Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Jadi , ma bucur sa te revad..
Fetelor, multumesc pt urarile privind botezul. A iesit foarte bine... Ana Maria a fost cam agitata in prima parte pana "scaldat" si apoi s-a linistit si a dormit vreo 4 ore...
Andreea a fost si ea destul de cuminte.
Dupa botez am fost la un local, in grup restrans, si cu fetele. Andreea, de la o vreme, vad ca atunci cand e cu oameni mai straini sau un alt mediu este destul de cuminte, dar acasa, nuuu...e f activa, vorbeste mult, se joaca (aste-s partile bune), dar vrea sa si umble pe unde nu e voie, plange ca nu o las etc...

Eu acum, sunt un pic speriata cu serviciul...lucrez la stat in administratie...
Acum la botez, a fost si un coleg de acolo, de la alt departament, si mi-a zis ca lucrurile nu stau prea bine acolo, si mi-a spus "stai acasa, nu te grabi cumva sa te intorci ca nu ai de ce". Adica au mai taiat din salarii, chestii din astea... sper sa nu fie si restructurari, in fine...stau pana la sfarsitul lui 2010 acasa, sper ca pana atunci lucrurile sa se mai aseze...
Daca nu mai faceam bb2, trebuia sa revin la munca in iulie 2009, deci curand...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Bravo, musso, felicitari!
Jadi, ce frumos povestesti de baietzi si ce poze frumoase! Si tu arati grozav si in forma!
Monica, felicitari pt botez! Ma bucur ca au fost cumintzele fetitzele!
Cafera, am citit ca sunteti mai bine. Ma bucur tare mult. Multa sanatate sa nu va mai imbolnaviti!
Timi, v-am admirat si eu! Ptiu, ptiu, ptiu! sa ai nastere usoara si frumoasa!
Lavi, bravo, maika, esti prima pe care o aud in ultimii 18 ani ca invata din iarna pt vara! mare specimen esti! Bafta multa si spor!

Revin ca mai avema de zis, da daca nu scriu uit. Si daca scriu uit, ca nu inteleg ce scriu

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata.
Multumesc mult pentru incurajari fetelor.
Am avut un week-end de pomina. S-a agravat din pacate ochisorul fetii mele. Vineri vorbisem cu pediatrul si mi-a spus sa cumpar Visine si Canamicina unguent, dar cand m-am dus la farmacie nu a vrut sa-mi dea tratamentul cand a auzit ca este pentru un copil de 1 an si jumatate si ce probleme are. Mi-au spus sa merg cu copilul la urgenta la oftalmologie. Asa ca sambata dimineata am plecat spre urgenta. Dupa ce m-am plimbat pe la 4 spitale, de la Victoriei, pana in Lahovari (asta este o alta poveste)am reusit sa o vada un medic. Mi-au spus ca foarte bine ca nu am luat tratamentul Are conjuctivita si mi-a dat tratament cu 2 tipuri de picaturi, pe care le dau alternativ, in total de 9 ori pe zi. Va dati seama ce chin si pentru mine, dar mai ales pentru ea. Nu suporta de cum ma vede cu compresele in mana. Si strange rau de ochi, ca ma chinui asa rau si o chinui si pe ea sa-i pun. Dar multumesc lui Dumnezeu ca deja de ieri dupa-amiaza, au inceput sa se vada rezultatele. Nu mai se trezeste cu ochiul lipit, de nu-l putea sa-l deschida, pana nu o curatam eu, nu mai este umflat, si nu mai este foarte rosu. Ar fi trebuit sa stau in medical, dar am norocul cu mama ca este in vacanta si si-a luat si tata concediu, altfel cred ca as fi ramas fara serviciu (sunt probleme pe aici).
Monicabo te rog sa-mi spui despre medicul oftalmolog. Pentru ca vineri trebuie sa ma duc la control si parca nu as vrea sa ma duc la Budimex, ca acolo stau o vesnicie. Te rog sa-mi spui pe unde este (sper ca nu prea departe, ca nu ma pot plimba cu asta mcia), cat costa si ce detalii crezi ca poti sa-mi mai dai (eventual pe PM). Multumesc.

Va pup.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

violeta, merci frumos
Timi, mai ai putin cu burtica, trece repede timpul. sunt curioasa daca ai fetita sau baietel
arhdy... despre cabinet...este vorba de dr. Burloiu Adrian.. iti scriu pe PM mai multe detalii, as scrie si pe aici, dar sa nu zica astia ca fac reclama bla bla bla...
Sanatate fetei...scriu acum mesajul, fii pe faza.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monik, sa va fie de bine botezul. asa e, e cam brambureala printre bugetari. deocamdata la noi e liniste. oricum tu esti la adapost, atata vreme cat esti in CIC nu se pot lua de postul tau, si pana te intorci tu sper sa se linisteasca apele.

jadi, ce placere sa te recitesc. faine pozele. alea de la Viena mi-au placut. si toate celelalte binenteles.

cafera, ma bucur ca sunteti mai bine. cum e in tabara? te-a informat sotul????

arhdi, sper sa rezolvati problema. sanatate multa!

timi, foarte frumoase poze.......si tu esti de milioane

noi suntem bine. tot nevorbitori si cu multi draci pe noi. am impresia ca vrea sa se exprime , nu poate si se enerveaza. face "mmmmmmmm", arata disperat cu mana si daca nu ii dai ce vrea, incepe sa urle. nu stiu de ce dar seara adoarme tare greu.stau cu el si cate o ora pana adoarme. aseara a batut toate recordurile, cred ca mi-a luat 2 ore jumate pana l-am vazut adormit. sotul avea de munca, asa ca mie mi-a revenit misiunea "adormit copilu'". si inafara de asta mi-a si urlat isteric fara vreun motiv aparent. o fi de la dinti......n-am idee ca nu ma pot uita in gura lui ca ma composteaza imediat!
va poop si va doresc o sapt minunata!

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Ilinca a adormit in reprize, probabil din cauza nasului. Nu ii mai curge, dar harie putin, probabil v-a incepe sa tuseasca. Aseara m-am speriat cumplit, pentru ca ii aparuse cateva bubite pe burtica si eram disperata. Au disparut la cateva ore.
Alexia a ajuns cu bine in tabara, inca mai tuseste, dar e fericita tareeeeeeee.
Eu am avut un accident caznic: am bagat un deget in flacara. Am vrut sa iau o oala de pe foc si nu stiu cum am reusit. Noroc ca am dat drumul la apa rece repede, dar unghiuta a ars. Nu era nici mare, dar 2 mm tot avea.

Diana, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, daca bagi degetele unde nu trebuie............

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza...scriu cu fii-miu in rate care-si baga degetele in taste.
arahdy,imi suna a conjuctivita sau gresesc?oricum,sanatate si rabdare,o sa treaca.
vio,cum sunteti,cum s-a adaptat laur in noua casa?
oanamada,ce faceti?

va pup,ma duc la treaba...aaa sa va spun,aseara ma plictiseam si zic ia sa ma pun sa fac ciorbita de vita pe care o aveam in plan azi..si uite asa faceam eu mancarea la 23.00...n-as fi facut dar fii-miu a dormit vreo 3 ore la amiaza si noaptea avea program de ars energie...cea proprie..si asta electrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la noi, a dat cineva cafeaua ca nu o vad si jur ca am ochelarii cu mine!

Eu incerc sa ma trezesc sper ca pana plec de la servici sa imi revin!

Multumesc fetelor de aprecieri pentru baieti! Si pentru mine dar sa stiti ca nu sunt mai slaba decat in nov-dec, am ajuns la 59 si stagnez prin preajma.

Lavinia, sa stii ca daca imi vrei baietii trebuie sa ii iei la Iasi macar 2 luni sa vezi ce si cum. Apoi vorbim dupa 18 ani [:-))]. Cu prietenii nu te supara, e normal ca in etape diferite ale vietii sa nu mai fim compatibili si ca atare ne cautam alti prieteni cu preocupari comune. Eu am o colega de facultate cu care am ramas buna prietena si legatura noastra s-a intarit si mai mult din cauza ca si ea are tot 2 copii, ne organizam cu concedii si intalniri comune, copii urla intre ei, noi ne linistim cu probleme comune si uite asa ...

Georgiana, bafta la conturi, sa stii ca nu sunt grele deloc. Eu le stiu pe de rost dar mi-au trebuit 11 ani asa ca nu te chinui prea tare, baga un plan contabil pe sub fusta .

Cristina, sa stii ca am poza la vedere si o vad mereu pe Ingrid. Stiu ca pare ciudat dar abia luna trecuta am citit prima data site-ul pentru Paul si ma gandesc mereu de atunci la voi. Problemele noastre sunt absolut niste prostii pe langa incercarile la care ati fost supusi. Dar Dumnezeu e mare si stie sa ne rasplateasca pentru fiecare cumpana a vietii trecuta cu bine. Te admir pentru toate sentimentele tale si pentru puterea ta de a trece peste aceste incercari!

Si cu educatoarele stam bine, au doar 2 la 20 si chiar mai multi copii dar eu sunt foarte multumita de sistemul de stat pentru ca Vlad e ametit din fire si austeritatea ii prinde bine, s-a ordonat asa de bine de cand cu gradinita si urmeaza regulile excelent. Ceea ce nu se mai intampla si acasa

revin...

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

jadi,avem voie cu planul de conturi dar mi-e greu sa le rezolv si sa le gasesc,avem la dispozitie 20 min si 20 de intrebari..uite sa-ti scriu una care mi-a dat ceva batai de cap pana am rezolvat-o:adunarea generala hotarasete capitalizarea rezervelor din reevaluare,in suma de 1025,ramase dupa scoaterea din evidenta a mijlocului fix pentru care s-a constituit...puteam sa jur ca ,casa(5311) se crediteaza cu micsorari prin scoaterea mijlocului fix,dar nu......scuze de offtopic,dar ma intelege si pe mine cineva.

Mergi la inceput