Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

isaelena la mnine nu a ajuns nici un mesaj mai triite odata te rog activeaza si pm....
izabela da a ajuns mesajul si am si efectuat modificarea...ti-am trimis pm
mai nu inteleg de ce nu ajung mesajele din moment ca imi arata ca mesajele s-au trimis si s-au si citit adica in outbox imi apar plicurile desfacute ...va rog frumos verificati si spamurile poate ajung acolo...multumesc

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Superba bebelina Si mami arata foarte bine

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Multumim scumpelor sunteti niste dragute!!!

Deabia acum am pus fotografii multe noi..enjoy it!!!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

izabela soroooo iti si trimisai mesaj la pm la ora 15.05..am si efectuat operatiunea.....
nu inteleg de ce nu ajung mesajele..mentionez ca nu am nici inboxu si nici outboxul plin un moderator ceva sa ne spuneti unde e buba?

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ginyede o mie de ori pe tine si Stefanut!
Marysa frumoase poze, frumoasa printeasa aveti acolo!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mav

Fetelor, am reusit! BB a dormit toata noaptea in patutul lui! A fost prima data cand l-am pus si i-a placut. Bineinteles, am tras patutul langa patul meu sa o simta pe mami toata noaptea. S-a trezit la 2 si la 4 sa manance, dar l-a luat somnul imediat. prima noapte cand nu plange si nu vrea sa gangureasca dupa 3 dimi pana la 6. Sper sa nu fie doar o intamplare!

Eli

Spiridusule

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

felicitari pt prima noapte in patut

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

s-a trezit la 3.30 de foame!!! va dati seama? s-a sculat noaptea de foame, isi revine! (nu imi imaginam vreodata ca o sa fiu bucuroasa ca mi se scoala copilu noaptea sa manance)

Super, vad ca azi sunt numai vesti bune. Intai mav care a zis ca antonio a papat bibe, apoi giney care a zis ca stefanut a dormit in patut si acum tu care ne anunti ca bebelina ta a cerut papa noapte. Sa o tina tot asa.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Da fetelor, luni e ziua cea mare: prima operatie! Duminica plecam la Timisoara si luni, la ora 3, intra in operatie. Asa ca...tineti-ne pumnii si rugati-va sa fie totul bine! Va multumesc din suflet!

ginye, multa putere sa va dea DD si sanatate! Un gand bun pt voi si multi pupici pt Stefanutz .

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Gynie: Dumnezeu sa fie cu voi luni! mamica si bebelul. Noi suntem aici si ne gandim la voi.

Aleinad, Laura, Alra, Eli, Mamiseli: Multumesc de raspunsuri. Ii dau inainte cu alaptatul, dar nu cred ca voi ajunge cu el pana la 6 luni doar cu lapte....ca e mare fomist. Cred ca va trebui sa incep diversificarea mai repede, ca altfel imi mananca urechile.

Alra, Mav: Ma bucur de vestile bune!

Laura: Ce printesa mare ai tu acolo!

Otilia: Pe unde esti?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Buna seara fetelor,

Multumesc celor care mi-au raspuns cu scaunul verde, mi-ati luat o piatra de pe inima.
Am vazut ca discutati despre tinutul in brate al bebeilor si despre "rasfatatul" lor. Eu stau numai cu puiutul meu in brate. Cand este treaz el nu vrea decat in brate,rar il mai pacalesc cateva minute cu suzeta atunci cand am ceva urgent de facut. Dar si suzeta o scapa/arunca din minunt in minut si trebuie sa fiu prezenta langa el. Ce sa mai spun ca in primele trei saptamani noapte nu vroia sa doarma decat la mine pe burta sau la mine in brate. Ma inconjuram de perne de o parte si de alta si in fund cu copilul in brate mai atipeam si eu cateva minute. Acum nu mai doarme in brate dar tot cu mine in pat il culc dupa prima trezire.
Mie imi curg sanii in fiecare noapte chiar si acum dupa 6 saptamani de cand am nascut. Intr-o noapte mi-a trecut si prin sutien si buretel din acela de protectie. Mie chiar nu imi place treaba asta dar nu am ce face,bine ca e laptic pentru copil.AM si zile cand el papa mai mult si zici ca am sosete in loc de sani,dar noaptea pentru ca el papa mai putin curg asa bine.
Apropos cine imi spune si mie care este treaba cu ceaiul de tei si baietei ca eu nu stiu.Bine eu oricum nu ii dau deloc ceiut dar eram curioasa.
Elilov3,Babyzapi multumim pentru aprecierile facute.
Gynie multa putere si sa fie Doamne Doamne langa Stefanut luni si sa fie totu bine. Suntem alaturi de voi .
In legatura cu vaccinul la noi de cateva zile a devenit mai vizibil si parca incepe sa coaca. Sper sa nu fie nevoie sa il refacem la noua luni.
Copilul a adormit la mine in brate. Asa frumos doarme ca nu imi vine sa il pun in patut ca imi e teama sa nu se trezeasca. Asa ca oricum stau la calc,tine mama porumbelul in brate sa faca nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Apropos fetelor, mie mi-a disparut albumul cu poze din contul de cozonacei de ieri pana azi. Eu nu stiu ce s-a intamplat mai ales ca ei pana acum in seara asta nu m-am mai conectat. Si dureaza asa mult sa pui pozele incat ma dau batuta si nu mai pun in cont. O sa pun pe contul meu privat si gata

Mergi la inceput