Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
criss703 spune:
Ginye Bafta luni la primul examen a lui Satefanut , o sa-l treaca cu bine ca e un invingator iar mami ii insufla curaj 

Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
mar_ysa_28 spune:

Ginye sincer nu mi-am pus problema...ei ii place zgomotul, iar muzica frumoasa ii pun la cdplayer...
Pub bebe Stefanut si mamica lui si va vm sustine si ne rugam pt voi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 mar_ysa acelasi tip de carusel avem si noi, dar ma streseaza ingrozitor melodiile! ![]() ![]() ![]() Sunt stridente, nush ce sa zic. Parca urla, nu canta.![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
aleinad.g spune:
Arla, pupam fetita care vrea sa pape!
Laura, si cine-i da biberonul? Ca daca i-l dai tot tu mi se pare mai mare pierderea de timp. Am luat cunostinta si de raspuns. ![]()
Ginye, felicitari pentru somnicul dulce de noapte. Doamne ajuta sa fie bine operatia!
Mar_ysa, tineti-o tot asa!
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Amalia spune:
Mada, Vrabiuta pup puiutii sa scape de refluxul asta si de colici!
Multa sanatate!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julia16 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Ihotu Gabriella am notat ce mi-ati spus de ceai. Multumesc de raspunsuri! Inca mai astept pareri legate de ceaiul de tei! ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Ginye eu, deocamdata, nu ii dau lui Tudor nici un fel de ceai. Dar cred ca e prostie sa ne gandim ca ceaiul de tei dat acum, l-ar afecta in vreun fel la maturitate. Sotul meu a facut armata inainte de revolutie si le puneau si bromura in ceai, dar te asigur ca nu a avut urmari, ba din contra.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://community.webshots.com/album/569474404wRLSzZ
babyzapi spune:
Eliza sorooo ma umplui de nervi
. Am vrut sa-ti mai dau un PM cu toata treaba facuta, urma ca tu sa dai doar copy si paste dar nu a mers frate. eu dadeam pe "trimite mesajul" si imi zicea "v-ati logat afara cu succes"...de 3 ori...pai cine puii mei vroia sa se logheze afara???
eu vriam sa trimit mesajul...l-ai primit cumva totusi si pe al 2-lea PM?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Aleinad, eu sau bona sau tati....cine apuca![]()
| citat din mesajul lui aleinad.g Laura, si cine-i da biberonul? Ca daca i-l dai tot tu mi se pare mai mare pierderea de timp. Am luat cunostinta si de raspuns. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
mar_ysa_28 spune:
Multumim scumpelor sunteti niste dragute!!!
Deabia acum am pus fotografii multe noi..enjoy it!!!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Multumim scumpelor sunteti niste dragute!!! Deabia acum am pus fotografii multe noi..enjoy it!!! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea |
E o frumoasa si elganta ca o domnisoara, sa-ti traiasca!!!
Amalia spune:
Mar_ysa e dulce foc papusica ta!
Are niste ochisori foarte frumosi! Se vede cat de mult o iubesc tati si mami! Foarte reusite pozele..si cea in care invata mami si alapta...si cea din marsupiu de la masa...sunt multe dragute!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Multumim scumpelor sunteti niste dragute!!! Deabia acum am pus fotografii multe noi..enjoy it!!! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)