Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Laura25 multumesc din suflet pt aceste cuvinte sa va dea Dumnezeu sanatate si impliniri! oricum indiferent cat de adevarata este o situatie, se gasesc persoane sa o conteste.

oricum multumesc mult de sprijin. nu vreau sa ma supar azi..este ziua fetitei mele, face 2 ani, si daca nu o sa aiba parte de o petrecere, macar de liniste si fericire o sa aiba parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

Laura25 multumesc din suflet pt aceste cuvinte sa va dea Dumnezeu sanatate si impliniri! oricum indiferent cat de adevarata este o situatie, se gasesc persoane sa o conteste.

oricum multumesc mult de sprijin. nu vreau sa ma supar azi..este ziua fetitei mele, face 2 ani, si daca nu o sa aiba parte de o petrecere, macar de liniste si fericire o sa aiba parte!

mami de Daria si Maria

La multi ani Mariutzei tale! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, sa aiba parte de mult noroc si fericire.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

La multi ani fetitei tale Ramona!

Eu am zis ca nu mai stiu ce sa cred... nu am aruncat cu noroi in nimeni, sunt doar bulversata de atatea informatii contradictorii... si eu sunt una din cele care i-au trimis Ramonei colet... deci...

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna ziua
Am primit pe messenger urmatorul anunt :"Ofer gratis ptr.copil cu probleme 2ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410 ,poate cuiva ii va prinde bine informatia..."
Nu am verificat anuntul, deci nu stiu cat de ok este. Si nici nu stiu daca ar tr sa il postez aici. Dar si daca este adevarat, poate cineva chiar are nevoie.

Andreea, mamica de Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

despre mine s-a discutat si rasdiscutat. ddeiutzz de ce nu ai avut curaj sa postezi tu linkul? sau nu ai curaj...vrei sa te scuzi..

www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/855/Un-pic-de-ajutor-va-rog-.html" target="_blank">http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/855/Un-pic-de-ajutor-va-rog-.html

te recunosti?

ti-am mai zis si cu alte ocazii..cand te doare ceva spune-o public dar cand nu ai curaj asta e...sa pun oare tooate id urile tale?

sunt persoane de aici care au fost la mine acasa si pot confirma situatia mea..nu una...ci mai multe! asa ca...tie cine iti poate confirma situatia?

mami de Daria si Maria

De ce te grabesti sa arunci cu noroi?
ancadragoman, te rog spune cine ti-a trimis pm-ul cu link-ul, ca draguta asta ma acuza pe mine.
Si ce e cu linkul ala de acolo? Acolo nu e decat o cearta intre mine, tine si annuka...nu ca as fi profitoare sau hoata sau nu stiu ce...eu nu inteleg ce tot incerci sa dovedesti. Si ti-am mai spus ca iti voi ignora toate mesajele care mi le adresezi! Punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Eu am zis ca nu mai stiu ce sa cred... nu am aruncat cu noroi in nimeni, sunt doar bulversata de atatea informatii contradictorii... si eu sunt una din cele care i-au trimis Ramonei colet... deci...

Daniela, la faza cu noroiul nu m-am referit la tine. Se referea mai mult la postari de la subiectul pus in link-ul respectiv, unde unele femei s-au arunca la dat cu parerea si la pus 'etichete' fara sa cunoasca situatia, de la prima postare a Ramonei.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nico23 mi-a dat link-ul si a zis sa hotarasc eu daca il postez sau nu ,iar eu am hotarat ca este bine de postat pentru a incerca sa intelegem cat mai bine situatia.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Buna ziua
Am primit pe messenger urmatorul anunt :"Ofer gratis ptr.copil cu probleme 2ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410 ,poate cuiva ii va prinde bine informatia..."
Nu am verificat anuntul, deci nu stiu cat de ok este. Si nici nu stiu daca ar tr sa il postez aici. Dar si daca este adevarat, poate cineva chiar are nevoie.

Andreea, mamica de Anastasia

sunt vechi astea...circula de mult timp ca mass pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Daniela, la faza cu noroiul nu m-am referit la tine. Se referea mai mult la postari de la subiectul pus in link-ul respectiv, unde unele femei s-au arunca la dat cu parerea si la pus 'etichete' fara sa cunoasca situatia, de la prima postare a Ramonei.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Stiu Laura... multumesc!

Va rog, inca odata, sa revenim la treaba noastra si s aincetam cu offtopicurile... daca va place asa de mlt haideti sa facem un subiect la ZZ pentru astfel de postari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dupa cum zicea si Roxana,cred ca e cazul sa se termine cu atatea discutii off topic si cele care au ceva de impartit intre ele sa-si mute mahalageala pe mail.Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu ma refer la nimeni anume ci pur si simplu cred ca e de ajuns .Atatea certuri ca aia a primit , ca aia a dat si degeaba!
Propun ca mesajele persoanelor asupra carora planeaza semne de intrebare sa fie moderate , de asemenea si cele in care se aduc jigniri.Propun de asemeni si evitarea persoanelor care inca de la prima postare cer anumite lucruri fara ca sa dea macar doua-trei date despre situatia lor.
Am muncit mult prea mult sa ajungem unde suntem acum!
Deci , cine vrea sa ajute in continuare,sa o faca cu draga inima pentru ca sunt multi copii nevoiasi(eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am ce-i oferi fiicei mele) iar celor care au nevoie,sa dea cateva date despre situatia lor.
Si dupa cum DanielaC a scris pe prima opagina a topicului :"Subiectul de fatza se vrea sa fie un ajutor pentru copii cu posibilitati materiale mici, sau deloc. Incercam sa strangem cele strict necesare pentru un bebelus, copil la nevoie: scutece, haine, biberoane, lapte praf, carucior, incaltaminte." .Cine nu se simte in aceasta situatie,sa se abtina.

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput