Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav tot inainte! Ma bucur mult sa aud ca nu mai plange!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

mda, pai anto primeste cate 4 pic vigantol/zi.......
....la sebi n-am observat nimic in sensul ca e ceva cu luna a3a.... el a luat kilu si in luna a3a..... ?!

olivia, daca poti, mai pune inca o data linkul acela interesant (mereu ai pus adrese utile).... ca e greu sa dau paginile inapoi la cum se misca reteaua acum...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mav, scuze ca n-am intrat pana acum ca am umblat pe la Ambasada azi si am depus actele pt certificatul de nastere romanesc, nu stiu daca ai gasit linkul pana la urma ca n-am terminat de citit capitolul dar il mai pun o data www.zerotothree.org/site/PageServer?pagename=ter_util_babybrainflash" target="_blank">aici
Doamne ajuta sa pape Anto si sa ia greutate.

Fetelor, azi David a vomitat galbui El de obicei nu prea vomita, rar a vomitat si atunci lapte branzit, de aceea m-am speriat cand am vazut galben, ca un mucus. Aveti idee ce poate fi?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Va multumesc inca o data pentru gandurile bune si pentru sustinere!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

fetele, sunt disperata....mi s-a inrosit un ochi, ma doare si secreta ceva galben, banuiesc ca e conjunctivita
Si duminica am botezul Aveti idee cu ce sa ma dau?? Am voie kanamicina daca alaptez???

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

mav suntem alaturi de tine sa depasesti acest obstacol si sa rasara soarele pe strada ta cat mai repede.
Te

quote]citat din mesajul lui mav

mariana, lui anto i-au facut echo inainte de externarea de la maternitate.... si au zis ca e ok... dar pediatra zice sa mai facem un echo abdominal... ca nu gaseste justificare pt stagnarea asta...

diana, poate e 'normal' pt bb tudor sa ia o pauza... dar la anto e ceva in neregula. pai tudor e nascut cu 2700g si are 5900g la 3 luni. anto a avut la nastere 4200g si desi avea la 2 luni si o sapt. 5900g (stiu pt ca atunci am facut vaccinul), acum, la 3 luni, avea 5860g......
dr zice ca poate mai trecea cu vederea daca lua macar 100g de atunci.... dar asa, sa dea inapoi.... nu e deloc ok......

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

[/quote]

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 6+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

[quote]citat din mesajul lui lauramiron

fetele, sunt disperata....mi s-a inrosit un ochi, ma doare si secreta ceva galben, banuiesc ca e conjunctivita
Si duminica am botezul Aveti idee cu ce sa ma dau?? Am voie kanamicina daca alaptez???

Laura ai voie, Damian cand a facut conjunctivita asta a primit in maternitate, unguent cu kanamicina.In nici un caz sa nu pui comprese cu ceai de musetel...reteta f clasica si cea mai putin recomandata de altfel.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumesc Leeloo[pup] L-am trimis pe sot la farmacie, dar alea i-au spus ca n-au nimik sa-i dea daca alaptez Si i-am zis sa-mi ia kanamicina, chiar daca scrie pe prospect ca ar fi contraindicat pe perioada alaptarii....tre' sa fac ceva, nu pot sta asa

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

[quote]citat din mesajul lui lauramiron

Laura ai voie, Damian cand a facut conjunctivita asta a primit in maternitate, unguent cu kanamicina.In nici un caz sa nu pui comprese cu ceai de musetel...reteta f clasica si cea mai putin recomandata de altfel.

Leeloo

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

_

Poze cu noi

Laura, poate e bun tratamentul pe care i l-am facut eu lui Zibe, picaturi Nitacin si sters cu ser fiziologic....zic si eu, nu stiu.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Nu are nimic specificat de alaptare...daca era ceva, scria cu siguranta! Asa ca stai linistita, nu iti va influenta laptele sau pe copil in vreun fel. Stiu ca la farmacie se mai nimereste cate o atotstiutoare care sa spuna ce si cum, mi s-a intamplat si mie cand am fost racita si farmacista ca ea nu imi da tantum verde daca alaptez...ca trece mentolul in lapte si o sa refuze copilul laptele...si de ce sa o injur pe ea . Multa sanatate si sa iti treaca repede pana la botez!

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginye, luni la ora 3 sufletul meu va fi alaturi de Stefanut! Bafta multa, mamica puternica!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput