Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 2
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Pai Mariuta,daca vrei , imi poti trimite si hainutele de fetita pentru fetita din gemeni . PS,Pe tine te-am exclus de pe lista suspectelor pentru ca cineva a avut grija sa se intereseze daca minti sau , adica te-a verificat si a fost tare impresionata cel fel de persoana esti . ............................. |
sarut mana eu am vrut doar sa spun cum de mai am net ok atunci si hainutele de fetita tot la dv vor merge. va rog sa imi lasati adresa pe pm si sa imi spuneti daca e util si marsupiul
ddeiutzz spune:
Buna, eu sunt foarte trista azi..
M-au certat niste mamici ca am net si nu am bani pt bebelus..nici o problema...renunt la primit donatii, decat sa stiu ca undeva in lume sunt oameni care se gandesc la mine ca la o profitoare...
Mai cer ultima oara pt un baietel de 8 ani niste incaltaminte (marimea 32-33) si niste rechizite scolare, este in clasa I.
Parintii lui sunt despartiti, tatal traieste cu o alta femeie, mama este plecata in Italia de mai bine de un an si jumatate, timp in care nu a trimis nici macar un banut. Parerea mea este ca si-a gasit un barbat acolo si poate nu o lasa sa lucreze, dar nu am de unde sa stiu care e adevarul. Baiatul este crescut de bunica, bunicul a murit anul trecut(Dumnezeu sa-l ierte), alturi de alte 3 surori de 15, 11 si 6 ani.
Si vreau sa raman si sa ajut si eu cu ce am si ce imi va mai ramane de la baietel.
alexiuli spune:
Buana tuturor..am citit ce s-a postat pe forum,si ma simt si eu datoare cu anumite explicatii..Faptul ca ne permitem sa pltim un abonament de internet,(in cazul meu acum e 6 euro ca am activat pe telefon si am telefonul conectat cu calculatorul),nu cred ca inseamna ca nu mai putem de bine..cu toata jena o zic..Dupa cum stiu toate mamicile in ziua de azi este foarte greu sa cresti un copil sa ii oferi tot ce are nevoie..laptic,pampers,medicamente si hainute,pentru ca,copilasii cresc foarte repede..Sunt ce- drept si oameni care cer doar ca sa le vanda mai apoi,insa pentru simplul fapt ca exista cateva astfel de persoane nu inseamna ca suntem cu totii la fel..Asa cum am mai scris si ieri,daca nu erau cateva mamici cu suflet mare de aici de pe forum nu as fi avut aproape nimic din ce e necesar copilului..Si pentru noi,cei care o ducem rau din punct de vedere financiar sa nu credeti ca e usor sa cerem de la ceilalti..nu doresc nimanui sa fie vreodata pus in situatia de a nu avea cu ce sa isi hraneasca copilul,sa nu aiba cu ce sa-l imbrace,si multe altele..
Nu mi se pare corect sa fim judecate toate ca si sum am fi niste mincinoase...ce-i drept ca este bine sa existe o mai buna informare despre cei care cer ajutorul,dar asta ar presupune sa se mearga la fiecare acasa sa vada daca au sau nu ce manca sau cum?Spre exemplu,o persoana in situatia mea cum ar trebui sa demonstreze ca are nevoie de ajutor..Din cate vad,aici exista unele persoane bagate in categoria celor"sinceri" si unele "banuite"..Cum s-a facut departajarea?
Tot respectul pentru cei care ajuta,si pentru cei care chiar se ocupa de acest topic..imi imaginez ca nu e usor pentru nimeni,si sper sa nu fi suparat pe cineva prin ceea ce am zis,dar e parerea mea...
Acum,lasand la o parte asta,am si eu de dat hainute pentru baietel 0-3 luni,baietelul meu are 3 luni insa are 6700 g si 63 cm,si nu ii vine mai nimic din ceea ce am avut,primite de altfel de la femei cu sufletul mare,care m-au ajutat..Cine are nevoie,le trimit cu cea mai mare placere,mi-ar fi fost mai usor sa fie de prin apropiere de Botosani ca nu o ducem prea bine cu banii,traim 3 persoane din 2 milioane,practic asta e sg nostru venit,si din banii astia trebuie sa luam laptic,pentru ca nu am primit de la medicul de familie,medicamente cand e nevoie,pentru ca doctorita mea de familie nu a binevoit sa imi dea macar un sirop pe reteta gratuita,pampers,si eventual ceva de mancare..Dar asta e,nu putem face nimic pentru moment ca sa ne fie mai bine..Cine va avea nevoie de hainute sa imi scris adresa si numele ca sa le pot trimite..Numai bine tuturor
alexiuli spune:
Ramona,ti-am scris pe mess insa nu mi-ai scris nimic..Am vazut ca pe forum ai postat..Esti suparata pe mine?Sper sa nu fii,poate reusim sa vb pe mess..Sa imi zici cum facem,daca ai tu cum sa ajungi pe la mine,cu toate ca e cam greu cu amandoua fetele,daca nu sa iti trimit pampers-ul prin posta ca sa ii mai poti folosi..Te pup
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui alexiuli Ramona,ti-am scris pe mess insa nu mi-ai scris nimic..Am vazut ca pe forum ai postat..Esti suparata pe mine?Sper sa nu fii,poate reusim sa vb pe mess..Sa imi zici cum facem,daca ai tu cum sa ajungi pe la mine,cu toate ca e cam greu cu amandoua fetele,daca nu sa iti trimit pampers-ul prin posta ca sa ii mai poti folosi..Te pup |
iubita mea din pacate nu imi apar offline urile si nici cele care le las eu nu le-ai primit putem vb numai cand suntem simultan online. am incercat sa te sun pe nr ce mi-ai dat ultima data cand am vb..insa nu ai raspuns te pup..mai trimite mi cate un mail ca ti-am zis pb cu mess ul.
Dantje spune:
Oops,
Doamnelor dupa cum bine stim au fost tepe, cum spunea si Daniela vor mai fi, nu am vrut sa pun pe nimeni la zid, nu e problema mea, e o chestie de moralitate....intentia mea este ca hainele sa ajunga la persoane care intr-adevar au nevoie de ele, si nu la persoane care au alte scopuri.Eu adun hainele de la 130 de km , nu este intotdeauna cea mai simpla metoda.Din acest motiv mi-as dori sa ajunga la persoanele cu care soarta a fost mai putin darnica.
Danydana, prietena mea a facut flic-flacuri sa se intalneasca cu tine,a renuntat la lucruri noi pe care le primise pentru a le oferi copiilor care nu au parte de ele ....nu am auzit nimic( sau poate am pierdut eu mesajul),voiam sa aud doar : au ajuns la destinatie lucrusoarele, nimic mai mult.
La fel ca si pachetul catre mariutza, deja imi facusem griji, a fost trimis inainte de Craciun, si a fost trimis din Brasov.
Ddeiutz nu cred ca ar trebui sa fi suparata sau poate ca da, dar pe tine, pm-urile nu-si au rostul, si in nici un caz tonul ironic....deci mai gandeste-te....
Dantje & Martijn & Hannah
ancadragoman spune:
Dantje diseara o sa iti las un mesaj daca mai ai nevoie de cineva care sa te ajute sa distribui hainutele .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Puppa spune:
Buna!
Am si eu de dat niste hainute de fetitza...0-6 luni, cele de 0-3 luni sunt mai subtiri, cele de 3-6 luni mai groase. Cine are nevoie de ele, ma poate contacta de PM, stau in Bucuresti. De asemenea, mai am si o pompa de san Chicco, manuala.
mariami123 spune:
http://www.parinti .com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32216&postdays=0&postorder=asc&start=0
eu n-am mai activat de mult pe site-ul asta si deci pot sa risc sa primesc un avertisment pentru reclama dar trebuie neaparat sa vedeti ce scrie aici!!
ca linkul sa mearga tre sa stergeti pauza de dupa "parinti"
aveti mare grija cui dati si ce dati. eu nu cred ca exista persoane amarate cu internet acasa!
si ca sa va lamuriti dati o cautare la lista membrilor pe situl parinti . com dupa Gazutza si o sa gasiti toate mesajele ei (Gazutza=mariuta_mea)
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui mariami123 http://www.parinti .com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32216&postdays=0&postorder=asc&start=0 eu n-am mai activat de mult pe site-ul asta si deci pot sa risc sa primesc un avertisment pentru reclama dar trebuie neaparat sa vedeti ce scrie aici!! ca linkul sa mearga tre sa stergeti pauza de dupa "parinti" aveti mare grija cui dati si ce dati. eu nu cred ca exista persoane amarate cu internet acasa! si ca sa va lamuriti dati o cautare la lista membrilor pe situl parinti . com dupa Gazutza si o sa gasiti toate mesajele ei (Gazutza=mariuta_mea) |
eu am fost verificata de mai multe persoane si de aici si de pe alte forum-uri si sunt "curata" m-am trecut si eu pe lista pt ca au existat si semne de intrebare asupra mea ..a celorlalte inca mai exista ..si cred ca si asupra mea, dar pe cine cine ma cunoaste stie cum sunt. chiar ma gandeam sa scriu cumva si aici ca si pe celalalt site dar nu stiam exact daca am voie