Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Andy, multumim

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebicu Strumficu de vreo saptamana vrea numai in brate si nu tinut oricum, ci numai la verticala...pana si cand dau sa-l las aplecat pe mana ca sa pape plange ca nu-i convine...deci cat e treaz numai in brate, cu greu il pacalesc sa ne jucam dar el sa stea intins pe pat...si asta tine numai 2-3 minute. Si cand vad ca se calmeaza in brate si eu obosesc zic sa-l mai las si jos, dar urlaaaaaaaaaaaaa imediat de nu mai are aer...mentionez ca toate astea in conditiile in care e papat, ragait, schimbat, nu are colici...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eli iubita nu am mai primit niciun alt PM de la tine...poate o fi fost vina mea ca aveam 22 mesaje in inbox, limita admisa fiid de 20 ...acum e ordine si in inbox-ul meu.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bebicu Strumficu de vreo saptamana vrea numai in brate si nu tinut oricum, ci numai la verticala...pana si cand dau sa-l las aplecat pe mana ca sa pape plange ca nu-i convine...deci cat e treaz numai in brate, cu greu il pacalesc sa ne jucam dar el sa stea intins pe pat...si asta tine numai 2-3 minute. Si cand vad ca se calmeaza in brate si eu obosesc zic sa-l mai las si jos, dar urlaaaaaaaaaaaaa imediat de nu mai are aer...mentionez ca toate astea in conditiile in care e papat, ragait, schimbat, nu are colici...

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Exact asa face si al meu. Vor sa vada lumea. Au crescut.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Eli, cred ca este suficient ca o persoana sa raporteze un PM de la tine ca fiind spam si sa-ti fie blocate mesajele private...
Incearca sa vorbesti cu Ale sau cu alt moderator... nu stiu ce ai mai putea face...
Poate ca ar trebui sa spunem odata public care-i fierberea cu PMurile.... Chiar nu vad de ce s-a supara cineva, cand e de bine, nu de rau?

...Noi n-am ajuns la dr azi, mergem sambata, sa ne duca tati, caci a plouat toaaataaaa ziulica......
Partea buna, zic eu, si dimineata a primit completare Anto si... pana la ora asta n-a mai plans deloc!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Mav ma bucur mult ca nu a mai plans Antonio...oare e mai linistit datorita completarii? Pup dulce pe amandoi.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav
[

Partea buna, zic eu, si dimineata a primit completare Anto si... pana la ora asta n-a mai plans deloc!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Bra-vo, pui micutz!!!!

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginye, cu tot sufletul alaturi de voi!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si noi suntem la categoria "nu mananca"... Anastasia manaca tare putin, in medie 70 la o masa, mai "scapa" si 80-100... sunt tare nacajita.. am decis cu drita sa-i dam complex B 1 ml de 3 ori pe zi ... Nu vreau sa-i schimb inca laptele, ca s-ar putea sa nu-i placa nici alta formula (acum suntel pe Humana 1)... raducu mananca mai bine, cca 100-110 ml in medie. Tot nu mi se pare grozav, dar dr a zis sa-i dau numai ei vitamina. Bine ca ati scris cu Vigantolul, eu aveam indicatie numai 1 picatura pe zi, dar mai scapau uneori si 2 in guritze, asa ca acum am sa fiu superatenta la chestia asta!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

luni mav spunem totul ..chair nu inteleg cina ma raportat ca spam e aiurea rau de tot...ce naiba ma chia asa...cand o veni ale sa vb cu ea..si vb aia unde dai si unde crapa

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput