Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare fetelor!

Am incercat sa tin pasul cu cititul pe masura posibilitatilor, adica cand doarme lumea . Eu dupa minunea de la ochi m-am potcovit cu alta problema: am dantura la pamant. Din 2 in 2 zile merg la stomatolog sa mi le rezolv si tot nu scap(plombe, omorat nervi) Bine ca nu ajung la extractii ca de alea sunt ingrozita. Insa, asa cum de altfel cred ca stiti, durerile dentare sunt super sacaitoare

Sa va povestesc un pic despre MAria...pai cand credeam si eu ca o sa fim in randul lumii, adica somn noaptea si joaca ziua, iar ne-am intors cu susul in jos, asa ca ne culcam dimineata intre 1 si 3, iar ziua recuperam somnul. Altfel toate bune si frumoase, ne grasunim in continuare, dar parca nu chiar asa ca in primele luni, iar la crescut lungime suntem mai retinute. Ne intoarcem pe toate partile si in toate directiile, mai putin de pe burta pe spate, si incercam sa ne ridicam in fund, dar inca nu putem. Bem in continuare laptic de la mami, iar capitolul diversificare il studiem inca.

Mai aveam eu cate ceva de scris dar revin cat de repede pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cocutica sper sa va reveniti repede cu somnul

Bitza nu esti singura cu Prevenarul. Inca nu m-am hotarat daca il facem sau nu....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Va multumesc tuturor pt pupici si floricele.si eu toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumim de aprecieri.

Nerantula, nu am datele persoanei dar le voi afla si ti le dau.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Nerantula, nu am datele persoanei dar le voi afla si ti le dau.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Babytza

Noi am facut Prevenarul al 2 si la 4 luni concomitent ci Infanrixul. Vom face a treia doza la 6 luni, iar a 4-a dupa ce implineste Maria 1 anisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

multumesc mult fetelor ptr toate raspunsurile.
o sa-mi cumpar si eu supradyn dar sa-mi spuneti voi cum trebuie sa le iau (Claudinna?)

Gargaritza welcome back

lucutta, monica

Asta mica a mea descopera din ce in ce mai mult mediul inconjurator, drept ptr care abia pot s-o mai hranesc... fie se intoarce cu capsorul in toate partile sau incearca sa se ridice de abia ii tin biberonul, fie mananca cu nasul in tzatza (ptr ca am pus-o mai mult in ultimul timp)!!! M-a zapacit de tot... e un chin sa-i dau sa manance...
Plus ca e f agitata, mananca, regurgiteaza ... m-a zgariat pe fata de zici ca-s zgariata de pisica, mi-a tras vreo 3 capete azi in mandibula de io era s-o iau razna si ea n-avea nimic
Eu innebunesc in casa, , simt c-o iau razna daca nu se schimba vremea sa mai scot si eu nasul nitel, mi se naclaieste si neuronul asta pe care-l mai am ... probabil si asta mica simte starea mea de agitatie si de nervi...
plus ca astia de la servici trag de mine sa ma intorc... si eu chiar nu pot si nici nu vreau.... si sper sa n-am nici o problema cand oi cere sa-mi faca actele ptr CIC
Sunt plina de nervi...

Luminita multumim ptr oferta!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra sa plece repede mucutii de la voi. Si Maya mai are ceva mucuti, trebuie sa aspiram si noi, dar numai dinineata. Luni cred ca ne vaccinam, trebuie sa fie ea ok din toate punctele de vedere.

Am pus poze cu pitica:

Degetele miscarete

Miloaga mica

Piticot

Dublura mea

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

laura unde esti? ce face mofturoasa mica?

banu, garga

piciul meu a descoperit cum poate el sa se dea singur in balansoar, hi hi asta e cat se poate de bine
a...astazi urla ca din gura de sarpe domne', in brate, jos...l-am pus putin pe salteluta (la ferma asa ii zicem noi) a stat un [pic, iar urlete, l-am pus in balansoar la tv, la stirile de ora 5 mai exact si s-a calmat omu'

eu ii pun dimineata si seara gereale in lapte dar nu am observat agitatie mare, doarca se trezeste un pic mai devrme parca, dar...ori ii e foame rau dimineata si seara ori ii plac cerealele la nebunie, ca rade tot in max 5 minute, 210ml, ar mai vrea el dar...sa nu exageram

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

multumesc mult fetelor ptr toate raspunsurile.
o sa-mi cumpar si eu supradyn dar sa-mi spuneti voi cum trebuie sa le iau (Claudinna?)

Gargaritza welcome back

lucutta, monica

Asta mica a mea descopera din ce in ce mai mult mediul inconjurator, drept ptr care abia pot s-o mai hranesc... fie se intoarce cu capsorul in toate partile sau incearca sa se ridice de abia ii tin biberonul, fie mananca cu nasul in tzatza (ptr ca am pus-o mai mult in ultimul timp)!!! M-a zapacit de tot... e un chin sa-i dau sa manance...
Plus ca e f agitata, mananca, regurgiteaza ... m-a zgariat pe fata de zici ca-s zgariata de pisica, mi-a tras vreo 3 capete azi in mandibula de io era s-o iau razna si ea n-avea nimic
Eu innebunesc in casa, , simt c-o iau razna daca nu se schimba vremea sa mai scot si eu nasul nitel, mi se naclaieste si neuronul asta pe care-l mai am ... probabil si asta mica simte starea mea de agitatie si de nervi...
plus ca astia de la servici trag de mine sa ma intorc... si eu chiar nu pot si nici nu vreau.... si sper sa n-am nici o problema cand oi cere sa-mi faca actele ptr CIC
Sunt plina de nervi...

Luminita multumim ptr oferta!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

De ce nu iesi cu copilu' afara?...ce daca-i un pic mai rece si mai picura un pic...iesi ca iti face bine si tie si ei...

SI ia o pauza de vreo 2-3 ore...du-te la un masaj ceva sa te relaxezi ca nu-ti faci nici tie nici ei bine daca esti stresata...sau..pur si simplu plimba-te....

Noi iesim in fiecare zi si ma mai racoresc si eu si el...e mai bine.

Cu serviciul...eu l-am inceput de cand avea Matei 2 luni asa ca...e greu dar daca n-avem ce face..asta e.
mamica sa se simta mai bine

Mergi la inceput