Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 3
Mondor spune:
Cryss nu am rezolvat problema, am sunat de cateva ori la numarul respectiv, nu a raspuns nimeni, am indraznit si am trimis si un mesaj....pana una alta, am renuntat la ideea de a mai cauta, mi-am strans tot ce incurca traseul la bebe si sa mearga in 4 labe cat pofteste Oricum , multumesc pentru ca ai vrut sa ma ajuti!
Numai bine !!!
Hainutele de la mine pana in 7 luni vor merge la o burtica ce v-a naste acum in februarie, sper sa-i fie utile !
mondor
cryss26buc spune:
stiu cred ca e plecata din tara mondor ca si eu am sunat o dar i am lasat pe sait un mesaj si cand va raspunde vb imi pare rau sper sa dau de ea cat de curand
ancadragoman spune:
Ptr lista de donat:3 biberoane Avent ,folosite dar in stare buna
Si as avea nevoie de un scaun de masina ptr o fetita de peste 25 de kg care este semiparalizata si este greu de transportat .Atasez blogul ei sa o vedeti http://seek-on.com/wpmu/maria/
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
danielac spune:
Imi pare rau ca faceti sa degenereze suibiectul acesta... stiu bine cele care fac asta, nu trebuie sa dau nume, ca sa isc noi valuri...
din pacate ca si alta data, ne izbim de oameni care nu cunosc frica de Dumnezeu, daca pot cere ajutor aici si pot vinde apoi ce au primit... nu uitati ca fiecare fapta are un revers...
revin acum cu doua mesaje private, nu dau numele celor care m-i le-au trimis dar doresc sa le pun aici ca sa trageti voi concluziile dorite:
1. "Nu o zic pe forum, ca se va ajunge la ceva urat, si ar putea fi inchis topicul, ceea ce nu imi doresc.
Spuneti-i gazutzei daca are pretentii, sa le spuna inainte de a cere ceva...Ca sa clarific, a cerut un carucior, valipop i-a trimis, iar draguta gazutza dupa un timp l-a dat...ca era prea "greoi", ca are de coborat o scara(eu am 4 etaje, dar nu ma plang) poate era o alta mamica ce avea nevoie mai mare de carucior, oricat de "greoi" ar fi fost el. Asa ca...pt pretentii s-au facut magazinele, de acolo isi ia ce culoare vrea si ce greutate.
Atat am avut de spus.
Nu cred ca ai de ce sa te superi, din moment ce tu conduci aceste "operatiuni", mi se pare normal sa stii asta ca sa fii informata de unele si altele"
2."mi s-a parut ceva suspect la userul mami_pui (aici ddeiutzz) si am dat un google ajutata si de o alta membra care din pacate i-a trimis hainute acum cateva zile si azi a descoperit cine era de fapt. dupa id-ul de mess de la tipa care i-a dat hainutele am gasit-o pe multe forumuri.
la noi cerea premergator ca sa-si tina copilul ocupat. aici vad ca cere paturici sau jucarii tot ca sa-si tina copilul ocupat. mare grija cu ele si cu alti membrii noi care-si fac cont numai ca sa posteze mesaje la subiecte de genul asta.
apropo! la noi pe forum cerea imprumut un milion si ia sters adminul subiectul.asta e un exemplu de subiect deschis de ea dar daca dai un google gasesti la greu"
Va las pe voi sa comentati aceste mesaje, un singur lucru doresc sa adaug cu privire la priml mesaj:
Sa fie clar pentru toata lumea, eu nu "conduc" nici o operatiune aici sau in alta parte, nu e forumul meu, nu sunt nici macar moderator... am ajutat cu hainute si alte lcururi de la mine si apoi am facut niste liste ca sa fie mai usor de organizat treaba, am primit pachete cu lucruri de la fetele marinimoase din alte tari (de la Olanda, din Grecia si din Italia) pe care le-am sortat si le-am distribuit inclusiv am trimis pachete (colete) prin posta pe banii mei!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
ancadragoman spune:
Daniela este bine ca ai dat mesajele,lui ddeiuttz i-am trimis is eu un pachet si hainutele i le-am cumparat de la Bazarul Soniei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Dodo-pui spune:
daniela e bine ca ai postat,eu va citesc si va admir.Este a doua oara cand scriu aici si probabil nu as fi facut-o daca nu "vedeam" persoane fara pic de de teama de Dumnezeu.
Te/va rog continuati sa faceti bine daca puteti in rest DD nu doarme si nu da nici cu parul veti vedea.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danielac spune:
dupa reactiile voastre la ultimul meu post, inteleg ca ar fi bine ca unele persoane aparute aici ca ciupercile dupa ploaie sa se cam retraga asa repede cum au aparut...asta daca mai au macar un dram de frica de Dumnezeu!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac dupa reactiile voastre la ultimul meu post, inteleg ca ar fi bine ca unele persoane aparute aici ca ciupercile dupa ploaie sa se cam retraga asa repede cum au aparut...asta daca mai au macar un dram de frica de Dumnezeu! |
Daca nu au macar pot fi "ocolite"
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
doamne,nu imi vine sa cred ce citesc aici...astia chiar sunt oameni fara frica de dumnezeu...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
ddeiutzz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Imi pare rau ca faceti sa degenereze suibiectul acesta... stiu bine cele care fac asta, nu trebuie sa dau nume, ca sa isc noi valuri... din pacate ca si alta data, ne izbim de oameni care nu cunosc frica de Dumnezeu, daca pot cere ajutor aici si pot vinde apoi ce au primit... nu uitati ca fiecare fapta are un revers... revin acum cu doua mesaje private, nu dau numele celor care m-i le-au trimis dar doresc sa le pun aici ca sa trageti voi concluziile dorite: 1. "Nu o zic pe forum, ca se va ajunge la ceva urat, si ar putea fi inchis topicul, ceea ce nu imi doresc. Spuneti-i gazutzei daca are pretentii, sa le spuna inainte de a cere ceva...Ca sa clarific, a cerut un carucior, valipop i-a trimis, iar draguta gazutza dupa un timp l-a dat...ca era prea "greoi", ca are de coborat o scara(eu am 4 etaje, dar nu ma plang) poate era o alta mamica ce avea nevoie mai mare de carucior, oricat de "greoi" ar fi fost el. Asa ca...pt pretentii s-au facut magazinele, de acolo isi ia ce culoare vrea si ce greutate. Atat am avut de spus. Nu cred ca ai de ce sa te superi, din moment ce tu conduci aceste "operatiuni", mi se pare normal sa stii asta ca sa fii informata de unele si altele" 2."mi s-a parut ceva suspect la userul mami_pui (aici ddeiutzz) si am dat un google ajutata si de o alta membra care din pacate i-a trimis hainute acum cateva zile si azi a descoperit cine era de fapt. dupa id-ul de mess de la tipa care i-a dat hainutele am gasit-o pe multe forumuri. la noi cerea premergator ca sa-si tina copilul ocupat. aici vad ca cere paturici sau jucarii tot ca sa-si tina copilul ocupat. mare grija cu ele si cu alti membrii noi care-si fac cont numai ca sa posteze mesaje la subiecte de genul asta. apropo! la noi pe forum cerea imprumut un milion si ia sters adminul subiectul.asta e un exemplu de subiect deschis de ea dar daca dai un google gasesti la greu" Va las pe voi sa comentati aceste mesaje, un singur lucru doresc sa adaug cu privire la priml mesaj: Sa fie clar pentru toata lumea, eu nu "conduc" nici o operatiune aici sau in alta parte, nu e forumul meu, nu sunt nici macar moderator... am ajutat cu hainute si alte lcururi de la mine si apoi am facut niste liste ca sa fie mai usor de organizat treaba, am primit pachete cu lucruri de la fetele marinimoase din alte tari (de la Olanda, din Grecia si din Italia) pe care le-am sortat si le-am distribuit inclusiv am trimis pachete (colete) prin posta pe banii mei! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
eu garantez ca la adresa mea s-a scris de la gazutza, de pe un cont care e tot al ei.
si in legatura cu banii, l-am scris pe o sectiune care se sterge automat, la un timp, pt ca am cerut un imprumut si am zis ca ii returnez pana cel tarziu pe 9 feb, deci nu avea rost sa il scriu undeva, unde sa se gaseasca si in anul 2010
Nu am gresit cu nimic, ce am primit, imi sunt de folos si va multumesc din inima, in nici un caz nu le-am scos la vanzare, le poarta baietelul meu, ca de altfel nu le ceream.
Si ca sa evitam unele discutii, cred ca ar fi mai bine sa se arate de la cine au fost pm-urile. pt. binele forumului.
Am spus si pe "parinti" ca am primit de la AdiS si de la ancadragoman, nu am nimic de ascuns, nu ma feresc si pt cei care m-au ajutat, promit sa merg la biserica sa aprind o lumanare in sanatatea vostra si a celor din jurul vostru.
In legatura cu anunturile, eram disperata(desi nu e chiar cel mai potrivit cuvant) sa fac ceva, ca nu ma mai descurcam(poate e si din cauza varstei mele)cu baietelul, dar nu vad nimic rau in faptul ca am cerut, fie prin donatie, fie sa le platesc.
Dupa cum am mai zis intr-o pagina anterioara, ma voi multumi cu ce am, voi avea grija sa ma descurc si singura de acum, ca pe viitor sa evit astfel de lucruri, nu voi mai apela la astfel de ajutoare, daca imi veti permite, voi ramane si eu sa ajut cu ce am, pt ca bebe creste si cred ca in fiecare luna voi avea ceva de dat.