Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am primit si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns dar sunt f prinsa la birou.Am deja pachetul facut si sper saptamana asta sa il pun la posta.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

am primit si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns dar sunt f prinsa la birou.Am deja pachetul facut si sper saptamana asta sa il pun la posta.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

ok, nu e nici o problema, vroiam doar sa stiu.

Mergi la inceput

offtopic: M-a cuprins asa o melancolie...Puiul meu a facut azi 8 luni...ce repede trece timpul; parca mai ieri abia asteptam sa isi tina singur capusorul...Maine-poimaine merg cu el de manuta la gradinita,scoala, se insoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

asa e si rebeca mea face 10 luni ne pregatim intens de turta vai ce a trecut timpul nu imi vine sa cred ca acum un an ma gandeam cum voi naste daca va fi sanatoasa cum o sa arate si acum...e o frumusete de domnisorica blonda cu ochii albastri merge tanandu se de pat mananca mancarica de om mare vrea sa fie mereu cum vrea ea ce sa mai in curand o maritsa ne traiasca ce sa mai zic oricum sunt off toppic cer scz moderatorilor dar cred ca astenia de primavara e de vina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc
astenia de primavara e de vina

Cu siguranta Sa iti traiasca printesa!
Sa va traiasca copilasii si sa va aduca multe bucurii, oricum ei reprezinta cea mai mare bucurie din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Daniela, te rog ignora acest fel de mesaje private. si si mai bine, da-mi un forward la ele cand le primesti.
multumesc
si multumiri tuturor celor care ajuta prin acest subiect

Roxana!

ROXANA, eu le ignor cu siguranta, dar problema e ca aceste mesaje private sunt trimise altor fete care doneaza...

Rugaminte importanta! Cine doreste sa primeasca ceva din donatii, este rugat sa o faca prin intermediul acestui topic, pentru a se asigura transparenta ... nu dati atentie PM-urilor primite de la terti, pentru ajutorare, decat daca acestia si-au facut si publica rugamintea prin acest topic!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Daniela, te rog ignora acest fel de mesaje private. si si mai bine, da-mi un forward la ele cand le primesti.
multumesc
si multumiri tuturor celor care ajuta prin acest subiect

Roxana!

ROXANA, eu le ignor cu siguranta, dar problema e ca aceste mesaje private sunt trimise altor fete care doneaza...

Rugaminte importanta! Cine doreste sa primeasca ceva din donatii, este rugat sa o faca prin intermediul acestui topic, pentru a se asigura transparenta ... nu dati atentie PM-urilor primite de la terti, pentru ajutorare, decat daca acestia si-au facut si publica rugamintea prin acest topic!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Poate daca s-ar face publice pm-urile, nu ar mai avea curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddeiutzz

[quote

Poate daca s-ar face publice pm-urile, nu ar mai avea curaj
[/quote]
PM-urile de asta sunt PM-uri , ca sa fie private (Private Message) !Unele chestii sunt facute sa se spuna numai in mesaj privat asa ca nu vad de ce sa se faca publice.Cel mai bine ar fi ca cele la care se refera Daniela sa aiba bunul simt si sa se simta .
Deci , de acum inainte,cine are nevoie de ajutor sa scrie direct pe acest topic si nu doar prin mesaje private bombardand pe cele care vor sa doneze!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Citat:
PM-urile de asta sunt PM-uri , ca sa fie private (Private Message) !Unele chestii sunt facute sa se spuna numai in mesaj privat asa ca nu vad de ce sa se faca publice.Cel mai bine ar fi ca cele la care se refera Daniela sa aiba bunul simt si sa se simta .
Deci , de acum inainte,cine are nevoie de ajutor sa scrie direct pe acest topic si nu doar prin mesaje private bombardand pe cele care vor sa doneze!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Da, cred ca asa ar fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Laura, am pus azi coletele pentru protejatii tai, maine pana in ora 2 ajung. Le-am pus la gramada, haine si jucarii, sper sa ajunga bine.

Mergi la inceput