Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 16
Carmen_So spune:
Alexiuli, tot azi am pus si coletul pentru tine. Cu Fan curier, nu ai nimic de platit. Acuma, eu am fete, asa ca o sa mai gasesti si haine rosii, m-am straduit totusi sa le scot pe cele roz. Sper sa-ti fie de folos.
Octavia75 spune:
Buna fetelor,
Avem si noi hainute (0-3 luni) care ne-au ramas mici si am dori sa le donam cuiva care are nevoie de ele. Sunt si de fetite si de baietei, unele purtate, unele aproape noi.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama
mihaela75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc mihaela75 as vrea si eu o parte din hainute pt un baietel de 7 luni din ilfov am scris despre el mai inainte are o mamica bolnava psihic care e si minora si l a abandonat acum bunica il creste incercand sa l adopte daca vrei le poti daruii pt el |
Cu multa placere, eu sunt din Bucuresti asa ca nu e foarte departe. Cum facem sa luam legatura? pup si eu
ancadragoman spune:
Fetelor am primit pe PM un link si cred ca ar fii bine sa intrati un pic http://www.faracearta.com/umanitare-f84/cine-ne-poate-ajuta-t1631.htm
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor am primit pe PM un link si cred ca ar fii bine sa intrati un pic http://www.faracearta.com/umanitare-f84/cine-ne-poate-ajuta-t1631.htm anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
anca, poti sa imi spui fie aici fie prin pm cine ti-a trimis link-ul?
te rog!
sunt deja in ceata totala!
ma gandesc serios daca merita sa mai facem ceva ... aici!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
LauraNicole spune:
Multumesc,Carmen!Le va primi maica-mea in locul meu.
Anca,acum citesc la linkul dat de tine!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
cryss26buc spune:
mihaela 75 ai pm
Daniela cum sa nu merite sa faceti ceva aici? va pot da sute de exemple de mamici si copilasi pe care i ati facut sa zambeasca sa aiba o hainuta pe ei nu pot sa cred ca din cauza gazutei care deja sa paradiscutat despre ea inca va mai agitati....i ati dat un vot de incredere aici acum asta este sincer nu mi place ca ai putut gandi macar asa ceva si oricum google e plin de gazuta tre sa dai doar sarch eu va apreciez si sigur multe mamici va apreciaza asa ca ...
Laura25 spune:
Am stat mult in cumpana daca sa scriu sau nu, dar m-am saturat sa vasd atatia oameni care se ascund in spatele moniturului si au printre preocuparile de baza sa arunce cu noroi in alti oameni. Eu am cunoscut-o personal pe Ramona. Am vazut o postare de a ei la acest subiec in decembrie, mi-a sarit in ochi ca e din orasul unde am facut eu scoala si am luat legatura cu ea. Va spun ce am vazut eu: un copil singur, care s-a trezit cu 2 copii in brate. Cum si de ce a ajuns in situatia asta, nu suntem noi in masura sa o judecam. Ceea ce e important din punctul meu de vedere e ca nu si-a aruncat copii la tomberon, nu i-a lasat in maternitate si nici nu i-a dat la casa de copii. Sta cu chirie, are grija singura de 2 copii (cate femei de pe forumul asta au unu singur 1-2 copii, le ajuta sotzul, mama, soacra, eventual mai au si bona si tot se plang pe toat drumurile ca sunt obosite si ce greu le este!?), se chinuie sa isi gaseasca de lucru de acasa (und ar putea sa-si lase copii daca ar lucra 8 ore?) ca sa-si poata plati facturile si sa asigure strictul necesar fetelor ei. Cand ne-am intlanit ultima data, venea de la un examen (un alt lucru pt care o admir mult e ca insista sa isi continue studiile, e constienta ca are capacitatea asta si ca are mult mai multe sanse sa asigure un viitor mai bun fetelor ei avand o diploma ina mana cand isi cauta de lucru), avea ochii rosii de nesomn si oboseala (mi-a spus ca invatza noaptea, ziua nu prea are timp). Fetele erau la mama unei colege de facultate care s-a oferit sa stea cu ele cat s-a dus ea la examen. Parintii ei stau aproape de unde locuieste ea acum, dar nu o ajuta cu nimic. Imi spunea incantata ca a vorbit cu tatal ei putin la telefon in urma cu cateva zile.
Eu am dat hainutze si jucarii unor copii a caror parinti au venituri, nu traiesc in saracie crunta, am dat si unor familii care traiau doar din ajutor social si mila vecinilor. Va spun cu mana pe inima ca m-am bucurat mai mult de ce am putut oferi Ramonei, care chiar se lupta pt copii ei, decat unei familii de tigani cu vreo 6 copii turnati unul dupa altul, care traiesc intr-o mizerie crunta pt ca asa stiu ei sa faca, parintii beau de rup, copii sunt invatati sa fure si sa cerseasca de cum invatza sa mearga. Eu o sa continui sa o ajut pe Ramona cand o sa pot. E alegerea mea si nu ma intereseaza absolut deloc parerile altora care citesc 3 randuri pe net si cred ca stiu tot. Eu o admir ca face orice pt a asigura copiilor ei un trai decent. Din ce am vazut aici, la randul ei a trimis lucruri la alte persoane si nu am vazut sa vina nimeni sa spuna ca le-a cerut bani pe acele lucruri. Nu a venit sa va bage mana in buzunar. A cerut, decent, ajutor. Daca vreti si puteti sa o ajutati, foarte frumos din partea voastra. Daca nu, macar abtinetiva de la aruncat cu noroi si vorbe grele. Cand esti la limita fizic si psihic, cuvintele aruncate aiurea de altii te pot rani enorm. Daca nu puteti sau nu vreti sa faceti nimic pt un om sa-l ajutati, macar spuneti o vorba buna. Sau nu spuneti nimic.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mariutza_mea spune:
despre mine s-a discutat si rasdiscutat. ddeiutzz de ce nu ai avut curaj sa postezi tu linkul? sau nu ai curaj...vrei sa te scuzi..
www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/855/Un-pic-de-ajutor-va-rog-.html" target="_blank">http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/855/Un-pic-de-ajutor-va-rog-.html
te recunosti?
ti-am mai zis si cu alte ocazii..cand te doare ceva spune-o public dar cand nu ai curaj asta e...sa pun oare tooate id urile tale?
sunt persoane de aici care au fost la mine acasa si pot confirma situatia mea..nu una...ci mai multe! asa ca...tie cine iti poate confirma situatia?