Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Astept permisiunea voastra, a tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

nush ce se intampla aici dar cineva baga zanzanie intre noi si noi le lasam parca am fi la scoala ce rost are sa ne certam ? in loc sa ne ajutam intre noi chiar nu pot intelege...aceste discutii sunt pe mai multe saituri cu copiii si nu mi se pare normal.Acum ma intreb ....eu mai sunt binevenita sau nu? desii am primit si am si donat la randul meu...vreau sa mi spuneti ca daca nu imi sterg usernamul si gata fara suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

deiutz eu nu am comentat nimic la adresa ta! cred ca persoana care a primti mesajul poate confirma ca nu eu am fost! in schimb vad ca tu tii cu tot dinadinsul sa ma musti de spate degeaba...nu cred ca am facut pretentii...asta in nici un caz...carutul de la valipop a ajuns la o mamica in dificultate din darabani si se poate verifica asta!!!! era detsul de greoi pt mine, ca am doi copii, nu ca tine unul,...pune-te in locul meu...eu cred ca am facut bine dandu-l mai departe daca mie mi-era greu sa il folosesc...doar o gandire bolnava ar fi preferat sa tina carutul acolo...doar ca sa il aiba..parerea mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

deiutz eu nu am comentat nimic la adresa ta! cred ca persoana care a primti mesajul poate confirma ca nu eu am fost! in schimb vad ca tu tii cu tot dinadinsul sa ma musti de spate degeaba...nu cred ca am facut pretentii...asta in nici un caz...carutul de la valipop a ajuns la o mamica in dificultate din darabani si se poate verifica asta!!!! era detsul de greoi pt mine, ca am doi copii, nu ca tine unul,...pune-te in locul meu...eu cred ca am facut bine dandu-l mai departe daca mie mi-era greu sa il folosesc...doar o gandire bolnava ar fi preferat sa tina carutul acolo...doar ca sa il aiba..parerea mea!!!

mami de Daria si Maria

stii ce ?! cred ca de fapt e scufitarosie cea care a zis...imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:

ok ma bucur ca ti-ai dat seama!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

Citat:

ok ma bucur ca ti-ai dat seama!

mami de Daria si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

vad ca in continuare nu se termina cu toate polemicile astea fara rost... conteaza pentru voi cine ce a zis...cine a trimis? eu cred ca nu...

pentru linistea ta ddeiutz, pm-ul nu e trimis nici da gazutza, nici de mariutza_mea si nici de scufite rosii sau roz...

Eu nu am nici un drept sa cer cuiva sa plece, sa inchida conturi sau sa dispara de la topicul asta... cine se stie cu "musca pe caciula" si are "frica de Doamne-Doamne" va pleca singur... cine nu...

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

am inteles danielac voi ramane deoarece nu ma simt cu nici o insecta pe cap dar sincer sper sa se termine cu toate aceste circuri s au scurs 4 pagini din toppic si nu sa donat nimic si nici nu sa cerut nimic de ce oare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

am inteles danielac voi ramane deoarece nu ma simt cu nici o insecta pe cap dar sincer sper sa se termine cu toate aceste circuri s au scurs 4 pagini din toppic si nu sa donat nimic si nici nu sa cerut nimic de ce oare??

m-as bucura ca totul sa revina la normal

Si ca sa revenim la "oile noastre" revin cu rugamintea de a reface putin listele de donatii si de cereri de donatii...
pana acum doar laura_nicole a facut asta... va rog mult sa faceti toti care sunteti implicati!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Am sa ma uit maine, sa vad exact ce marimi au hainutele.
Postam aici sau pm?

Mergi la inceput