Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Subiectul de fatza se vrea sa fie un ajutor pentru copii cu posibilitati materiale mici, sau deloc. Incercam sa strangem cele strict necesare pentru un bebelus, copil la nevoie: scutece, haine, biberoane, lapte praf, carucior, incaltaminte.
Cei care au cate ceva de dat sunt rugati sa isi manisfete dorinta de ajutorare aici cu o lista sumara de produse si varsta pentru care sunt bune daca se poate va rog, ca sa stim la cine apelam in caz de nevoie.
Procedura de lucru v-a fi simpla: in momentul in care gasim un copil, care are nevoie, si aflam detalii despre cazul respectiv, pe care le vom face publice vom strange necesarul de lucruri si le facem colet via Posta Romana catre ei.
Freia si Alexa
Cei care ofera: (va rog sa spuneti, de acum incolo, ce se modifica in lista!)
Noe - scaun de masina 0-9 kg, cadita bebe, hainute fetita pana la 1 an
Pegasis - saltea patut
LauraNicole - bluzite pentru 2 ani
Sorina-Alexa - geaca de iarna, lucruri pentru 4,5 ani
Kehleyr - sutien de alaptat, tampoane san, 1 cutie Milumil 1
Cloreta - premergator si marsupiu
Anangel_lexi - marsupiu
alexandrueduard - hainute, incaltari, jucarii pentru 8 luni - 2 ani
carolinah - jucarii
madau - jucarii, bluzite pentru bebe
adlemi - hainute 2 luni-2 ani, incaltari, jucarii
rrox - patut de lemn, carucior si cadita de baie
simogeo - haine, jucarii, cosmetice, cadita 3 luni
BiuMil - Carut
bogdanai - saltea de iarba pentru patut
cristina miruna - hainute fetita 0-9 luni
vl-ad - hainute baietel 1 an
carminabulina - marsupiu, port bebe, paturica plic
Sheannamp - doua cutii de lapte NOVOLAC ANTIREGURGITARE numarul 1
Klaus29 - hainute pentru 2 ani
dana.salo - hainute pentru 1 an si ghetute nr.21
dia codat - hainute si ghetute pentru 2 ani
dianocica - hainutze pentru nou nascut, cosmetice
LYLY809 - hainute bebe 5-6 luni
lucia3 - hainute bebe
LiliaToma - carucior functionabil, marsupiu
alessia80 - hainute bebe, lapte, marsupiu,...
elyanne - marsupiu
ammuntean - hainute bebe pana la 12 luni
mihaela 80- hainute bebe pana la 1 an si jumatate
apisica - hainute intre 6 luni si 1 an, carucior
Priscilla - hainute, creme, jucarii 0-12 luni
gremlin - hainute, jucarii, papucei pana la 1 an
teodoral - hainute, cosmetice 1-5 luni
Madizza- hainute, carucior pana la 18 luni
sanziana27 - haine mamica
alexxia - 3 cutii Lactovit
irinafils - hainute pana la 4 luni
Pisimuki - hainute copii
theli - hainute 0-3 luni, 2 biberoane noi,1 pachet de pampers mare 3-6kg
SimonaBB - hainute 0-3 luni
tlaura - hainute, jucarii
Lorikay - hainute, pantofiori, jucarii
Anya - cadita, pampers nr.5, ham bebe
firaflor - imbracaminte, incaltaminte 1-4 ani
ancadragoman - 3 biberoane Avent, folosite dar in stare buna, cutie de lapte Humana Folgemilch 3(400g) care expira in sept.2009
mariutza_mea - un maruspiu, cate ceva de incaltat, un cosmonaut de 6-9luni si pampersi happy nr 1 si o pompita de nas
alexiuli - un bax de pampers 64 buc, marimea 2(3-6 kg) si hainute pt baietel 0-3 luni
crialex06 - tarc,un carucior sport,si cateva hainute pentru 1 an
Cei care au nevoie de ajutor:
1 Bebe 5 luni in Bucuresti - GABRIELLE4*
2 Bebe 5 luni in Giurgiu - GABRIELLE4 *
3 Bebe 5 luni - BUBURUZICA2005 *
4 Bebe Andreea (mama Rodica) - GABRIELLE4*
5 Antonia 1 an si 3 luni (7 sept 2006) - NATY-BLONDY *****
6 Fetita 5-6 luni - EMEE *
7 Gemene 6 luni - TZUNA
8 Stefan (nascut aprilie 2006) - BOCANILA ****
9 Baietel 8 luni - TRINITY
10 Dorin (nascut 25 dec.2004) + varul sau (nascut sept.2005) - BILUTZA28 *
11 Fetita 4 ani - CRSTNGIURCA
12 Bebe - NICOPUSCASU
13 Basi - baietel - NADINA *
14 Triplete - 26 oct.2006 (mama Iulia), Prahova - CRI19 ***
15 Victor 5 ani - Mirella
16 Ana Maria (5luni) - Dolcebaby
17 Madalin Victor (9.10.2007) - Mioarabraila
18 fetita (5 luni) - giuliaelena
19 fetita (3 ani) - florideni
20 Maria (4 ani, 25 kg, ar avea nevoie pe langa scaunul de masina si de pampersi) - ancadragoman
21 Adrian-Alexandru (aproape 3 ani, arata de 4)- Lauranicole
22 Georgiana+Rebeca (gemene,iulie 2006) - Lauranicole
23 Maria(august 2005) - Lauranicole
24 George(august2003) - Lauranicole
25 Adriana(nascuta in 2003, inalta si slaba) - Laurnicole
26 Marin(2002) - Lauranicole
27 Doina (nascuta 2007) - Lauranicole
28 Danutza (nascuta 2003)+ Valentina (nascuta 1995, e clasa a-7 a si premianta), mama singura(vaduva) - Lauranicole
29 Gemeni nascuti in octombrie 2008 (mai au inca 5 frati cu varste cuprinse intre 3 ani si 13,3 fete si 2 baieti,doua fetite fiind crescute de prietena mea Gabi Ionita-Florina si Madalina, de 3 si 5ani) - Lauranicole
30 Robert Octavian nascut pe 2 septembrie2008 (dar arata cu cel putin 2 luni mai mare ca s-a nascut la 4 kg 500) - Lauranicole
31 Bebe Rares care se va naste in februarie - Lauranicole
32 Teo - 4 ani (108 cm) - ancadragoman
Rugamintea mea este sa incercam sa punem la subiect macar prenumele celor pe care vrem sa ii ajutam si varsta aproximativa, iar in caz de nevoie sa cunoastem toate datele acestora, daca cineva are suspiciuni! Multumesc de intelegere!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Daniela,sunt perfect de acord cu ce ai spus si,la rugamintea ta, am scris adminilor si sper ca celalalt topic va fi inchis .
"Rugamintea mea este sa incercam sa punem la subiect macar prenumele celor pe care vrem sa ii ajutam si varsta aproximativa, iar in caz de nevoie sa cunoastem toate datele acestora, daca cineva are suspiciuni! multumesc de intelegere!"
Asta sa fie regula de aur a tuturor de acum inainte!
.............................
LauraNicole spune:
Daniela,am refacut listuta :
Adrian-Alexandru (aproape 3 ani,arata de 4 ca e grasanel bine)
Georgiana+Rebeca (gemene,iulie2006)
Maria(august 2005)
George(august2003)
1)Adi(Adriana de fapt,nascuta in 2003,inalta si slaba )
2)Marin(2002)
3)Doina (nascuta in 2007)
4)Danutza ( nascuta in 2003)+Valentina (nascuta in 1995,e clasa a7a si premianta),mama singura(vaduva)
5)Gemeni nascuti in octombrie2008(mai au inca 5 frati cu varste cuprinse intre 3ani si 13,3 fete si 2 baieti,doua fetite fiind crescute de prietena mea Gabi Ionita-Florina si Madalina,de 3 si 5ani)
6)Robert Octavian nascut pe 2 septembrie2008 (dar arata cu cel putin 2 luni mai mare ca s-a nascut la 4 kg 500)
7)Bebe Rares care se va naste in februarie
Am taiat-o de pe lista pe Alexandra (nascuta in 2002) deoarece familia ei si-a mai revenit financiar .
Am editat pentru ca am uitat-o pe favorita cuiva,pe Mariuca,nascuta in 2004).
ddeiutzz spune:
Chiar ma bucur ca ati refacut cap, pt ca mi se parea totusi greu sa stai sa ai grija si sa refaci listele mereu, macar stim ca e pe maini bune. Dupa cum am spus, nu am avut intentia sa supar pe cineva, am vrut doar sa fac bine, un pic de organizare, si nu am stiut ca danielaC se ocupa de asta...
Imi cer scuze.
Am sa donez si eu tot ce pot, tot ce nu imi mai este de folos.
Sa speram ca nu o sa mai fie cazuri ca in celelalte capitole. Sa speram
Alex@Sara spune:
Buna seara.Indraznesc si eu sa va cer un mic ajutor pt un bebe micmic,de 10 zile(daca nu ma insel)
Eu sunt de loc din Reghin jud Mures,si stau de 5 ani in Voluntari.Si azi vorbind la telefon cu cumnata mea am aflat de fata unei cunoastinte comune,care la 17 ani a nascut un dolofanel de baietel de 3900g.Nu a zis nmanui ca e gravida,e ff bine dezvoltata,nu s-a observat,sau cell putin asa zic cei apropiati care au avut un adevarat soc cand au aflat ca fata lor naste,si nicidecum nu are dureri de spate de la sanius(cu o zi nainte fusese la sanius si dimineata s-a trezit cu dureri groaznice,auchemat salvarea si la garda i-au trimis urgent la maternitate ca fata era dilatat maxim )Mama ei a lesinat cand a auzit,tatalui ei nu-i vine sa creada,pe bunica au sedat-o inainte sa ii zica,ea fiind cardiaca,bunicul iarasi a avut un soc puternic.Ei stau cu totii intr-un apartament cu 3 camere,mama ei lucreaza numai de 6 luni la un bar,tatal ei are pb cu alcoolul,un timp a lasat-o mai moale dar acum s-a reapucat de a fost dus la spital de n ori deja,ea nelucrand nu beneficiaza de niciu ban,sunt vai de mama lor.In numele lor,indraznesc sa solicit lucrusoare pt copilasul nevinovat,tinand cont de greutatea avuta la nastere,cre ca are nevoie de hainite de 2 luni deja,mama incearca sa alapteze dar are nevoie si de completare.daca credeti ca puteti ajuta in acest caz,am sa va dau direct adresa lor,sa nu fie suspiciuni ca as lua lucrusoare pt mine.Eu din pacate ce am avut de la cel mare am dat in vara la asistenta sociala la Primarie(dupa ce am nascut fata),iar ce s-a mai adunat am mai dat inainte de sarbatori la o fundatie in Bucuresti.Ale fetei le pastrez inca,deoarece bebe nr 3 e in burtica,nu stim ce va fi,dar daca va fi baietel vom da si cea ramas de la Sara.
Numele lor e Markus Andreea,tanara mamica,
Markus Paula,mama ei si Markus Deszjo(cre ca asa se scrie) din reghin.
In speranta ca cineva o sa ii poata ajuta,va multumesc in numele lor.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
ddeiutzz spune:
Alex@sara, am niste hainute, dar sunt promise deja, dar sunt sigura ca daca mai caut prin dulap, mai gasesc cate ceva si pt acel sufletel. Te anunt pe pm.
Dantje spune:
Buna buna,
Mariutza mi-ar fi placut sa-mi dai si mie un semn daca ai primit pachetul sau nu....din pacate nici un semn de la tine.
Doamnelor aveti dreptate ...dar din pacate greu de verificat, Acu'vin si eu....am si eu o intrebare existentiala...care ma urmareste de mult, cum de pot plati abonamentul de internet persoane care nu au bani de lapte si hainute la copilasi....probabil nu voi primi niciodata raspuns.In alta ordine de idei ma gandesc sa trimit din saci cu euroline caci tiristi....parca e razie , nici un picior p-aci...se pot ridica in Bucuresti sau pe drum de catre cineva?E o incercare ca nu stiu daca domnii soferi de la euroline vor lua sacii...dar in conditiile in care ii vor lua sa stiu daca ma pot baza pe cineva.
Daniela lasa draga 'prostiile' , hai la treaba ca faci bine ce faci ...dar baga detectoru'mai adanc.
Dantje & Martijn & Hannah
ddeiutzz spune:
M-am simtitpt ca si pe mine m-au ajutat fetele..Eu cand mi-am pus netul, nu ne mergea asa de rau...si daca vreau sa'l scot, tot trebuie platit abonamentul pana la sfarsit, asa ca zic ca ies mai bine daca il "consum" pana fac anul...Si daca nu aveam net, cum mai dadeam eu de voi?
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dantje Buna buna, Mariutza mi-ar fi placut sa-mi dai si mie un semn daca ai primit pachetul sau nu....din pacate nici un semn de la tine. |
va lasasem offline pe messenger..insa nu ma mir ca nu l-ati primit..am avut ceva probleme cu calculatorul sau messenger-ul, nu stiu exact..ca nici nu gaseam mesajele off line pe care mi le lasau ceilalti nici cei carora le-am lasat mesaje offline nu le-au primit. imi cer scuze..nu a fost cu vointa
iar eu in ceea ce priveste internetul, fara internet nu as avea ca venit decat alocatiile..ceea ce mai reusesc sa castig, castig cu munca de acasa(traduceri si mai nou vanzari online la pachete eurocor) care necesita internet..desi nu iese cine stie ce..uneori imi ajung banii sa platesc chiria si facturile la utilitati, alteori nici de chirie nu ajung..ce sa fac..sunt si luni mai grele si luni cat de cat usoare..si asa cum zicea si ddeiutz..cum altfel v-as fi intalnit, voi cele care m-ati ajutat si ma ajutati sa trec peste momentele grele, si imi dati speranta zilei de maine..stiu ca daca maine raman fara "servici" daca il pot numi asa, la voi voi gasi idei si chiar ajutor sa ies din orice impas, material sau spiritual. Toata lauda pt ceea ce faceti!
in alta ordine de idei spun ca inca nu am gasit proprietar pt hainutele de fetita de 0-3luni...cele de baietel le voi trimite LaureiNicole asa cum am promis in celalalt capitol, iar cateva vor merge la bazar, alaturi de un marsupiu,(imediat ce reusesc sa le fac poze) in speranta ca banutii astfel obtinuti vor ajuta un sufletel sa aiba o copilarie normala cu preocupari normale
LauraNicole spune:
Pai Mariuta,daca vrei , imi poti trimite si hainutele de fetita pentru fetita din gemeni .
PS,Pe tine te-am exclus de pe lista suspectelor pentru ca cineva a avut grija sa se intereseze daca minti sau , adica te-a verificat si a fost tare impresionata cel fel de persoana esti .
cryss26buc spune:
Fetelor am si eu o intrebare fara suparare ok? nu inteleg de ce trebuie sa fi in noroi ca sa poti primii ceva cine e in asa ceva puteti fi sigure ca nu pot accesa internetul iar numele toppicului este pentru copiii in general la prima vedere numai nu? de fapt trebuie sa fi in saracie lucie ca sa poti primii ajutor? deci fara nici o suparare intreb si eu ca nu inteleg sincer eu de exemplu daca as avea nevoie de hainute pt fetita mea desii sotul meu are un sal si eu primesc cei 8 mil ar trebuii sa nu indraznesc sa cer? totusi e vorba de omenie de niste simple hainute care costa enorm in magazine si daca ne putem ajuta de ce nu? eu ajut un baietel din ilfov de 6 luni a carui mamica e bolnava psihic si are numai 14 ani jumate si el este crescut de bunica aceasta fiind bunica maternala au cablu tv ea lucreaza si ca femeie de serv si mai au 5 copiii ar fi trebuit sa nu ii ajut? pt ca isi permit 15 ron sa achite televiziunea? Sincer sper sa nu va suparati pe mine vreau doar sa inteleg ce se intampla aici eu am ajutat fete fara sa le cunosc macar dar nu am facut anchete sociale nu e obligatia mea sa o fac.Ar trebuii sa ii ajutam si pe cei care au ce pune pe masa dar nu isi permit sa mai cumpere si o hainuta in conditiile in care cresc asa repede copilasii.
Mondor ai rezolvat cu premergatorul?ai sunat o pe fata? iti tin pumniiDECI FARA SUPARARE DOAR INTREB