Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Lucutta si Moni multi pt.2 mamici super super.
Vorba Monicai ...totul se intampla cu un scop.
Toata compasiunea mea!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Multumesc mult pt parola fetelor!
Anca felicitari! S-ar putea sa venim toata trupa la Baia Mare wkendul asta si in cazul in care ne coincide programul poate reusim sa ne vedem
Luminita baietii sunt identici? oricum eu nu gasesc deosebiri
Dorm si baietii mei asa ca mai reusesc sa intru si eu pe net!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, esti o dulce cu povestesti tu de matracuca de cumnata!! Sincer, eu nu cred ca o sa rezolvi prea multe, chiar daca ii spui... dar sper din suflet sa-i inchizi gura, macar pe moment!

Anca, , subscriu la ce a spus CD!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lumi, vorba sanzianei....eu tot incer sa ii deosebesc pe picii tai cand sunt amandoi in poze, dar...nu prea imi iese

ramo..poate ai dreptate, remodelare abdoment la 4 luni dupa nastere, coafor, manichiura/pediciura in mod constant la salon, strabatut mall-uri in lung si lat, restaurante idem cu bebe la purtator, sala, (planuri de marit sani+operatie de remodelare a cicatricei de cezariana)cred ca ajung si asta sa fie obositoare

Gata, nu mai rea,dar imi tot sare mustarul cand ma suna, by the way...stau cam prost cu nervii, ce sa iau, asa light fara sa ajung pe la dr, ceva natural, stiti?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna mamicutelor ce mai faceti?

sper ca toate sunteti bine

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, Sanziana, scrisesem un mesaj, dar nush de ce nu a aparut...

Ziceam cam asa: baietii nu-s identici, nici fizic si nici ca personalitate, desi au fost in aceeasi placenta si sac, univitelini, si ar fi trebuit macar fizic sa semene. Dar ei au ochii diferiti, forma fetei difera, (Robi e mai rotund decat Edi, pare mai gras, dar nu e, acum au aceeasi greutate si n-a fost niciodata o diferenta mai mare de 60 de gr intre ei), buzele sunt diferite etc.

Iar ca personalitate, lista e lunga: unul e mai alintat, unul e mai nazdravan, unuia ii place degetul mare, celuilalt nu, unul doarme in scoica, fratica-sau nu mai vrea, chiuie fiecare pe limba lui, la orele preferate de fiecare, dar intotdeauna alte ore....... si tot asa.

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Ada, multumesc mult!!! Chiar ma tenteaza propunerea ta..
Alexa zicea de tante aia, mi-a dat si nr ei de tel... multu' Alexa!
Cat despre doctor... eu sper sa n-am acea rana pe col pe care au vazut-o doi medici in timpul sarcinii.... dar nu cred ca a trecut de la sine, nici ca e de neglijat, avand in vedere ca se vede cu ochiul liber.... am amanat-o pe luni, vedem daca reusesc sa ajung. Deja mi-e groaza cand ma gandesc la Papa Nicolau, la colposcopie si operatia de dupa... daca se va ajunge la asta. Cand o sa gasesc timp pentru astea.... e un mister total ptr mine.

Despre Rotarix, noi am facut la 2 luni si rapel la 4 luni (trebuia sa-l facem la 3 luni, dar eram raciti). N-am avut reactii negative... doar un kk mai moale la Robi, si la prima injectie si la a doua si mici, (dar mici!), si putine varsaturi. Chiar s-au comportat bine, tinand cont ca de fiecare data au facut si alte 2 vaccine, Prevenarul si Infanrixul, mititeii...

GHIDUL MAMEI

Cu placere pt numar...sper sa fie de folos.

Cat despre rana pe col...eu am, de fapt e ectopie, si o tratez de ceva timp (in trimpul sarcinii am lasat-o in pace) si sper sa scap fara cauterizare. Dr mea nu recomanda cauterizarea ca se pot intampla chestii nasoale. Dr Mirela Popa...Medlife. Poate incerci si asa.

Sanatate!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

buna mamicutelor ce mai faceti?

sper ca toate sunteti bine

Noi facem bine..voi ? Ce mai face piticotul tau ? Am crezut ca v-ati mutat definitiv la pepenashi, asa am citit in ultimele tale postari.... Te-ai hotarat unde vrei in lista ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mama lu Mikuuuu.... las-o pe cumnata ca te amaraste prea tare... asa sunt unii... plini de ei si cand dau pe-a afara de atata plin, le e tare greu saracii...

Cand te mai suna, zi-i stai draga sa iti povestesc eu ce fac, si n-o mai lasa sa zica nimic! Lauda-te tu.

Am eu o prietena asa, care vorbeste taaare mult despre ea (da io o iubesc tare) si cand sunt suparata rau, o sun pe ea, si incerc sa zic... nu am loc de ea, vai ce mi s-a intamplat, stai sa vezi, prin ce-am trecut... si cand terminam de vorbit am uitat ce ma durea pe mine Buna si terapia asta...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

nu. mai intru pe la pepeni ca ei au experienta hi hi
dar si acolo rar

stii ce parca tu mi=ai raspuns mereu cand am intrat eu si rar fiind

atunci pe tine te pup de mai multe ori

piticutul doarme acum iar avem probleme cu constipatia

am fost la medic iar debridat. in fine probleme dupa probleme

Mergi la inceput