apucat sa iesim si in oras intr-o vineri noapte si ne-am facut de cap si in genere sper sa avem timp de noi si in viitor
Alea Alea, stiti voi !
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Deni ce bine imi pare ca te mai citesc pe aici , nu ca eu as intra prea des. Povestesti asa frumos de baietii tai ca mai-mai as zbura la Bucuresti sa va vad
. Dar ce imi place la tine e ca te straduiesti sa citesti tot din urma
, eu ma rusinez, ca nu cred ca pot face asta, desi imi lipsesc multe informatii, si mai multe fete... Acusica fug sa vad pozici.
Caferuto imi pare tare rau ca iarasi e racita mezina. Sanatate multa ii doresc printesei si tie ceva timp liber sa te odihnesti
Eu am inceput sa invat pt examenul din vara. Da, stiu ca mai e timp destul pana atunci, dar cu mogaldeata mea niciodata nu e destul, asa ca o iau incet, cu pasi de furnicuta.
Va pupacesc pe toate si pe toti si va doresc multa sanatate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Timi07 v-am admirat si eu. Frumoasa foc Sophie, seamana bine cu tine. M-am uitat si la pozele voastre vechi in care erati cu Alina si Elisa.
Cafera multa sanatate printesei Ilinca. Probabil are un virus intestinal care de obicei trece in max. 5 zile.
musso FELICITARI pt examen!
Monicabo Felicitari mici crestine!
Musetto noi suntem bine. Ingrid imi zice "go" daca vrea sa faca ceva si eu nu o las. Iar daca ii zic "Ingrid, please" imi zice "please go". Nu stiu exact cum sa o fac sa inteleaga ca nu e frumos sa vorbeasca asa
Am pus cateva poze noi facute ieri.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
musso17 spune:
salut fetele
jadi,tare frumos povestesti despre baieti.
cristina,multumesc..am vazut pe ingrid motorizata
eu ma lupt cu conturi,pentru cine lucreaza trebuie sa fie usor dar eu o sa mananc cartea aia,abia m-am prins ca debitul trebuie sa fie in stanga si creditul in dreapta,mai rau e ca avem 200 de probleme din toate conturile
musso17 spune:
am vazut un carlionat cu gene lungi,tudor,si un mos craciun,vlad.....
mi-am aduc aminte uitandu-ma la pozele cu serbarea ca eu am fost doar fulg de nea
ma duc sa ma intind,am facut destule conturi,ma doare carca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
jadi pozele voastre sunt faine. Ai slabit foarte mult, asa? Dar ce educatoare aveti voi la gradinita. Imi place foarte mult cum povestesti despre copilasii tai mici si frumosi.
musatto este tare greu sa cresti un copil fara ajutor. Stiu asta din proprie experienta. Nu stiu exact in ce stat esti, dar la multe biserici poti sa iti lasi copilul 4-6 ore pe sapatamana. Daca nu ma insel programul se numeste "mommy's day out". Eu cu Ingrid merg doar la mygym, inot, ZOO si la Exploration Place. La ZOO si la Exploration Place poti sa iti faci abonament pe tot anul pentru 45$. Noi am incercat sa mergem si la clasa de muzica, dar Ingrid era mai interesata de ce au celelate mame in genti decat in muzica, asa ca am decis sa nu mai mergem.
musso17 Multumim! Succes cu conturile!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Jadi, frumosi baietii tai si...diferiti
. Ai slabit foarte mult si... iti sta bine cu caciuli de tot felul
Cristina, .
oaana spune:
http://atv.disney.go.com/playhouse/mickeymouseclubhouse/index.html
http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-family-birds-birdsong.html
Pentru copii mai marisori,asa ca Iosua al meu.
Deni,parca ai descrie copiii mei,identic cu ce ai scris tu.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1