Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Carmen , a primit maica-mea cutiile ,tocmai am vorbit cu ea la telefon.Wow ce repede au ajuns!A zis ca azi le sorteaza si le da cui trebuie .Pentru piticul din Mizil se intalneste cu unchiul acestuia maine .Multumesc mult pentru tot in numele lor!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Laura, ma bucur ca au ajuns.

Ramona, azi am pus un colet pentru tine; imi pare rau ca nu am reusit sa-l pun de ieri, sa fi ajuns azi, de ziua fetitei tale. Cu Fan curier, iti vine direct la usa, nu trebuie sa-i dai nimic. Incerc sa mai pun si saptamana viitoare, sa vad cum mai colectez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Laura, ma bucur ca au ajuns.

Ramona, azi am pus un colet pentru tine; imi pare rau ca nu am reusit sa-l pun de ieri, sa fi ajuns azi, de ziua fetitei tale. Cu Fan curier, iti vine direct la usa, nu trebuie sa-i dai nimic. Incerc sa mai pun si saptamana viitoare, sa vad cum mai colectez.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

sarut mana. multumesc din suflet! nu ma steptam! sa va dea Dumnezeu inzecita bucuria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Carmen , eu o sunasem pe maica-mea sa o anunt sa fie pregatita , era in jur de 12 , si ea deja avea cutiile in casa!Wow!Mi-a zis ca a trebuit sa piteasca jucariile de nepoata-ma ca zuza deja se infipsese in ele!Si daca nici nepoata-mea n-are destule jucarii apoi nu stiu cine are dar stii cum sunt piticii!Asa ca sa stai linistita ca e totul in regula .Diseara cand vine sora-mea de la munca (sa ramana cu pitica acasa) va duce tot ce va putea pe unde va putea si restul in zilele urmatoare .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

crialex, mai vorbim de tarc sau te-ai razgandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

Fetelor vin cu rugamintea de a ajuta o fetita de 4 luni abandonata de mama si acum este crescuta de o fata care ar vrea sa o adopte insa nu are banii nesesari plus ca nu este maritata si are nevoie de hainute,laptic,carucior,pampersi tot ce are nevoie un bebe ea nu isi permite din sal prietenului ei daca doriti va pot trimite poze cu fetita este din bucuresti.eu am strans niste haine de la rebeca dar inca ii sunt mari si niste creme,lotiuni,samponel...daca doriti sa o ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

Fetelor vin cu rugamintea de a ajuta o fetita de 4 luni abandonata de mama si acum este crescuta de o fata care ar vrea sa o adopte insa nu are banii nesesari plus ca nu este maritata si are nevoie de hainute,laptic,carucior,pampersi tot ce are nevoie un bebe ea nu isi permite din sal prietenului ei daca doriti va pot trimite poze cu fetita este din bucuresti.eu am strans niste haine de la rebeca dar inca ii sunt mari si niste creme,lotiuni,samponel...daca doriti sa o ajutati

cryss hainute nu am, dar daca crezi ca i-ar folosi un port bebe da-mi de veste.

Mergi la inceput

mariutza nu pt ca i l am dat eu pe al meu rebeca nu mai intra de mult in el multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Ddeiutzz,nu m-am razgandit,numai ca am vrut sa mai astept sa vad poate mai apare cineva din Bucuresti sau de prin imprejurimi.pentru ca oficiul postal este destul de departe de mine,si mi-ar fi greu sa-l car pana acolo.Sper sa nu te superi.

Cryss,bebelusa de care spui nu are nevoie de un patut?

Mergi la inceput

nu ca i am facut rost deja de unul multumesc mult.mai mult haine carucior premergator scaun de masa si jucarele de bebe ar avea nevoie.

Mergi la inceput