Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
AlexaM spune:
Lucutta si Monica
Multa sanatate si toata fericirea din lume sa vina la voi.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Uitati aici fata ganditoare:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/seAqDcmeXQ5PkyDHInSivA?feat=directlink
si cu nasul rosu de la frig: http://picasaweb.google.com/lh/photo/FWSP9Vqw7el5Gm2VpUJlZQ?feat=directlink
Legat de baita: si tati face baie cu bebe in cada mare de la 4 luni cam in fiecare weekend...tare se mai balacesc ei acolo si le place mult (tati spalat bine inainte si cu slip...la fel si cada...spalata bine nu cu slip). Lplace mult...am intrebat dr inainte si a zis ca e ok. Tot ea mi-a zis ca e cineva care poate veni si acasa sa faca scufundari cu bebe in cada...adica sa te invete cum sa faci. Mai repede asa decat la piscina cu bebe ... nu am incredere sa fie in aceeasi apa cu alti bebe si alti parinti...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Paula-Laura spune:
Buna si de la noi!
In primul rand vreaus a o sustin si eu pe Monica !!! Ma rog ca totul sa fie bine !(as fi bagat majorete, dar nu vor emoticonurile sa fie folosite )
Giulliana, Babytza ma bucur ca baietetii vostrii sunt ok!
Preety si la mine este foarte cald in casa si Mihnea a vut aceeasi problema cu broboanele cand am schimbat samponul Eu m-am intors la samponul vechi si bubitele au trecut in cateva zile. Totodata am inceput sa inchid caloriferele. Daca inchid caloriferul din sufragerie si din camera lui temperatura coboara pana la 24 de grade. Mai deschid caloriferele odata la 2 zile. Il tin imbracat in body cu maneca scurta+pantalonasi subtiri
JulyMorning noi azi am fost la a doua sedinta de hidroterapie/gimnastica/masaj (pana in 6 luni nu il baga in piscina) si vom continua. Eu dau 550 ron pe 4 sedinte, si din ce am vazut cam astea sunt scorurile.. Ideea este ca e bine sa incepeti, sa faca muschi (al meu e un grasun si tb sa bag viteza in el)
Eva eu am ales sa fac Prevenar la 3-5-7 luni (plus o doza de rapel ceva mai incolo, nu mai tin minte exact la ce varsta, trebuie sa caut prin hartii) Dar Mihnea se va juca cu alti copii (are verisori multi) si eu ma voi intoarce la munca din mai, deci riscul e mai mare.
Luminita mamica curajoasa! Hai ca tre sa se termine si reactiile astea!
Lucutta
Eu nu pot sa intru pe niciun link pus de voi (poze babymom, poze luminita, nausica, filmulet nerantula) O sa dau un restart si mai vedem dupa aia
Ma duc sa fac mancarica minune (mersi mult Simodina si Gaia pt reteta)
you all
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Didididi spune:
Diana noi facem bine. Nu mai luam de vreo 2 saptamanai niciun tratament. Am zis ca e ok fara, daca am trecut pe mancarica. Noi avem masa de la ora 10 (fructe) diversificata, la 13.00 avem legume (radacinoase, dovlecel, cartof dulce) in diferite combinatii dar papam in jur de 100-130 g + lapte.
De vreo 4 zile ii dau si cereale si am avut niste nopti cu treziri din jumate in jumate de ora . Acum ca de la ele nu doarme (am observat ca face acum 1 kk pe zi in loc de 3) sau de la altceva nu stiu. Astazi i am dat putin suc de morcov sa contracarez efectele constipatiei.
Legat de laptele AR, nici pediatra mea nu a fost de acord la inceput. Era vb de inceputul lunii a 2 a, pt ca constipa si implicit deregleaza tranzitul intestinal, dar dupa o luna a zis si ea ok (dupa ce a verificat si cu o eco ca e reflux). Laptele asta are moleculele mai mari si sta mai bine in stomac. Eu cred ca o constipatie nu se compara cu o bronsiolita sau otita.
Haide ca m am intins...
Didi
CosmyB. spune:
MONI sa stii ca iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Totul o sa fie bine cu minunea ta
Cuscra ma bucur ca e totul bine cu Daviduta nici nu ma gandeam ca poate fi altfel soricelul e perfect!
Giuliana ma bucur ca ati scapat de griji
Nu am apucat sa citesc din urma, am spicuit doar.
Pozici
Mami super happy de Maya
babytza spune:
Cuscra multi pupicei pentru voi Ce mai face piticoata mea preferata ???
Soricelul este foarte mucios si le cam tuseste de dimineata. O astept pe nasica cu batista bebelusului ca deja e razboi in nasucul lui.... Am avut o tentativa de Nurofen , dar am ras cu lacrimi 15 minute...nu a inghitit nici macar 1 ml o sa fie un terorist, cand nu vrea el ceva , nicio sansa nu ai ....
Alexa e un scump Matei Cum face el ochisorii mari la poza
Dididi si eu am vazut ca David doarme agitat cand ii dau cereale seara. asa ca de 3 seri nu ii mai dau la masa de seara, ci la penultima. Incearca si tu si vezi cum doarme, asa macar iti dai seama daca cerealele erau motivul Am citit si la pepenasi, ele au puii mai maricei, tot asa au sesizat si ele. Ca cerealele seara ii agitau, nicidecum nu dormeau mai bine si mai mult.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Nerantula spune:
Alexa, ce roscovan cu ochi albastri ai tu acolo! Si il prinde atat de bine culoarea bleu de la body! Mateias cumintel!
Imi poti da si mie, te rog, datele de contact ale persoanei care vine acasa sa faca scufundari cu bebe? Ma intereseaza foarte mult!
Anca, pentru super-mamica, nu stiu cum reusesti, dar tine-o tot asa! Cum mai papa Carla?
Banu, bine ai mai trecut si pe la noi ... si eu te-am vazut mai activa la pepenasi, eu le urmaresc pe fete din umbra uneori si mai prind in zbor cate o idee buna .. cand nu fac ele scene neto-novelistice
Lucutta, nici eu n-am stiut ...
Lumi, am vazut si eu pozele cu nazdravanii, sunt foarte frumoase, iar ei sunt niste pitici blonduti superbi! . Imi place la nebunie cea cu tati dormind langa ei doi aliniati, cred ca ai inima cat Pamantul cand ii vezi! Sa va traiasca si sa gasiti ragazul sa va bucurati de ei din plin, mamica epuizata!
gargaritzo, chiar azi ma gandeam la tine, ca nu te-am mai vazut de mult, sper ca esti (mai) bine. Stii ca esti o norocoasa cu o fetita atat de cumintica, auzi la ea, sta 2 ore singurica sa se joace, eu nici 10 minute nu vad pe zi asa ceva la Gruia .. norocul meu (sau nu?) ca doarme mult ziua si apuc sa-mi mai trag si eu sufletul. V-am admirat pozele, sunteti doua frumoase si pe bebelina brunetica o prinde tare bine rosul (de Craciunita)
babymom, am vazut pozele de la botezul lui Dragos, sunteti o familie foarte reusita, sa faceti si o fetita ca va pricepeti
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
300 spune:
CD da poate fi un semn ca n-are suficienta incredere in sine deci e depresata [:)) ] Zau ca m-a apucat rasul cand am citit ultimul post despre cumnatzela.
Banu daca scrii mai des cred ca apucam si alte fete sa fim pe faza [:D} imi pare rau ca aveti probleme .
Gargaritzo nu stiu daca ai intrat si pe messenger, la un mom dat chiar am atipit si eu langa andina somnoroasa asa ca nu te-am vazut.
Aaaaaaa... da, eu, gigica dintr-a VII-a B am observat ca am fost mult mai putin irascibila cand am luat spirulina (ieri am terminat a 10-a zis si implicit cutia). Azi insa arc pic iar in butoiul cu nerabdare si ma bate gandul sa mai inghit un rand... Coincidenta sau nu oricum e buna zic ei...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
simodina spune:
Prevenar: informatii despre modul de administrare aveti www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf" target="_blank">aici. In esenta daca vaccinarea se face pana intr-un an atunci sunt necesare fie 3 doze ( pana in 6 luni) fie 2 doze ( dupa 6 luni) + o doza de rappel in jurul varstei de 1 an. In total 4 respectiv 3 doze. Intre 1-2 ani sunt necesare 2 doze. Intre 2-5 ani 1 doza ( nu merge peste 5 ani ). Stanciu recomanda vaccinarea pana in 6 luni numai daca aveti copii acasa care merg in colectivitate, altfel nu dar o recomanda totusi pana intr-un an. Daca decideti sa nu-l vaccinati pana la 2 ani, dupa aceasta varsta tot de la Stanciu citire exista pneumo 23, care imunizeaza pt 23 tulpini vs 6 sau 7 prevenar si el il recomanda pe acesta din urma. Eu pe Serban l-am vaccinat la 3 ani cu pneumo23 ( la 2 ani si 2 luni mi-a facut prima pneumonie, in 2 luni alta si atunci i-am descoperit astm-ul alergic ). Asta pana va raspunde si Babymom dar ma documentasem in vara pt Serban si v-am zis si voua.
bitza2008 spune:
Hello!
Babytza ma bucur ca soricelul e doar capos...ce sa zic, eram sigura!!!
Alexa marturisesc ca mi-e taaare drag Matei are niste ochi patrunzatori.
Banu sper sa te vad mai des!
Luminita gemeneilor!!!Mie mi se pare ca seamana tare. Sunt superbi!
Babymom sunteti o familie frumoasa.
Eu cred ca sunt singura de aici care, probabil, nu va face copilului Prevenar.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze